Forum Podziel się swoimi przemyśleniami. Wypowiedz się! Zaloguj się Zarejestruj się

Telenowelę “Galeria” śledzi 3,2 mln widzów

Po pięciu odcinkach oglądalność nowej telenoweli TVP1 “Galeria” wyniosła 3,16 mln widzów. Serial dał Jedynce pozycję lidera rynku telewizyjnego, chociaż miał nieco mniej widzów niż w ostatnim tygodniu ”Plebania”.

Przeczytaj cały artykuł »

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Robin, Moderator

Post ktoś » Wto Lut 07, 2012 1:45 am

No i po co było zdejmować Plebanię, Oglądalność Galerii z każdym dniem będzie spadała bo to totalny chłam jest, pora przyznać się do błędu i przeprosić z Plebanią.
ktoś

Przeczytaj cały artykuł »

Re: Telenowelę “Galeria” śledzi 3,2 mln widzów

Post tkja » Wto Lut 07, 2012 2:30 am

Taa, a kto dostał kasę za scenariusze i takie tam?
tkja

Post KIBIC -Plebania o niebo lepsza » Wto Lut 07, 2012 8:47 am

Plebania była na poziomie, galeria - amatorszczyzna i bezguście w stylu polsatu.TVP powinna przywrócić plebanię na antenę, a za decyzję jej zdjęcia, bez porozumienia z odbiorcami, ktoś powinien beknąć.
KIBIC -Plebania o niebo lepsza

Post Ja » Wto Lut 07, 2012 9:18 am

Pięknie oglądalność spada z odcinka na odcinek.W piątek już 2,6 mln. Ciekawe jaka będzie średnia oglądalność drugiego tygodnia.
Ja

Post adi » Wto Lut 07, 2012 10:19 am

Jeśli już chcieli zdjąć Plebanie to powinni dać serial zamknięty (max. 200 odcinków) który ma zamkniętą ciekawą fabułę.
Tak jaj TVN który nadaje serial Julia który jest według mnie genialny chociaż też ma małą oglądalność.
Gusta polaków są dziwne mi bardzo podobały się seriale Usta, usta czy 39 i pół a ich oglądalność była słaba
adi

Post kropka. » Wto Lut 07, 2012 10:35 am

Tego nie da się oglądać z powodu braku treści. Tak rozciągać scenariusz można dopiero wówczas, kiedy widownia polubi bohaterów. Poza tym jest to tak tandetnie wypełnione produkt placement i wizażem, że oczy bolą., Chyba producenci zapomnieli, że nowelka filmowa musi się czymś różnić od reklamy?
A zarząd TVP, zamiast ścigać się na telenowele (cyt. kopsnij kaskę koledze z ATM), mógłby wreszcie pomyśleć o programach popularno-naukowych (np jak Galileo), promocji rodzimej turystyki, nauce języków obcych, programach dla dzieci...Ale to wymaga myślenia, które od 20 lat wyszło z mody :lol:
kropka.

Post on55 » Wto Lut 07, 2012 11:06 am

Galeria to TOTALNE DNO!!!!!!!!!!!Szkoda,ze juz brak PLEBANII,lubilem ten serial.
on55

Post mega » Wto Lut 07, 2012 11:24 am

kropka. napisał(a):Tego nie da się oglądać z powodu braku treści. Tak rozciągać scenariusz można dopiero wówczas, kiedy widownia polubi bohaterów. Poza tym jest to tak tandetnie wypełnione produkt placement i wizażem, że oczy bolą., Chyba producenci zapomnieli, że nowelka filmowa musi się czymś różnić od reklamy?
....Ale to wymaga myślenia, które od 20 lat wyszło z mody :lol:

co się dziwić? w końcu to galeria, a jak galeria to i reklamowane produkty :D jeszcze niebawem pewnie ogłoszą konkurs teleaudio tvp w tej galerii hahah.
mega

Post Grisza » Wto Lut 07, 2012 1:04 pm

Ja przyznam że oglądałem pierwsze dwa odcinki , chciałem dać szansę tej telenoweli. Jednak się przeliczyłem nie wydarzyło się nic co mogło skupić moją uwagę. Miałem nadzieje że będę oglądam jakiś fajny nowy serial a tutaj lipa...
Te 3,5 mln to tylko małe przyzwyczajenie ludzi do pory emisji. Z odcinka na odcinek widownia spada. Będzie cud nad Wisłą jeżeli w 2 tygodniu emisji choć 1 odcinek będzie mieć 3,0 mln oglądalność .Ja za serial Galeria dziękuje... ale się nie najem.

PS: Przystojni aktorzy i ładne popularne aktorki to nie wszystko.
Grisza

Post po » Wto Lut 07, 2012 1:30 pm

Super, oglądam ten serial codziennie, życzę powodzenia!
po

Post kali » Wto Lut 07, 2012 2:19 pm

"Z danych telemetrycznych wynika, że nową telenowelę Jedynki oglądają głównie kobiety, widzowie powyżej 50. roku życia, mieszkańcy wsi, małych i średnich miast oraz osoby z wykształceniem podstawowym i średnim." - o tej porze inny widz występuje śladowo
kali

Post Gieniuk » Wto Lut 07, 2012 2:51 pm

Założę się, że jesienią wróci Plebania. :)) Spójrzcie na oglądalność pilotażu, i piątkowego odcinka. Dane mówią same za siebie:P
Gieniuk

Post widz » Wto Lut 07, 2012 3:45 pm

O ile Plebania niosła z sobą jakieś wartości, to w przypadku Galerii tych wartości kompletnie brak. Banalna fabuła, kiepskie aktorstwo, scenariusz na poziomie o którym lepiej nie wspominać. Nawet sącząca się zewsząd reklama i po dwie emisje dziennie w TVP HD niczego nie są w stanie zmienić. Ciekawe tylko teraz jak długo władze TVP będą ciągnąć tę szopkę i odwlekać przyznanie się do błędu, jakim niewątpliwie było zdjęcie z anteny Plebanii i to w żałosnym stylu, bez pożegnania na jakimkolwiek cywilizowanym poziomie
widz

Post olo » Wto Lut 07, 2012 3:59 pm

rany,bo to szit dla tych bezrobotnych panienek ze wsi
co siedza w domu i marza o bogatym mechaniku samochodowym
zeby zaszalec i sie pokazac we wsi,a jaak !! w nowych plastikowych
balerinkach i pogadac jak tam na imprezie bylo,sciskal ten przystojny
czy inny frajer sie chcial dobrac
omijam z daleka,bo mdli
zadnego abonamentu
olo

Post Hehe » Wto Lut 07, 2012 5:15 pm

Tyle informacji, a nikt nie napisal ze w tym miesiacu tvp jest niewyplacalna i ludzie nie dostana pieniedzy
Hehe

Następna
Statystyki

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości

Ostatnie tematy na forum

Gorace dyskusje tygodnia

Gorace dyskusje miesiaca