WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Prasy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
S1

Sąd skazał Rafała Ziemkiewicza na prace społeczne. "Folksdojcz i nikczemna kreatura”

S1 Pią Mar 24, 2023 7:12 am

Nawet wyrok skazujący nie zmieni tego, że Ziemkiewicz ma rację.
Awatar użytkownika
widz

Re: Sąd skazał Rafała Ziemkiewicza na prace społeczne. "Folksdojcz i nikczemna kreatura”

widz Pią Mar 24, 2023 8:06 am

Ziemkiewicz"to najlepszy publicysta w Polsce"Rafale alleluja i do przodu" i tak trzymaj !!!
Awatar użytkownika
Anna

Re: Sąd skazał Rafała Ziemkiewicza na prace społeczne. "Folksdojcz i nikczemna kreatura”

Anna Pią Mar 24, 2023 8:11 am

Jednak zlecieli sie obrońcy Rafiego i bronią go za wszelkie cenę.
Awatar użytkownika
Obserwator

Obserwator Pią Mar 24, 2023 8:32 am

Wszystko w ramach chrześcijańskiej miłości, którą prawa strona nieustannie wyciera sobie usta. A miało być inaczej niż za poprzedniej ekipy. Jest tak samo, a może gorzej
Awatar użytkownika
redneck

redneck Pią Mar 24, 2023 8:43 am

to on wrócił z brytyjskiej granicy?
Awatar użytkownika
Ja

Ja Pią Mar 24, 2023 8:51 am

Jak to w dzisiejszych czasach ludzi prawda w oczy kole. To ono z wyborczej się uraziło? Ojej jak mi szkoda...
Awatar użytkownika
YKK

YKK Pią Mar 24, 2023 9:25 am

Biedny Ziemniakiewicz, przecież on w życiu nie pracował.
Awatar użytkownika
Ja

Ja Pią Mar 24, 2023 9:26 am

"Ja" napisał(a): Jak to w dzisiejszych czasach ludzi prawda w oczy kole. To ono z wyborczej się uraziło? Ojej jak mi szkoda...

Szkoda to mi twojej starej.
Awatar użytkownika
TT

TT Pią Mar 24, 2023 9:28 am

"S1" napisał(a): Nawet wyrok skazujący nie zmieni tego, że Ziemkiewicz ma rację.
Głupota ludzka jest bezkresna
Awatar użytkownika
Ja

Ja Pią Mar 24, 2023 9:41 am

"...sąd skazał publicystę Rafała Ziemkiewicza na Rafała Ziemkiewicza..." to dosyć dotkliwa kara, skazać kogoś na samego siebie

Autorze czytałeś swojego leada?
Awatar użytkownika
Ania

Ania Pią Mar 24, 2023 9:48 am

"Anna" napisał(a): Jednak zlecieli sie obrońcy Rafiego i bronią go za wszelkie cenę.

Nie za wszelką cenę, ale za cenę umowy i zlecenia. Pracownicy mediów publicznych, PR. Są bardzo gorliwi.
Awatar użytkownika
jw

jw Pią Mar 24, 2023 9:50 am

sprzatanie publicznych toalet to akurat odpowiednie zajecie dla Ziemkiewicza
Awatar użytkownika
ania

ania Pią Mar 24, 2023 10:07 am

Ziemkiewicz, paradoksalnie, ma rację. Jeśli dwa sądy wydają sprzeczne wyroki, to znaczy, że jeden z nich działa na polityczne zamówienie, albo pracują tam nieznający prawa.
Awatar użytkownika
fgh

fgh Pią Mar 24, 2023 10:15 am

I dlaczego pan Wieliński się obraził? Caryca Katarzyna zapytała Michaiła Łomonosowa jak ma go nagrodzić. Uczony odpowiedział: Najjaśniejsza Pani, mianuj mnie Niemcem.
Awatar użytkownika
dlg

dlg Pią Mar 24, 2023 10:54 am

I kolejny wyrok, który zawarzy na ranking Polski w klasyfikacji wolności prasy. Jak jeden dziennikarzy może oskarżyć kogoś z art. 212 kodeksu karnego? Przecież od lat dziennikarze chcą likwidacji tego przepisu.
Wróć do Prasa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości