WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Marcin

Strata ligi angielskiej dużym ciosem dla Canal+. Prawa przejmie Viaplay

Marcin Czw Lip 08, 2021 7:24 am

Qrde, szkoda
Awatar użytkownika
m.

Re: Strata ligi angielskiej dużym ciosem dla Canal+. Prawa przejmie Viaplay

m. Czw Lip 08, 2021 8:53 am

pewnie do przyszlego roku kiedy zaczna pokazywac lige angielska cena abonamentu viaplay jeszcze zdazy wzrosnac. A dwa streaming - sport i opoznienie wielu tego nie przełknie - nigdy. Kiedy bramka na stronie wynikow sie pojawi, a na streamingu akcja bedzie wychodzić ze swojej polowy. Mieć prawa to jedno, ale przyzwyczajenia i komfort widzów... Mysle ze ten caly nent stoi przed trudnym zadaniem, zwłaszcza ze ligi zagraniczne poza bundeliga na razie beda dostepne gdzie indziej, liga europy gdzie i tak zadna polska druzyna nie zagra nie obchodzi nikogo - to sa srednio atrakcyjne rzeczy na start. Do tego i tak gra reprezentacja wiec bedzie co ogladac. Jakos przynajmniej przez rok zalewu klientów do nich nie widze.
Awatar użytkownika
iui

iui Czw Lip 08, 2021 9:11 am

Ale maja polska lige okregowa na która wydaja miliony plus dyrektora ktory sie lansuje w Lexusie udajac ze jest światowo
Awatar użytkownika
MAX

MAX Czw Lip 08, 2021 9:15 am

Świat się kończy
Awatar użytkownika
Ja

Ja Czw Lip 08, 2021 9:29 am

Pierwszy duży sukces w poszukiwaniu nowej formuły dla anten sportowych C+...Gratulujemy dyrektorowi Michałowi.
Awatar użytkownika
lol

lol Czw Lip 08, 2021 9:53 am

ktos mi wytlumaczy co ma postac dyrektora redakcji do negocjacji kontraktu? xD bo czytam juz ktoras wypowiedz pseudoekspertow i januszow biznesu na ten temat i zastanawiam sie co maja pod kopula xD
Awatar użytkownika
fik

fik Czw Lip 08, 2021 10:27 am

"lol" napisał(a): ktos mi wytlumaczy co ma postac dyrektora redakcji do negocjacji kontraktu? xD bo czytam juz ktoras wypowiedz pseudoekspertow i januszow biznesu na ten temat i zastanawiam sie co maja pod kopula xD
wyjaśniam Pan dyr bije medialna piane nic wiecej natomiast nie umie zrobić analizy rynku czyli zysków i strat dla stacji która reprezentuje wynikajacych z tytułu posiadach praw do produktu oraz zaraportować to do centrali Konsekwencje odpływ klientów
Awatar użytkownika
lol

lol Czw Lip 08, 2021 10:57 am

"fik" napisał(a):
"lol" napisał(a): ktos mi wytlumaczy co ma postac dyrektora redakcji do negocjacji kontraktu? xD bo czytam juz ktoras wypowiedz pseudoekspertow i januszow biznesu na ten temat i zastanawiam sie co maja pod kopula xD
wyjaśniam Pan dyr bije medialna piane nic wiecej natomiast nie umie zrobić analizy rynku czyli zysków i strat dla stacji która reprezentuje wynikajacych z tytułu posiadach praw do produktu oraz zaraportować to do centrali Konsekwencje odpływ klientów

AHA xD czyli facet z redakcji robi analizy biznesowe na temat odplywu klientow xD nie zarzad, nie osoby od negocjacji praw, tylko dziennikarz xD gratulacje, dostal pan darmowy bilet wstepu do klubu foliowej czapeczki xD
Awatar użytkownika
Janusz biznesu

Janusz biznesu Czw Lip 08, 2021 11:15 am

Pierwsza wielka porażka dyrektora Michała K.
Awatar użytkownika
loiga

loiga Czw Lip 08, 2021 12:23 pm

"lol" napisał(a):
"fik" napisał(a):

AHA xD czyli facet z redakcji robi analizy biznesowe na temat odplywu klientow xD nie zarzad, nie osoby od negocjacji praw, tylko dziennikarz xD gratulacje, dostal pan darmowy bilet wstepu do klubu foliowej czapeczki xD
zarzad odpowiada za cala grupe dyr za kanal sportowy przed zarzadem koniec krpoka
Awatar użytkownika
Lanski

Lanski Czw Lip 08, 2021 12:30 pm

Twarowski przechodzi do Viaplay za trzy, dwa…
Awatar użytkownika
ale

ale Czw Lip 08, 2021 3:11 pm

Dyrektor redakcji sportowej nie bierze udziału w negocjacjach handlowych w procesie zakupu praw.
Awatar użytkownika
zawiedziony

zawiedziony Czw Lip 08, 2021 6:12 pm

trzymałem was tylko dla Premier league, z filmami marnie, sportowo coraz gorzej, płacąc swojej kablówie prawie 45zł nie mam dostępu do waszych seriali na player.pl gdzie muszę dodatkowo płacić, wywalam was ze swoich programów, przykro mi, trzeba było inwestować środki w inne dyscypliny a nie robić widowisko z polskiej żenuokopaniny, ostatnio nie mieliście nawet French Open i Wimbledonu, trasmitując jakieś WTP, do widzenia
Awatar użytkownika
Mick Jagger

Mick Jagger Czw Lip 08, 2021 6:56 pm

Moim subiektywnym zdaniem, C+ bez PL to dziadostwo. Ekstraklapa bez PL mnie jako abonenta obraża.
Awatar użytkownika
Tubylec

Tubylec Czw Lip 08, 2021 10:39 pm

C+ przechodzi do TVP SPORT od kiedy PiS został przejęty przez sow ieckich gene rałów z L W P?
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości