Forum Podziel się swoimi przemyśleniami. Wypowiedz się! Zaloguj się Zarejestruj się

RMF FM numerem 1, traci Radio ZET

RMF FM pozostaje niezmiennie liderem rynku radiowego - wynika z raportu Wirtualnemedia.pl za czerwiec-sierpień 2010 roku. Badany okres był  także udany dla PR III i Eski Rock.

Przeczytaj cały artykuł »

Dyskusje dotyczące Radia

Moderatorzy: Robin, Moderator

Post Zdzichu » Pią Wrz 10, 2010 8:54 am

Przeraża mnie gust polskich słuchaczy. Przecież tej sieczki RMFu nie da się słuchać. Codziennie puszczają jedne i te same piosenki, playlista 50 utworów w koło macieju. Niby mają jakieś audycje, które niczym się od siebie nie róznią, muzyka non stop ta sama. Zetka też gra głównie sam szit, ale jest o wiele bardziej rozbudowana playlista i czasem pojawi się jakiś rarytas.
Zdzichu

Przeczytaj cały artykuł »

Re: RMF FM numerem 1, traci Radio ZET

Post Gatsby » Pią Wrz 10, 2010 9:48 am

Sołtys jest chyba w posiadaniu jakiego Świętego Grala radiofonii...
Gatsby

Post xxx » Pią Wrz 10, 2010 11:18 am

Zdzichu napisał(a):Przeraża mnie gust polskich słuchaczy. Przecież tej sieczki RMFu nie da się słuchać. Codziennie puszczają jedne i te same piosenki, playlista 50 utworów w koło macieju. Niby mają jakieś audycje, które niczym się od siebie nie róznią, muzyka non stop ta sama. Zetka też gra głównie sam szit, ale jest o wiele bardziej rozbudowana playlista i czasem pojawi się jakiś rarytas.

rarytas- srytas
xxx

Post Enter » Pią Wrz 10, 2010 11:26 am

"te same piosenki, playlista 50 utworów w koło macieju.."
tyle piosenek to ty chyba masz w swoim ajfonie, zadne radio nie ma takiej playlisty, 300-600 piosenek to standard w kazdej stacji. Po prostu eremef robi radio lepiej od zetki i tyle. nie wiem o co tu bic piane.
Enter

Post Zdzichu » Pią Wrz 10, 2010 12:19 pm

Enter napisał(a):"te same piosenki, playlista 50 utworów w koło macieju.."
tyle piosenek to ty chyba masz w swoim ajfonie, zadne radio nie ma takiej playlisty, 300-600 piosenek to standard w kazdej stacji. Po prostu eremef robi radio lepiej od zetki i tyle. nie wiem o co tu bic piane.

Ty sobie lepiej zobacz niedowiarku na ich strone internetową gdzie można sprawdzić co grali w ciągu ostaniej doby. Niektóre piosenki lecą po 3-4 razy dziennie. Przejrzy parę razy w tygodniu i przekonaj się, że zasób ich utworów jest ubogi. Zresztą na całe szczeście ludzie coraz rzadziej kupują płyty tych pseudoartstów, którzy tam non stop lecą, a kupują to co leci np. w Trójce.
Zdzichu

Post Jacek » Pią Wrz 10, 2010 12:47 pm

Zdzichu masz racje, koszmarna sieczka RMF. Do sluchaczy z zakladow fryzjerskich dolaczyli mieszkancy upadlych pegeerow.Podobno tylko dzieki muzyce RMF alpaga lepiej smakuje.Zreszta cale radio to kaszana dlatego korzystam czesto z przelacznika kanalow.
Jacek

Post janina » Pią Wrz 10, 2010 12:57 pm

Gdyby nawet Radio Zet mialo 50% poparcie to i tak wirtualne media napisalyby o glebokim spadku radia Zet.Jestesmy fanami radia zet i od jego powstania a to juz dosc dlugo nawet przez moment nie sluchalismy RMF.Radio Zet jestescie wspaniali.
janina

Post ee » Pią Wrz 10, 2010 4:04 pm

Zdzichu napisał(a):Przeraża mnie gust polskich słuchaczy. Przecież tej sieczki RMFu nie da się słuchać. Codziennie puszczają jedne i te same piosenki, playlista 50 utworów w koło macieju. Niby mają jakieś audycje, które niczym się od siebie nie róznią, muzyka non stop ta sama. Zetka też gra głównie sam szit, ale jest o wiele bardziej rozbudowana playlista i czasem pojawi się jakiś rarytas.

Właśnie jest odwrotnie. To w RadiuZet ciągle lecą te same kawałki, niektóre 3-4 razy dziennie. RMF ma bardziej rozbudowaną muzykę.
ee

Post Syliwa » Pią Wrz 10, 2010 6:16 pm

Pani Bednarek i pan Kirszajn maja przed soba duze wyzwanie. Czy ktos jeszcze mysli ze im sie uda?
Syliwa

Post me » Pią Wrz 10, 2010 7:25 pm

Sieczkarnia sciga sie z mlockarnia, zapierajcy dech w piersiach pojedynek...
me

Post fffff » Pią Wrz 10, 2010 9:02 pm

Bardzo dobrze, że Zetka traci. Niech może wreszcie pomyślą, że staczają się coraz bardziej i dalej tak będzie, jak się nie poprawią (szczególnie muzycznie, bo jest katastrofa). RMF nie lepszy, ale oni wiedzą jak przyciągnąć słuchacza, aby został też na dłużej, a nie przeleciał po 10 minutach na inną stację.
fffff

Post Moja opinia o rynku polskich stacji muzycznych » Sob Wrz 11, 2010 11:55 am

Do te pory BYŁO tak 3Radio Zet 2Radio Eska 1RMF
ALE TERAZ JEST TAK 3RMf 2Eska 1Radio ZET Jesteście najlepsi, znów, dzięki za muzykę i rzetelne "Wiadomości"
Moja opinia o rynku polskich stacji muzycznych

Post fan » Sob Wrz 11, 2010 12:09 pm

Radio Zet jest ekstra umocniło muzykę"Wiadomości" i nowi prowadzący też się pojawili też są ekstra a RMF TRACI i niech tak już pozostanie 3-5 razy dziennnie te same kawałki nie zważając na starą muzykę. I widać człowieku, tumanie że nie włączyłeś Radia Zet nigdy. Twoja STRATA ha ha
fan

Post Olo » Sob Wrz 11, 2010 12:35 pm

to są wyniki z wakacji zobaczymy po zmianach jak będzie:)bo teraz każda stacja coś przygotowala nowego
Olo

Post ee » Sob Wrz 11, 2010 5:36 pm

fan napisał(a):Radio Zet jest ekstra umocniło muzykę"Wiadomości" i nowi prowadzący też się pojawili też są ekstra a RMF TRACI i niech tak już pozostanie 3-5 razy dziennnie te same kawałki nie zważając na starą muzykę. I widać człowieku, tumanie że nie włączyłeś Radia Zet nigdy. Twoja STRATA ha ha

Mam okazję słuchać obydwu stacji i wiem, że jest na odwrót.
ee

Następna
Statystyki

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Ostatnie tematy na forum

Gorace dyskusje tygodnia

Gorace dyskusje miesiaca