Forum Podziel się swoimi przemyśleniami. Wypowiedz się! Zaloguj się Zarejestruj się

Stacje sportowe tracą widzów, Polsat Sport liderem

W sierpniu br. prawie wszystkie kanały sportowe miały niższy udział w rynku niż rok wcześniej, a najwięcej stracił mający marginalną widownię ESPN Classic. Swój wynik poprawił jedynie Extreme Sports Channel.

Przeczytaj cały artykuł »

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Robin, Moderator

Post Marcin » Śro Wrz 08, 2010 11:03 am

Na Extreme Sports najlepsze są wszystkie programy WWE oglądam je co tydzień
Marcin

Przeczytaj cały artykuł »

Re: Stacje sportowe tracą widzów, Polsat Sport liderem

Post Tomik » Śro Wrz 08, 2010 2:54 pm

Spójrzcie na ofertę sportową brytyjskiej platformy SKY DIGITAL. Mają Ok 10-ciu kanałów sportowych i wszystko na jednym satelitarnym talerzu. Jeśli jakiegoś meczu np. ligi angielskiej nie pokaże SKY SPORTS na swoich czterech kanałach, pokaże je ESPN na jednym ze swoich trzech kanałów. Dodatkowo największe angielskie kluby piłkarskie z Londynu czy Manchesteru takie jak Chelsea, Arsenal czy Manchester Utd mają swoje kanały. Tylko pozazdrościć.
Tomik

Post Mario » Śro Wrz 08, 2010 10:36 pm

Dla mnie to dowód, że polsat sport po gorszym czerwcu (wiadomo mistrzostwa) znów wiedzie prym. Jest to niewątpliwa zasługa różnorodności dyscyplin sportowych puszczanych w cyfrowym polsacie.
Mario

Post qwerty » Pon Wrz 20, 2010 7:55 pm

A ja myślę że w Polsce po prostu rządzi siatkówka. Wrzesień będzie z dużo większą widownią bo zaczyna się mundial w Itali.
qwerty

Statystyki

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Mogterrit oraz 1 gość

Ostatnie tematy na forum

Gorace dyskusje tygodnia

Gorace dyskusje miesiaca