WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Fan serialu "Komisarz Mama"

„Taniec z Gwiazdami” jesienią w Polsacie. Miszczak: jestem zwolennikiem szanowania formatów

Fan serialu "Komisarz Mama" Sob Lut 04, 2023 8:29 am

Twarz jesienią przerwa a Taniec powrót na piątek. To by było najlepsze rozwiązanie. Te poniedziałki z Tańcem były słabym pomysłem.
Awatar użytkownika
Mirek

Re: „Taniec z Gwiazdami” jesienią w Polsacie. Miszczak: jestem zwolennikiem szanowania formatów

Mirek Sob Lut 04, 2023 10:26 am

Biedni widzowie, że muszą oglądać takie badziewia. Dobrych, wartościowych programów już się nie pokazuje.
Awatar użytkownika
Krakus

Re: „Taniec z Gwiazdami” jesienią w Polsacie. Miszczak: jestem zwolennikiem szanowania formatów

Krakus Sob Lut 04, 2023 11:03 am

Bardzo dobry pomysł. Raz do roku edycję. Dzięki temu Taniec z Gwiazdami odrodzi się dzięki temu
Awatar użytkownika
Dorota

Dorota Sob Lut 04, 2023 11:11 am

Czasami trzeba wiedzieć kiedy skończyć… od dawna nie jest to już żaden taniec z gwiazdami tylko. Ileż można ogladac jedno i to samo…
Awatar użytkownika
ABC

ABC Sob Lut 04, 2023 2:16 pm

Łaskawca, hahahahaaa, a gwiazdą będzie on sam-Edzio!
Awatar użytkownika
m.

m. Sob Lut 04, 2023 2:57 pm

Ciekawe czy program nabierze jakiegoś nowego sznytu. Przydałoby się mniej jarmarku a więcej tańca. Emisja w piątki chyba pasowała bardziej. No i nie powinno być tak, że bardziej rozpoznawalną osobą w parze jest tancerz ;p A jak brak gwiazd, to może edycja all stars?
Awatar użytkownika
Cieciorka

Cieciorka Sob Lut 04, 2023 3:49 pm

Taki z niego zwolennik szanowania formatów, że TzG wyleciał z TVN za panowania... Miszczaka. XD
Awatar użytkownika
Bert

Bert Sob Lut 04, 2023 6:00 pm

Ileż można katować tymi zasranymi odgrzewanymi kotletami ?? Widzowie już tego gówna nie chcą oglądać bo to nudne jak flaki z olejem
Awatar użytkownika
dg

dg Sob Lut 04, 2023 6:42 pm

Mam nadzieję, że jesienna edycja będzie zrobiona w stylu TVN-owskiego TzG, bo Polsatowskie Edycje są robione w kiczowaty DiscoPolowy styl jak na weselu, a w TVN edycje były robione bardzo eleganckie i byli zapraszani zagraniczni z górnych półek muzycznych.
Awatar użytkownika
Gość X

Gość X Nie Lut 05, 2023 9:13 am

Wśród uczestników chętnie zobaczyłbym takie pary: Stefano Terrazino i Ewelina Ruckgaber, Hanna Żudziewicz i Rafał Pacześ, Janja Lesar i Kamil Hussein oraz Jacek Jeschke i sanah.
Awatar użytkownika
Edek

Edek Nie Lut 05, 2023 10:19 am

Zastanawia mnie czy to szanowanie formatów, a może jednak brak gwiazd które chcą w tym programie wystąpić.
Awatar użytkownika
123

123 Nie Lut 05, 2023 4:58 pm

Przy tak dużej ilości edycji oraz coraz mniej rozpoznawalnych gwiazdach Polsat powinien zrealizować edycję All Stars oraz edycję Zwycięzców. Realizacja takich dwóch sezonów rok po roku mogłaby odświeżyć format a zarazem byłby to czas na poszukiwanie nowych gwiazd do kolejnych sezonów. Myślę że ludzie czekają na takie edycję, tym bardziej że w innych krajach takie edycję juz powstały i cieszyły się sporym zainteresowaniem.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 36 gości