RMF FM numerem 1, traci Radio ZET
- Zdzichu
RMF FM pozostaje niezmiennie liderem rynku radiowego - wynika z raportu Wirtualnemedia.pl za czerwiec-sierpień 2010 roku. Badany okres był także udany dla PR III i Eski Rock.
Zdzichu napisał(a):Przeraża mnie gust polskich słuchaczy. Przecież tej sieczki RMFu nie da się słuchać. Codziennie puszczają jedne i te same piosenki, playlista 50 utworów w koło macieju. Niby mają jakieś audycje, które niczym się od siebie nie róznią, muzyka non stop ta sama. Zetka też gra głównie sam szit, ale jest o wiele bardziej rozbudowana playlista i czasem pojawi się jakiś rarytas.
Enter napisał(a):"te same piosenki, playlista 50 utworów w koło macieju.."
tyle piosenek to ty chyba masz w swoim ajfonie, zadne radio nie ma takiej playlisty, 300-600 piosenek to standard w kazdej stacji. Po prostu eremef robi radio lepiej od zetki i tyle. nie wiem o co tu bic piane.
Zdzichu napisał(a):Przeraża mnie gust polskich słuchaczy. Przecież tej sieczki RMFu nie da się słuchać. Codziennie puszczają jedne i te same piosenki, playlista 50 utworów w koło macieju. Niby mają jakieś audycje, które niczym się od siebie nie róznią, muzyka non stop ta sama. Zetka też gra głównie sam szit, ale jest o wiele bardziej rozbudowana playlista i czasem pojawi się jakiś rarytas.
fan napisał(a):Radio Zet jest ekstra umocniło muzykę"Wiadomości" i nowi prowadzący też się pojawili też są ekstra a RMF TRACI i niech tak już pozostanie 3-5 razy dziennnie te same kawałki nie zważając na starą muzykę. I widać człowieku, tumanie że nie włączyłeś Radia Zet nigdy. Twoja STRATA ha ha
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość