WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Prasy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Położył URSUS?

Re: Stanisław Bortkiewicz: z TVP na prezesa Polska Press

Położył URSUS? Czw Paź 13, 2022 11:27 pm

Do tego paraliż w TVP? Takie dokonania?
Awatar użytkownika
sweter

sweter Pią Paź 14, 2022 12:37 am

Zawodowy dyrektor/prezes.
Z nadania Liliputina.
Awatar użytkownika
MAX

MAX Pią Paź 14, 2022 1:08 am

A Jaka to różnica?
Awatar użytkownika
seba

seba Pią Paź 14, 2022 5:43 am

w pierwszej chwili moje o3 przeczytały Polskiego Radia i się ucieszyłem
Awatar użytkownika
Ja

Re: Stanisław Bortkiewicz prezesem Polska Press. Tomasz Przybek odchodzi z firmy

Ja Pią Paź 14, 2022 6:55 am

Za czasów VGP nie bylo takiej karuzeli stanowisk w zarzadzie. Bylo stabilniej i planowanie na lata. A teraz czlowiek nie nadaza za zmianami nazwisk na samej gorze.
Awatar użytkownika
J23

Re: Stanisław Bortkiewicz prezesem Polska Press. Tomasz Przybek odchodzi z firmy

J23 Pią Paź 14, 2022 10:00 am

Może i wizja a nawet strategia była tylko za późno i strata coraz większa. Tradycyjnie już VPG czyli ci źli Niemcy zrobili świetny interes sprzedając całe to barachło w ostatnim momencie przed upadkiem za najwyższą możliwą kasę. I za to ich nie polubimy :)
Awatar użytkownika
Ortega

Ortega Pią Paź 14, 2022 11:42 am

Ta zmiana to straszny błąd. Może mniej istotny jest Bortkiewicz. Gorzej ze odszedł Przybek. Chłop wiedział czego chce i nie myślał o rozwoju firmy tylko w czasokresie do wyborów tylko na długie lata. Ehhh
Awatar użytkownika
Krytyk

Krytyk Pią Paź 14, 2022 12:43 pm

"posiada szerokie kompetencje w branży mediowej, w szczególności w zakresie mediów elektronicznych”.Taaak... ma telefon komórkowy i pilota do telewizora. TVP, Fratria, PZU....przypadek?
Awatar użytkownika
XYZ

XYZ Pią Paź 14, 2022 1:27 pm

TOP akurat jest przykładem człowieka który mimo że sprawuje funkcje dzięki układom z partią rządząca to ma ich w głębokiej dupie. Nie mówi tego im wprost, ale tak jest. I dzięki temu jest normalnym menadżerem znającym się na pracy i umiejącym wypośrodkować to co się wokół niego dzieje. Jest normalnym gościem z którym z przyjemnością jak go spotkam napije się wódki i będzie to przyjemność a nic na siłę. TOP - do zobaczyska!
Awatar użytkownika
To w Gdańsku stypa

To w Gdańsku stypa Pią Paź 14, 2022 1:38 pm

Czas się pakować T i J, parasol ochronny się skończył. Trzymam kciuki oby jak najszybciej ... szkoda tego wspaniałego, odświeżonego zespołu 😂
Awatar użytkownika
Jaś

Jaś Pią Paź 14, 2022 5:33 pm

A ten wlazłodup jeszcze pracuje?? Karol - jesteś tam jeszcze??
Mam nadzieję że nowy się pozna na twojej NIE -kompetencji
Awatar użytkownika
melka

melka Pią Paź 14, 2022 9:46 pm

Wodociągi i kanalizacja, a potem media partyjne... Prawdziwy szambelan.
Przypadek?
Nie sądzę...
Awatar użytkownika
Arson

Arson Wto Paź 18, 2022 4:22 pm

Ja tam nie dziwie się Przybkowi, że odszedł. Kto by chciał tonąć w takim bagnie? 😂😂😂 cała to firma to JEDEN WIELKI GNÓJ
Awatar użytkownika
tylewtemacie

tylewtemacie Sob Sty 28, 2023 11:18 pm

Nędza nie prezes. Przybek rozwalił do reszty PPKZ. Firmę z ponad 50letnią tradycją. Łaził sobie na spacerki po Solcu gdy trzeba było decyzje podejmować. Taki to prezes był. Wywalił z roboty i zdegradował resztę sensownej załogi. Zablokował sprzedaż nieruchomości gdy mogło to jeszcze uratować spółkę. A w ministerstwie nic nie załatwił. Przylazł na stołek po znajomościach. Odszedł po znajomościach z powrotem do poprzedniej firmy gdy zrobił "swoje" w PPKZ.
Pewnie go zaraz wepchną na kolejny stołek, na którym się będzie wykazywał. Jak to on potrafi.
Wróć do Prasa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości