WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Prasy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Basia

Tomasz Lis wyda książkę o seksie współczesnych Polaków. „To będzie Wisłocka 2.0”

Basia Śro Mar 22, 2023 7:16 am

Kontrowersyjny wybór tematyki przyszłej książki zważywszy na to co działo się w Newsweeku i nie tylko. Po jeszcze kilku takich bezkrytycznych publikacjach redaktor stanie się wzorem cnót.
Awatar użytkownika
Silver

Re: Tomasz Lis wyda książkę o seksie współczesnych Polaków. „To będzie Wisłocka 2.0”

Silver Śro Mar 22, 2023 7:34 am

Już to widzę jak ktoś kupi coś od Lisa. Powodzenia we współpracy z Empikiem, który non stop zalega z płatnościami i wykończył wszystkich graczy z rynku. Dla Pana redaktora najlepiej będzie zadbać o zdrowie oraz udać się na emeryturę od polityki , dziennikarstwa, mediów itp. niezwykle stresujących zajęć.
Awatar użytkownika
Ania

Re: Tomasz Lis wyda książkę o seksie współczesnych Polaków. „To będzie Wisłocka 2.0”

Ania Śro Mar 22, 2023 7:55 am

Próbowałam kilka razy oglądać na yt to co Pan redaktor proponuje w nowym formacie. Miałam dwa podejścia jakoś nie umiem się wkreęcić i przekonać. Nie wiem do końca czego mi brakuje, może spróbuję jeszcze raz choć nie jest łatwo. A jak wam się to podoba co Pan redaktor robi ma YT?
Awatar użytkownika
abc

abc Śro Mar 22, 2023 8:01 am

Seks zawsze dobrze się sprzedaje. Lis o tym wie i stawia na Wisłocką 2.0. W rankingu najlepiej sprzedających się książek królują kryminały Mroza i Bondy oraz erotyki dla kobiet takie jak seria "365 dni".
Awatar użytkownika
qba

qba Śro Mar 22, 2023 8:18 am

Natomiast kolejną książką będzie trening biegowy do maratonu metodą Tomasza Lisa.
Awatar użytkownika
hehe

hehe Śro Mar 22, 2023 9:08 am

Proponuję tytuł "z udarami przez zycie"
Awatar użytkownika
Nielsen Łaudit

Nielsen Łaudit Śro Mar 22, 2023 9:08 am

"Ania" napisał(a): Próbowałam kilka razy oglądać na yt to co Pan redaktor proponuje w nowym formacie. Miałam dwa podejścia jakoś nie umiem się wkreęcić i przekonać. Nie wiem do końca czego mi brakuje, może spróbuję jeszcze raz choć nie jest łatwo. A jak wam się to podoba co Pan redaktor robi ma YT?
Jako przykład urojeń dla studentów psychologii bardzo dobry materiał.
Awatar użytkownika
Adam

Adam Śro Mar 22, 2023 9:08 am

"Ania" napisał(a): Próbowałam kilka razy oglądać na yt to co Pan redaktor proponuje w nowym formacie. Miałam dwa podejścia jakoś nie umiem się wkreęcić i przekonać. Nie wiem do końca czego mi brakuje, może spróbuję jeszcze raz choć nie jest łatwo. A jak wam się to podoba co Pan redaktor robi ma YT?

Od POlitycznego pomagiera do patostreamera.
Awatar użytkownika
Mona

Mona Śro Mar 22, 2023 9:17 am

Wydać może co chce. Ale sprzeda się pod warunkiem że napiszę to pan Mròz.
Awatar użytkownika
pressman

pressman Śro Mar 22, 2023 9:21 am

Skompromitowany zawodowo i moralnie towarzysz lisienko z pewnością w tym temacie pozyska swój krąg czytelników w postaci moralnych miernot. Będzie wspaniałą kontrą dla prześladowanego kościoła katolickiego jako guru wszelkiego łajdactwa.
Awatar użytkownika
Daisy

Daisy Śro Mar 22, 2023 9:51 am

"hehe" napisał(a): Proponuję tytuł "z udarami przez zycie"

Mocne!
Awatar użytkownika
YKK

YKK Śro Mar 22, 2023 9:58 am

Kto jak kto, ale Lis zna się na pie.... jak nikt.
Awatar użytkownika
Fan były

Fan były Śro Mar 22, 2023 10:21 am

Mam mieszane uczucia , a tytuł nowej książki budzi niesmak w sensie niewyjaśnionych podejrzeń kierowanych do Pana Lisa .Filmiki naYTt są powtarzalne i nudne m niestety .
Pan lis najpierw w gazecie czy na jakimś portalu powinien dokładnie wytłumaczyć się ze swojego postępowania , bo ostatni wywiad z red.Wiśniewską był w stylu Danki Koreanki czyli jest wspaniale ,czego nam więcej potrzeba , i co mogę dla Pana red zrobić, by poprawić opinię.
Trzeba poskromić własne ego i wiedzieć kiedy ze sceny zejść.Dzisiaj wchodzić w papier ?Skończy się długami i tyle .
Awatar użytkownika
Gienia

Gienia Śro Mar 22, 2023 11:13 am

Korwin Piotrowska już się wypowiedziała?:))
Awatar użytkownika
Era

Era Śro Mar 22, 2023 1:10 pm

Seks tematem książki? Oho kasa na dobre się skończyła, wszystko się kiedyś kończy.
Wróć do Prasa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości