Forum Podziel się swoimi przemyśleniami. Wypowiedz się! Zaloguj się Zarejestruj się

Tomasz Sekielski i Beata Tadla przejdą do TVP?

Telewizja Polska chce ściągnąć do Jedynki dwóch dziennikarzy TVN i TVN24 Beatą Tadlę i Tomasza Sekielskiego. Zaawansowane rozmowy z nimi są prowadzone już od kilku miesięcy - podał dziennik „Fakt”.

Przeczytaj cały artykuł »

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Robin, Moderator

Post Ewa » Wto Lut 21, 2012 1:47 am

Jak dla mnie Tadla to totalna miernota jeśli chodzi o fach dziennikarski.
Ewa

Przeczytaj cały artykuł »

Re: Tomasz Sekielski i Beata Tadla przejdą do TVP?

Post marek » Wto Lut 21, 2012 1:52 am

@Ewa, sama jesteś miernotą wypisując jako zupełnie anonimowa internautka tego typu komentarze.
marek

Post sante » Wto Lut 21, 2012 2:05 am

Może i kiedyś Tadla była dziennikarką, teraz jest celebrytką i chyba fantastycznie czuje się w tej roli. Zalicza każdą imprezę bez wybrzydzania, wyskakuje z każdego kolorowego pisemka i plotkarskiego portalu i ewidentnie ma parcie na "bycie znaną z tego, że jest znana".
sante

Post 40 i 4 » Wto Lut 21, 2012 2:31 am

Drrrrryń ! Tu minister kulturalny. Słuchajcie Weksler, co wy tam wyrabiacie? Nasze dni, no, może tygodnie w tvp sa policzone. Gadałem emocjonalnie z premierem i coś premier tajemniczy bardzo. Nie ciągnijcie tych z tvn-u na Woronicza, bo wszystko się sypnie, a wtedy i na Wiertniczej będę spalony. I gdzie ja bedę emocjonalnie wystepował??? Zresztą Sekielski ma nosa i nie da sie nabrać. A Tadla to w śniadaniu po porannym praniu chciała pracować, ale tam udało się emocjonalną Radziszewską upchnąć. Że co, że to przypadkowa zbieżność nazwisk z Radziszewskim? Mnie to mówicie?? Dajcie spokój z tymi emocjami.
40 i 4

Post Hania » Wto Lut 21, 2012 8:10 am

Ja też nie mogę zrozumieć co TVN widzi w tej Tadli- taka prosta kluska ze wsi. Jej mąz pewnie teraz na forum stanie w jej obronie i zacznie wypisywac pochwalne peany.
Dryga rzecz to, że jeśli którekolwiek zdecyduje się na przejście do gorzko tego pożałuje. Lepiej brać te swoje 6 tys w TVN niż 30 przez pół roku w TVP a pózniej na bruk. Popatrzcie gdzie dziś jest niegdyśiejszy frontman faktów, kupiony do wiadomości, niejaki Mikołaj Kunica.
Hania

Post Kinga » Wto Lut 21, 2012 8:31 am

Obydwoje fantastyczni!TVP bardzo by zyskała.A w TVN-nie niech już wszystko prowadzi Pochanke...
Kinga

Post dumlaT » Wto Lut 21, 2012 8:47 am

Tadla to dobra prezenterka, I Sekielski to dobry dziennikarz, tadla to taka Czubowona, ale troche ladniejsza, wiec nie pieprzcie glupot ze zła i brzydka.
W 2005/6 miala propozycje poprowadzenia 'Teleexpressu i odrzucila, wtedy, teraz wziela bo takie jest zycie, ja na miejscu Radziszewskiego posadzilbym go na Teleexpress zamiast tej bezpłciowej Danki Dobrzyńskiej, a jesli ni to niech poprowadzi Wiadomosci, tez dobry pomysl.
dumlaT

Post Pier Cardę » Wto Lut 21, 2012 8:50 am

Trochę to nie na temat, ale jak dyr. R. mogł na konferencje prasowa w swojej firmie - telewizji zalozyc tak nietelewizyjna koszuline ???????????
czy nie wie, ze taka kosiulina blikuje ????/// facet, ktory spedzil 20 lat w tiwi ????????????
Pier Cardę

Post Jurek » Wto Lut 21, 2012 9:32 am

a może czas na nowe twarze niekoniecznie zblatowane przez popopo...
Jurek

Post hyt » Wto Lut 21, 2012 9:34 am

TVN się sypie... zaczyna się uciekanie
hyt

Post Ciekła Klucha » Wto Lut 21, 2012 9:52 am

sante napisał(a):Może i kiedyś Tadla była dziennikarką, teraz jest celebrytką i chyba fantastycznie czuje się w tej roli. Zalicza każdą imprezę bez wybrzydzania, wyskakuje z każdego kolorowego pisemka i plotkarskiego portalu i ewidentnie ma parcie na "bycie znaną z tego, że jest znana".

Zgadzam się.
Ciekła Klucha

Post Lopek » Wto Lut 21, 2012 10:46 am

Piotruś zawsze chodzi w tej samej koszuli bo Iwonka na nim oszczędza.
Lopek

Post stary » Wto Lut 21, 2012 10:50 am

Brawo !!! Nie dziwie sie, ze olewa to towarzystwo wzajemnej adoracji...wywalili ja z Faktow po Faktach, zeby umoscic gniazdko tej suce...z calym szacunkiem dla suk...Koledowej, ktora ostatnio pokazala swoja indolencje zakrapiana prostactwem....samo badziewie tam juz tylko zostanie...i beda opowiadac, ile sniegu spadlo, albo jak samochod otarl sobie lakier...i tak 24 na dobe, tfu..
stary

Post jacek » Wto Lut 21, 2012 11:03 am

prosimy TVP o wzięcie z TVN Katarzyny Kolendy Zaleskiej...i to nam wszystkim w zupełności wystarczy :)
jacek

Post rzetelnosc dziennikarska wg.kolendy.. » Wto Lut 21, 2012 12:53 pm

Nieeeee, nie, dopiero wywietrzylam dom po smrodzie, ktory to to po sobie zostawilo...
rzetelnosc dziennikarska wg.kolendy..

Następna
Statystyki

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości

Ostatnie tematy na forum

Gorace dyskusje tygodnia

Gorace dyskusje miesiaca