WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Prasy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
nickT

Tomasz Lis: Jestem zły na siebie

nickT Nie Cze 04, 2023 8:06 am

A kogo to?
Awatar użytkownika
Tomek

Re: Tomasz Lis: Jestem zły na siebie

Tomek Nie Cze 04, 2023 8:43 am

Facet, zniknij w końcu. Każdy wie, że nie lubisz Polaków.
Awatar użytkownika
sky

sky Nie Cze 04, 2023 8:47 am

no i ...?
Awatar użytkownika
obserwator

obserwator Nie Cze 04, 2023 8:58 am

uwielbiam patrzeć jak różne autorytety samozaorują się koncertowo
Awatar użytkownika
Całkowity upadek jest blisko

Całkowity upadek jest blisko Nie Cze 04, 2023 9:06 am

Redaktorze Lis, nie idź tą drogą!!!
Awatar użytkownika
tl

tl Nie Cze 04, 2023 10:04 am

zostawcie Tomasz Lisa, przydatny PiSowi jak żaden inny dziennikarz opozycji :) może on jest za nimi i to taka partyzantka w jego wykonaniu :) koń trojański opozycji. siedzi między nimi i co chwile publikuje ciekawe rzeczy przydatne rządzącym do atakowania opozycji.
Awatar użytkownika
ale to już było...

ale to już było... Nie Cze 04, 2023 10:07 am

Gdyby ktoś pozbawił mnie 90 tysięcy złotych za cotygodniowy program to też bym tak gardłował jak Lis. Było i na szczęście minęło.
Awatar użytkownika
paluszek Lichockiej

paluszek Lichockiej Nie Cze 04, 2023 10:18 am

"ale to już było..." napisał(a): Gdyby ktoś pozbawił mnie 90 tysięcy złotych za cotygodniowy program to też bym tak gardłował jak Lis. Było i na szczęście minęło.

Powielasz troliku kłamliwy przekaz pisowskich gadzinówek, 90 tysięcy to był całkowity koszt wyprodukowania jednego odcinka z podatkami włacznie. Przypomnę, ci że wtedy TVP utrzymywała się z abonamentu i reklam, a teraz ta banda pisowskich propagandystów bierze dodatkowo 2,7 miliarda rocznie z naszych podatków.
Awatar użytkownika
Nemo

Nemo Nie Cze 04, 2023 10:29 am

Nie ma pytania o film z Sewerynem, czy je przeoczyłam?
Awatar użytkownika
dabfan

dabfan Nie Cze 04, 2023 10:56 am

Precz z opozycja, precz z demokracja. Niech żyje wolna Polska. Bez komunistów, demokratów,i tych oszołomów LGBT
Awatar użytkownika
D.

D. Nie Cze 04, 2023 10:59 am

Mamy dosyć Lisa niech wyjeżdża na wieś. Bardzo dobrze ktoś napisał o koniu trojańskim PiS-u. Skąd miał film z Andrzejem Sewerynem i dlaczego wrzucił na Twittera??? Na to pytanie powinien odpowiedzieć pan Lis i mam nadzieję, że drogę do telewizji ma zamkniętą
Awatar użytkownika
gość

gość Nie Cze 04, 2023 11:48 am

Spacer w świetle słonecznym i wśród drzew daje lepsze zdrowie i dłuższe życie na Ziemi.
Awatar użytkownika
look

look Nie Cze 04, 2023 12:00 pm

"paluszek Lichockiej" napisał(a):
"ale to już było..." napisał(a): Gdyby ktoś pozbawił mnie 90 tysięcy złotych za cotygodniowy program to też bym tak gardłował jak Lis. Było i na szczęście minęło.

Powielasz troliku kłamliwy przekaz pisowskich gadzinówek, 90 tysięcy to był całkowity koszt wyprodukowania jednego odcinka z podatkami włacznie. Przypomnę, ci że wtedy TVP utrzymywała się z abonamentu i reklam, a teraz ta banda pisowskich propagandystów bierze dodatkowo 2,7 miliarda rocznie z naszych podatków.[/
Rzeczywiście 90 tysięcy na program to betka. W ośrodkach TVP na 25 min. program dostaje się 5 tysięcy. To jest dopiero rozrzutność..
Awatar użytkownika
wir

wir Nie Cze 04, 2023 2:56 pm

"paluszek Lichockiej" napisał(a):

Powielasz troliku kłamliwy przekaz pisowskich gadzinówek, 90 tysięcy to był całkowity koszt wyprodukowania jednego odcinka z podatkami włacznie. Przypomnę, ci że wtedy TVP utrzymywała się z abonamentu i reklam, a teraz ta banda pisowskich propagandystów bierze dodatkowo 2,7 miliarda rocznie z naszych podatków.
No to napisz trollu ,ile kasy faktycznie zarabiał Lis w TVP za rządów Tuska? Kłamiesz , za Tuska TVP, też była dotowana przez państwo.
Awatar użytkownika
Michał

Michał Nie Cze 04, 2023 3:06 pm

Uważam go za gościa z ogromną wiedzą, który istotnie wpłynął na dziennikarstwo w Polsce (informacje, publicystyka), ale jednocześnie mam do niego żal za brak pokory. Czym był lepszy, tym bardziej powinien się zaprzyjaźnić z pokorą. Tymczasem było dokładnie odwrotnie, by w końcu stać się karykaturalny, bredzący, zawistny, sfrustrowany, szkodzący. Każdy ma prawo do swoich poglądów, ale nie wszystko jest warte do publicznej wiadomości, nie wszystko jest warte tweeta. Czasami warto ugryźć się w język, by pozostać przyzwoitym i nie tracić wiarygodności.
Wróć do Prasa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości