WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
tantiemyzinternetu

SkyShowtime rusza w Polsce 14 lutego. Eksperci liczą na promocję i chwalą bibliotekę

tantiemyzinternetu Śro Lut 01, 2023 8:59 am

I o tych wszystkich graczy chodzi w temacie tantiem z internetu dla twórców, tymczasem Netflix próbuje wykiwać wszystkich i pozbawiać tego prawa, lobbując w swoim interesie.
Awatar użytkownika
"bogata oferta"

Re: SkyShowtime rusza w Polsce 14 lutego. Eksperci liczą na promocję i chwalą bibliotekę

"bogata oferta" Śro Lut 01, 2023 9:41 am

Żałosne są te wygibasy "ekspertów", którzy nie mogą zrazić do siebie nowego reklamodawcy.
Awatar użytkownika
szczypiorniak

Re: SkyShowtime rusza w Polsce 14 lutego. Eksperci liczą na promocję i chwalą bibliotekę

szczypiorniak Śro Lut 01, 2023 10:14 am

z duzego boiska los angeles na male arsenal london lub na odwrot i specjalizacja w podstepach i zdradach - jak wyglada siege - kapsulka pomiedzy skanerem politykow a drukarka sportowcow - daj dzieciom rowne szanse
Awatar użytkownika
Hhgg

Hhgg Śro Lut 01, 2023 10:49 am

Im mniej tv tym lepsze zdrowie psychiczne i fizyczne 95% to medialnakila
Awatar użytkownika
Maniek

Maniek Śro Lut 01, 2023 11:00 am

Brak hitów,wszystko już wcześniej zobaczone poza kilkoma serialami,sprzedane licencje dobrych produkcji innym podmiotom na naszym rynku... Słabo to widzę. Nie chce mi się czekać kilka lat,żeby zobaczyć w oryginalnej aplikacji Yellowjackets. I premiery hitów z USA oczywiście z poślizgiem albo nie wiadomo czy w ogóle,chore to jest,powinno być wszystko ogólnoświatowo - premiera i bum,jest wszędzie
Awatar użytkownika
Włodek

Włodek Śro Lut 01, 2023 12:19 pm

No to ja jestem w tej grupie dla której brak 4K = dyskfalifikacja, i nie wydaje mi się ,zebym był w wądkiej grupie, która zwraca na to uwagę. Nie jest to grupa decydująca ale bardzo znacząca.
Awatar użytkownika
jobs

jobs Śro Lut 01, 2023 12:36 pm

platforma do filmów bez opcji na tv samsung i przystawce Apple TV - Genialne!
Awatar użytkownika
a

a Śro Lut 01, 2023 3:02 pm

nowy serwis z uciśnionym mudz-inami i religią pokoju i przedpokoju....
Awatar użytkownika
Pajonk

Pajonk Śro Lut 01, 2023 3:03 pm

Dwa czy trzy dobre seriale nie spowodują chęci płacenia 25zl co miesiąc.
Awatar użytkownika
a

a Śro Lut 01, 2023 3:04 pm

"Pajonk" napisał(a): Dwa czy trzy dobre seriale nie spowodują chęci płacenia 25zl co miesiąc.

u mnie wet 20 takich seriali tego nie spowoduje.
Awatar użytkownika
B

B Śro Lut 01, 2023 10:23 pm

Te serwisy są warte 4,99 - 9,99 złotych. A przede wszystkim nie są warte czasu. Może dwa trzy seriale na rok.
Awatar użytkownika
Buggi

Buggi Czw Lut 02, 2023 11:46 pm

"B" napisał(a): Te serwisy są warte 4,99 - 9,99 złotych. A przede wszystkim nie są warte czasu. Może dwa trzy seriale na rok.

No to sobie wykup na te 3 miesiące w roku kiedy wychodzą te seriale i będziesz miec średnio 4,99-9,99 miesięcznie przez rok.
Awatar użytkownika
Tor

Tor Sob Lut 04, 2023 3:22 pm

Yellowstone, yellowjackets i Tulsa King obejrzane. Bez promocyjnej ceny w granicach dwóch dych przy jednorazowej płatności za rok jak zrobił to D+ nie widzę szału
Awatar użytkownika
Ddddd

Ddddd Sob Lut 04, 2023 5:42 pm

A ja wezmę a SKY, HBO i Netflix niż oglądać telewizję satelitarną
Awatar użytkownika
kil

kil Sob Lut 04, 2023 8:17 pm

"Ddddd" napisał(a): A ja wezmę a SKY, HBO i Netflix niż oglądać telewizję satelitarną
dobry wybor
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości