WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
BŁĄD

„Szkoła” i „Małolaty” gromadzą po milion widzów. TVN z większym udziałem niż Polsat

BŁĄD Pon Mar 28, 2016 11:38 pm

Za produkcję "Małolatów" odpowiada nie firma Tako Media, a firma Outset Films sp. z o.o
Awatar użytkownika
Adamo023

Re: „Szkoła” i „Małolaty” gromadzą po milion widzów. TVN z większym udziałem niż Polsat

Adamo023 Wto Mar 29, 2016 7:47 am

Dramat, tych paradokumentów jest tyle, że zaraz TVN i Polsat będą chciały uruchomić "nowe" kanały.
Awatar użytkownika
Popiol2015

Re: „Szkoła” i „Małolaty” gromadzą po milion widzów. TVN z większym udziałem niż Polsat

Popiol2015 Wto Mar 29, 2016 8:59 am

"Małolaty" kopiują "Szkołę życia", w końcu lektor ten sam, był też w serialu "Słoiki".
Jeśli chodzi o "Szkołę", to nie przeszkadza mi obecność Kariny Kłosek.
Dziwi mnie tylko dlaczego tak mało Nieckowskiego i Hubera oraz Żabińskiej. Czyżby języki zeszły na dalszy plan serialu?
Tak ogólnie "Szkołę" oglądam przez serialnet lub player extra, w wyjątkowych sytuacjach przez playera na kompie, ale są tam reklamy co jakiś czas.
Brakuje mi historii kilku uczniów "Szkoły" np. Basi Soszyńskiej, Adriana Kubackiego, Soszyńskiej jeszcze nie było.
Najlepszy odcinek jaki do tej pory widziałem to ten z chłopakiem z napadami śmiechu.
Awatar użytkownika
ex

ex Wto Mar 29, 2016 10:44 am

Współczuję tym, którzy oglądają te seriale i widzą w nich coś fajnego. To jest zwyczajna patologia, a telewizja powinna pokazywać pozytywne wzorce zachowań, szczególnie w programach dla dzieci i młodzieży. Chociaż teraz to co najgorsze najlepiej się sprzedaje. Takie czasy niestety.
Awatar użytkownika
Popiol2015

Popiol2015 Wto Mar 29, 2016 1:24 pm

Przepraszam, że po raz drugi piszę, ale przypomniało mi się, że w tym sezonie "Szkoły" jest mało Gruszki i Lesickiego. Należy zauważyć, że Olaf i Kajetan z 1.klasy gimnazjum przenieśli się do Anglii i skończyli grę w serialu, Kremer ich żegnała.
Nie było jeszcze Jadźki Stefaniak.
Awatar użytkownika
Kamcio107

Kamcio107 Wto Mar 29, 2016 1:55 pm

Szkoła to jest tragiczny serial.Małolaty jest to super serial oglądam co codziennie nawet muzyka jest fajna Doda-Nie daj się a w szkole kwiatkowski.Ogólnie aktorzy z małolatów grają lepiej niż w szkole i przynajmniej coś się dzieje.A widzicie małolaty mają nieco mniejszą oglądalność a dzisiaj mija miesiąc od premiery i już dogania szkołę jeszcze przegoni ;)
Awatar użytkownika
-

- Wto Mar 29, 2016 2:12 pm

Polsat i TVN prowadzą dziwną politykę ramówkową. Produkują paradokumenty które mają około ledwo 0,6-1,3 mln widzów ( Pielęgniarki 0,6 mln i 24% rynku). Tymczasem dużo mniej popularna TV4 emituje meksykańskie telenowele i ma około 0,5 mln widzów w paśmie 16-18, i 0,3 mln rannych powtórek i często wygrywa z TVP2. Jestem pewien że premierowe telenowele w TVN i POLSACIE miałyby ponad milion widzów. Telenoweli z lat 2013-16 jest cała masa. Oczywiście są produkcje lepsze i słabsze ale zawsze można puścić odcinki pilotwe i coś wybrać.
Awatar użytkownika
trader

trader Śro Mar 30, 2016 7:34 pm

jak to możliwe ,że w XXI ludzie wciąż oglądają propagandową TVN. Pralnia umysłow tych prostych ludzi
Awatar użytkownika
Fan_Kryminalnych

Fan_Kryminalnych Czw Mar 31, 2016 10:48 am

Nie wiem jakim cudem ma to tak wysoką oglądalność a Kryminalni dalej nie wrócili żałosne...
Awatar użytkownika
TVN

TVN Pon Sty 30, 2023 8:57 pm

TVN
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości