Forum Podziel się swoimi przemyśleniami. Wypowiedz się! Zaloguj się Zarejestruj się

Słuchacze w jubileuszowej kampanii RMF FM (wideo)

W telewizji rusza kampania RMF FM związana z 20-leciem istnienia stacji. Reklama pokazuje słuchaczy tego radia.

Przeczytaj cały artykuł »

Dyskusje dotyczące Radia

Moderatorzy: Robin, Moderator

Post feniks » Pią Mar 05, 2010 8:08 am

fantastyczna reklama:)
feniks

Przeczytaj cały artykuł »

Re: Słuchacze w jubileuszowej kampanii RMF FM (wideo)

Post kozyra r. » Pią Mar 05, 2010 9:10 am

nudna reklama, powielanie starych kampanii RMF i innych stacji

żenada!!!
kozyra r.

Post Grzywa » Pią Mar 05, 2010 9:32 am

Tytuł reklamy?? "Jajecznica" powodzenia
Grzywa

Post Gatsby » Pią Mar 05, 2010 10:09 am

świetna...tylko zamiast księdza wolałbym zakonnicę;-)
Gatsby

Post ... » Pią Mar 05, 2010 11:54 am

Albo tancerki z "zachwianymi" proporcjami i misie giganty, albo przez pół reklamy nie wiadomo o co biega. I to ciągłe odwoływanie się do przeszłości. Pokażcie coś nowego, co jest teraz, co planujecie, o ile jest co. Bo tym 20-leciem już wszyscy ...no wiadomo co...
...

Post maciekk » Pią Mar 05, 2010 12:56 pm

Reklama bardzo dobra, przyciagajaca uwage rozpoznawalną piosenką, pojawiajacym sie kolorem zoltym. Ogolnie sympatyczna :)
maciekk

Post abc » Pią Mar 05, 2010 1:15 pm

A radia, które ciekawi ludzi znowu w tym niewiele. Reklama wiodącego proszku do prania? Pokażcie radio, prowadzących a nie żółte buciki. Chwyt z księdzem też już taki stary.
abc

Post rysialdo » Pią Mar 05, 2010 3:06 pm

a mógłbym mi ktoś kto słuchał zarówno Radia Zet jak i Rmf wytłumaczyć czemu rmf na łeb na szyje tak zdecydowanie wygrywa w rankingach słuchalności z Zetką
ja słucham codziennie Zetki i nie czuje potrzeby zmiany na inną częstotliwość, bo tam mam wszystko co lubie, konkursy(nawet zdarzyło mi się wygrać), fajnych Dj-ów(szkoda że już Budnika nie ma, ale Dziewit tez jest spoko), informacje, ciekawe programy, dużo energetycznej muzyki( i to nie prawda że tam w kólko leci to samo) i publicystyka ciekawa..., naprawde niczego mi tam nie brak
w związku z tym jestem naprawde ciekaw czym tak wyróżnia się Rmf że bądź co bądź deklasuje Zetkę?,
rysialdo

Post kasia » Pią Mar 05, 2010 3:44 pm

jak sie nazywa ta piosenka??
kasia

Post kolomolo » Pią Mar 05, 2010 4:15 pm

Reklama - nic nowego. Swego czasu zabroniono reklamy Hoop Coli bo byla na bazie jednej z kolęd i nic nie było w tym specjalnego co by kogoś obrażało moim zdaniem. Ale skoro jej zabroniono, to może RMF nie powinien stawiać księdza w żółtej koloratce, bo się zacznie burza znowu? Takie trochę nie smaczne to jest, choc na celu ma pokazanie, że wszyscy słuchaja RMF-u. Kiedyś był super motyw z siostrami zakonnymi, które pracowały przy muzyce RMF ale to było jednak inaczej zrobione i bardzo sympatyczne. Ale to tylko moje zdanie.
kolomolo

Post Justin » Pią Mar 05, 2010 4:27 pm

Marit Larsen - If a song could get me you
Justin

Post słuchacz » Pią Mar 05, 2010 4:46 pm

A czego słuchają starsi? PR. Nie dlatego, że jest dobre, taki mają nawyk. RMF gra już 20 lat, można się było przyzwyczaić. Wydali też sporo kasy na promocję i teraz to pracuje. Ludzie oglądają też "Modę na sukces" i to jest dopiero fenomenalne!
słuchacz

Post micho » Sob Mar 06, 2010 7:33 am

nudne jak flaki w oleju, niczym nie za
micho

Post miś społeczny » Sob Mar 06, 2010 12:20 pm

Większość słuchaczy RMF to panie sklepowe w mięsnym i w budach ze stringami na bazarach. W domu nie da się tego słuchać na co lepszym tunerze/amplitunerze.
miś społeczny

Post MIRON » Sob Mar 06, 2010 5:49 pm

PROSZĘ O TYTUŁ PIOSENKI NA e-mail
,miron746@wp.pl
MIRON

Następna
Statystyki

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Ostatnie tematy na forum

Gorace dyskusje tygodnia

Gorace dyskusje miesiaca