WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Radia

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
:-(

Re: Tomasz Duklanowski idzie w zaparte. Obwinia Terlikowskiego

:-( Nie Mar 12, 2023 6:04 pm

Typowa strategia PiS - "Ani kroku wstecz".
Awatar użytkownika
Twrasa

Twrasa Nie Mar 12, 2023 6:24 pm

TVP zaszczulo to dziecko tak jak zniszczyło dziesiątki innych....dla PiSu to nie ludzie nawet są.
Awatar użytkownika
Nikt

Nikt Nie Mar 12, 2023 7:20 pm

Jesteś zwykłą kreaturą przez pomyłkę nazywaną człowiekiem. Tyle w temacie.
Awatar użytkownika
BUB

BUB Nie Mar 12, 2023 7:28 pm

DUKLANOWSKI TO PARTYJNY APARATCZYK , NIECH ZACZNIE PATRZEĆ NA RĘCE WŁADZY A NIE JA WSPIERA
Awatar użytkownika
zwyczajnie

zwyczajnie Nie Mar 12, 2023 7:30 pm

zwyczajnie, gdyby duklanowski miał odrobinę przyzwoitości zmilczałby, ale nie, trzeba dokopać kobiecie która straciła syna, trzeba zrobić z siebie ....no waśnie kogo? panie duklanowski, ma pan dzieci?
Awatar użytkownika
Gość

Gość Nie Mar 12, 2023 8:06 pm

Prawda jest taka Panie Duklanowski że to przez pana chłopiec odebrał sobie życie. Odrobina honoru człowieku
Awatar użytkownika
Kulfon

Kulfon Nie Mar 12, 2023 8:52 pm

Lichocka szm.to, Duklanowski skurw...nu, mam nadzieję, że nabiją was na pal...........najlepiej obok siebie i wystawią na widok publiczny.
Awatar użytkownika
ciekawski

ciekawski Nie Mar 12, 2023 9:05 pm

BARDZO DRODZY WYBORCY PiS po co Duklanowski podawał jakiekolwiek informacje o poszkodowanych dzieciach i ich matce?
Awatar użytkownika
Adam

Adam Nie Mar 12, 2023 9:55 pm

"ciekawski" napisał(a): BARDZO DRODZY WYBORCY PiS po co Duklanowski podawał jakiekolwiek informacje o poszkodowanych dzieciach i ich matce?
oto jest pytanie?
Awatar użytkownika
Bartek

Bartek Nie Mar 12, 2023 10:18 pm

A ja mam pytanie odnośnie tej afery z udziałem zwolennika PO. Dlaczego wolne media typu TVN24, Onet, WP, Gazeta Wyborcza, Tok FM czy też sam Sakielski milczały w tym temacie? Dlaczego wokół tej sprawy była taka cisza? Szybki proces (pomijając już śmiesznie niski wyrok) i sprawa załatwiona. Dlaczego nie drążono, czy nie było więcej takich przypadków, tym bardziej, że ten facet (czytaj zwolennik PO) miał przecież kontakt z innymi dziećmi i to przez wiele lat?! Tak po prawdzie, gdyby Radio Szczecin nie nagłośniło tej sprawy, to ja jako zwykły obywatel nie mialbym pojęcia, że takie coś miało wogóle miejsce. Ale idę też o zakład, że gdyby tym ***** był ktoś związany z obecnym rządem, to te wszystkie media które powyżej wymieniłem trąbiłyby o tym przez cały czas. Teraz macie też odpowiedź, jak wolne media mamy w Polsce. I nie piszcie też, że była cisza w tym temacie, dla dobra całej sprawy. Była cisza, bo zwyczajnie tym ##### okazała się osoba związana z naszą opozycja. Tyko dlatego była cisza... Przypomina wam coś hasło "Tylko nie mów nikomu"? Tak to właśnie wyglądało.
Awatar użytkownika
Dami

Dami Nie Mar 12, 2023 10:22 pm

Obrzydliwe, podłe pisowskie kreatury rzygać się chce wieczna hańba im!! nie cofnął się przed niczym po trupach do celu byle utrzymać władze 🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Awatar użytkownika
TS

TS Nie Mar 12, 2023 10:22 pm

Chłopie, zamilcz
Awatar użytkownika
Jura

Jura Nie Mar 12, 2023 11:52 pm

"Duklanowski w wywiadzie nie wskazuje natomiast, skąd dowiedział się o wieku pokrzywdzonych dzieci - piszecie, w tonie zarzutu.
Proszę bardzo:
- Jedyna informacja o pokrzywdzonych, jaka została podana, to taka, że jest to chłopiec w wieku lat 13 - mówi Maciej Strączński - prezes Sądu Okręgowego w Szczecinie.
https://szczecin.wyborcza.pl/szczecin/7 ... owski.html

Sypie się wam ta narracja...
Będziecie się kiedyś wstydzić.
Awatar użytkownika
Magda

Magda Pon Mar 13, 2023 12:26 am

Duklanowski nic się nie bój, te 25 lat w więzieniu szybko upłynie.
Awatar użytkownika
gaz

gaz Pon Mar 13, 2023 12:48 am

W toku tych wywodów ja tu nie widzę naruszenia prawa https://prawo.uni.wroc.pl/sites/default ... dzenie.pdf
Fakt życie Nas nauczyło aby być może bardziej chronić osoby tak doświadczone czyli objęte tajemnicą procesu ze względu na dobro osobiste, ale tu też chodzi o to aby w przyszłości: Jarosław K., Donald T., i inni też temu Przepisowi nie podlegali
Wróć do Radio

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości