WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
marlena

Re: “Taniec z gwiazdami” hitem piątku. Polsat pokonał konkurencję

marlena Wto Mar 11, 2014 10:29 am

Pozdrówka dla TVN, jak to wszystko zniesiecie???????????????
Awatar użytkownika
Karina Pomorska

Karina Pomorska Wto Mar 11, 2014 11:18 am

Nie dziwię się wcale że Taniec z Gwiazdami okazał się hitem przez co Polsat pokonał konkurencje. Polsat znów dba o widza tak dobrze jak dawniej, wraca do formy. Jak już pisałam przeważyło to że nadano powiewu świeżości i elegancji temu programowi. Prowadzący spisali się doskonale poradzili sobie świetnie. Oczywiście wiele dał pozytywnych wibracji temu programowi profesjonalizm Pana Krzysztofa a i Anna Głogowska jak na początkującą prowadzącą radziła sobie dobrze. Ta wersja TzG jest lekka - bardziej ociężała była wersja TVN taka jak na Turniejach tanecznych a tutaj prawdziwa wiosenna lekkość a jednocześnie energia i inteligentny humor czego stanowczo brakowało poprzednim prowadzącym (zwłaszcza w ostatnich edycjach) w konkurencyjnej stacji. Tak trzymać a ja trzymam za Was kciuki i czekam na kolejny piątek :D
Awatar użytkownika
jo

jo Wto Mar 11, 2014 1:21 pm

ale scenografia dramatyczna, typowy polsatowy powiew kiczu i wiochy
Awatar użytkownika
prtw

prtw Wto Mar 11, 2014 4:53 pm

Nie oglądałem "TzG"(poza końcówką, w której słyszałem odsłuchy prowadzących; Polsat jak zawsze profesjonalne podejście...), za to "Twoja twarz brzmi znajomo" tak. Naprawdę nie rozumiem skąd takie pochlebne opinie o tym programie. Formuła w stylu "jak kopiować wizerunek innych" to naprawdę niski poziom rozrywki. Nie mówiąc o "profesjonalnym" jury, które ocenia występy w kategorii "lubię go/nie lubię go".
I tak rozbawia mnie funkcja "charytatywna" programu, która niejako usprawiedliwia żenujący poziom rozrywki.

Mam nadzieję, że udział programu w kolejnych odcinkach będzie spadał i Polsat nie przedłuży licencji.
Awatar użytkownika
jak

jak Wto Mar 11, 2014 5:12 pm

Wybacz, może to takie ciężkie do pojęcia, ale ja w piątkowy wieczór nie oglądam żadnej stacji telewizyjnej. Szczególnie mało mnie obchodzi występ w programie jakiegoś nastolatka, którego nazwisko musiałem dopiero w Google sprawdzić żeby się dowiedzieć kim w ogóle jest.
Awatar użytkownika
Pajączek

Pajączek Śro Mar 12, 2014 1:50 am

W bezpośredniej rywalizacji Lepsze były "Barwy szczęścia" (21.6 %), wtedy "Taniec" miał 19.0 %. Kiedy Barwy się skończyły, widownia Tańca podniosła się.
Awatar użytkownika
Do prtw

Do prtw Śro Mar 12, 2014 10:17 am

endemol nie potrafi. Słaba trójka.
Awatar użytkownika
Slask

Slask Pią Mar 14, 2014 7:11 pm

Najgorszy program Polsatu tym razem Pani Nina zawiodla. Prowadzaca P Ania jest osoba nie kompetentna, myli sie na wizji nawet nie potrafi porzadnie podac numeru SMS nie mowiac o jej piskliwem glosie i innych potkniec.Nie ma co ogladac!
Awatar użytkownika
gosc

gosc Pon Mar 17, 2014 11:22 am

to moze byscie napisali teraz o oglądalności 14 marca?
kolejny raz wirtualne dowodzą jak manipulują artykułami.
żenada. wstyd.
Awatar użytkownika
Benedykt

Benedykt Pią Mar 21, 2014 9:58 am

Przyznać trzeba, że wiosna zdecydowanie należy do Polsatu i jego show-ów. Piątki deklasuje DWTS, w soboty miła rozrywka z TTBZ, a niedziele to tradycyjnie MBTM. Mocny zestaw. Konkurencja może nie spać spokojnie.
Awatar użytkownika
cgty

cgty Pią Mar 21, 2014 11:33 am

Benedykt napisał(a):Przyznać trzeba, że wiosna zdecydowanie należy do Polsatu i jego show-ów. Piątki deklasuje DWTS, w soboty miła rozrywka z TTBZ, a niedziele to tradycyjnie MBTM. Mocny zestaw. Konkurencja może nie spać spokojnie.

Masz rację, moji znajomi oglądają tylko Polsat, nawet z powtórkami.
Awatar użytkownika
okropna

okropna Sob Mar 29, 2014 12:35 am

"Cnota krytyk sie nie boi...". Sprytny ruch Polsatu, ale... najslabszy i najbardziej zenujacy w tym show jest Krzysztof Ibisz, wygladajacy na 70-latka, ktory probuje pozowac na dobrze trzymajacego sie 40-latka. To jest nieestetyczne.
Awatar użytkownika
lala

lala Pią Maj 16, 2014 10:47 pm

masakra! bojkotujemy polsat! taniec z gwiazdami jest..........beznadziejny! wyniki ustawione! na miejscu A.zając spaliłabym się ze wstydu! tylko,ze trzeba mieć ten wstyd i ambicję.powinna odpaść co najmniej 3 odcinki temu.Taniec w jej wykonaniu przynajmniej porównując do Klaudii i Dawida to jak zwijanie się w mękach ciężarnej słonicy przy motylach. Brak słów..więcej tego nie oglądamy -żałosne! Polsat promuje swoja nędzną aktorkę podobnie zresztą jak i tancerkę.Szkoda ,ze ktoś nie pomyślał, zeby udział w programie wzięła serialowa Beatka /Pierwsza miłość/, przynajmniej ma figurę i ładnie sie porusza.
Awatar użytkownika
Balerina

Balerina Pią Maj 16, 2014 10:57 pm

Taniec z gwiazdami-ph! A.Zakjąc i gwiazda! żałosna gwiazda i jeszcze gorsza tancerka!beznadziejna gwiazdka serialowa,tańcząca gorzej niż przeciętna dziewczyna na dyskotece ,która przegrywa min 2 krotnie, nagle przebija głosami telewidzów i pcha się dalej..cha,cha,-lipa ! głosy to miał na pewno, ale Dawid! podrabiana szmira! wiecej nie oglądamy.Szok takie beznadziejne NIC,wygrywa z Klaudią i teraz z Dawidem>pewnie jeszcze wygra z Joanną..ale to załosne.. naciąganie ludzi na sms ,chociaż i tak temat jest ustawiony.
Awatar użytkownika
sommy

sommy Pią Maj 16, 2014 11:10 pm

no i po oglądalności,=znów naciąganie na sms-sy, wyniki ustawione.Nikt przy zdrowych zmysłach /patrz opinie jurorów -nawet p.Malitowskiego ,ze slabościa do A.zając/ nie może uważać , że krępa,niestety ale w żaden sposób nie uzdolniona baletowoAneta Zając mogła wygrać rzekomymi sms-ami z Klaudią,która była motylem na scenie jak rownież z wybitnie utalentowanym,pięknym jak bożek Dawidem a rowniez jego partnerką Janią -patrz jak powinna poruszać sie tancerka.Anioł!Żałosne,współczuję Joannie- już podłamuje się ,bo widzi, ze może jej nie pomóc nawet najlepszy taniec.My juz nie oglądamy,szkoda czasu
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości