WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telekomunikacji

Moderatorzy: Moderator, Robin

Awatar użytkownika
Maria

Szymon Majewski w reklamach Plusa: stracił na wyrazistości i humorze, ale wzbudza sympatię (opinie)

Maria Nie Paź 01, 2017 9:06 am

Takie reklamy z przymrużeniem oka nie są irytujące jak na przykład te wszystkie zaparcia i biegunki w reklamach leków
Awatar użytkownika
dylanek

Re: Szymon Majewski w reklamach Plusa: stracił na wyrazistości i humorze, ale wzbudza sympatię (opinie)

dylanek Nie Paź 01, 2017 10:52 am

dlaczego oni się jeszcze nie nauczyli, że takie reklamy nic nie dają...każdy ma dosyć tych celebrytów
Awatar użytkownika
Magda

Re: Szymon Majewski w reklamach Plusa: stracił na wyrazistości i humorze, ale wzbudza sympatię (opinie)

Magda Nie Paź 01, 2017 5:25 pm

Badziew.... Zwykły badziew.... Majewski jest pase, i to od kilku już lat....
Awatar użytkownika
Elsa

Elsa Nie Paź 01, 2017 6:59 pm

Z p. Majewskim jest coś nie tak. Wydaje się, że ktoś kiedyś wymyślił sobie, że jest śmieszny. I on sam uwierzył w to, że jest śmieszny. I jeszcze przekonał do tego kilka osób. Tylko, że to wszystko jakieś takie na siłę. Jak polskie komedie romantyczne.
Awatar użytkownika
DW

DW Nie Paź 01, 2017 7:24 pm

Coś się autorowi lata omsknęły. Albo przysnął:) Mumio nie reklamuje Plusa od 2012 roku (czyli ok. 5 lat) a nie od "ponad roku".
Awatar użytkownika
PR

PR Nie Paź 01, 2017 9:50 pm

zasada jest jedna jesli tylko pojawia sie w reklamie "celebryta" ludzie odwracaja sie od reklamowanego produktu
Awatar użytkownika
Blady

Blady Nie Paź 01, 2017 10:48 pm

Jaka siec taki celebryta... reklamy na poziomie TVPiS.. i strasznie zaluje ze Zona zmusila mnie do pozostawienia zwyklej telewizji.. zamiast Netflixa i Showmaxa. Tam nie musialbym sluchac "brawo jakujacych" sobie cwierc gwiazdeczek wciskajacych ludowi rzeczy zbedne i to od zlodziejskiej sieci.
Awatar użytkownika
Barbara

Barbara Nie Paź 01, 2017 10:54 pm

Najlepszą reklamą jest dobra oferta, bez haków i niedomówień oraz solidne i uczciwe podejście operatora do klienta. To nam wystarczy! Zamiast wydawać kasę na reklamy i celebrytów inwestujcie w jakość a my klienci puścimy Wam reklamę pocztą pantoflową - wierzcie najbardziej skuteczna i wiarygodna.
Awatar użytkownika
Prof. Glass

Prof. Glass Pon Paź 02, 2017 9:53 am

lLiczy się kasa! Dom mu spłonął, stracił etat w Teleniewizji itp. Prosty chłopak wywołujący proste emocje!
Awatar użytkownika
Romero

Romero Pon Paź 02, 2017 10:52 am

Dla mnie Majewski to taki trochę pajac. Faktycznie facet uwierzył po pewnym programie w TVN,że jest śmieszny i zrobili z niego etatowego reklamosprzedacza. Jak dla mnie koleś był i jest cienki jak papier ryżowy. W tych reklamach może występować pierdylion celebrytów,ale jak operator ma kiepską ofertę to i tak jej nie wybiorę.
Awatar użytkownika
Polones Coupe

Polones Coupe Pon Paź 02, 2017 12:42 pm

Majewski jest sympatycznym facetem, tylko nie wiem dlaczego są wobec niego niesłychanie wygórowane oczekiwania. On jest tylko/aż komikiem, a czasem mam wrażenie, że ludzie mają pretensje, że nie rozwiązuje wszystkich problemów współczesnego świata.
Awatar użytkownika
w

w Pon Paź 02, 2017 1:25 pm

po 18 latach bycia klientem Plusa podziekowalem za usługi kiedy zobaczyłem szatniarza Majdana i Sprzatczke Rozenek plus drewnianego Majewskiego
Awatar użytkownika
Yannick Noah

Yannick Noah Pon Paź 02, 2017 9:22 pm

Ja właśnie sądzę, że reklamy Plusa właśnie nabrały na wyrazistości po tym, jak trafił do nich Szymon Majewski. Może do poziomu Mumio to trochę brakuje, ale i tak na tle konkurencji jest świetnie. A że Plus ma sporo ciekawych ofert do zakomunikowania, to taki Majewski jest jak znalazł.
Awatar użytkownika
Froger

Froger Pon Paź 02, 2017 10:01 pm

Generalnie reklamy mnie tylko irytują. Ale akurat te z Szymonem w wykonaniu Plusa są całkiem znośne ;) Jedyny operator, który się w tym aspekcie postarał :)
Awatar użytkownika
MK

MK Wto Paź 03, 2017 12:18 pm

Muszę być naprawdę stary bo dopiero z tego artykułu dowiedziałem się, że poza Majewskim w tych reklamach są jacyś znani ludzie.
Wróć do Telekomunikacja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości