WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Inne tematy

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
więcej Terlikowskiego!

Tomasz Terlikowski na urlopie, bo nie chce obciążać TV Republika swoimi poglądami o aborcji

więcej Terlikowskiego! Pią Paź 07, 2016 1:02 am

Terlikowski jest najlepszym co mogło się przytrafić tym którzy chcą świeckiego państwa w Polsce.
Awatar użytkownika
ja22

Re: Tomasz Terlikowski na urlopie, bo nie chce obciążać TV Republika swoimi poglądami o aborcji

ja22 Pią Paź 07, 2016 1:41 am

Fanatyk, który nawet dla własnego środowiska stał się problemem.
Awatar użytkownika
frondziarz

Re: Tomasz Terlikowski na urlopie, bo nie chce obciążać TV Republika swoimi poglądami o aborcji

frondziarz Pią Paź 07, 2016 6:02 am

Nawet troche mi zal, pewnie jest w ciezkim szoku.

A urlop bierze zeby ochlonac i jakiegos glupstwa przypadkiem nie palnac.
Awatar użytkownika
eh

eh Pią Paź 07, 2016 7:35 am

Coś słaba ta jego wola walki o nienarodzonych...
Awatar użytkownika
do potomków spławiaczy czarownioc

do potomków spławiaczy czarownioc Pią Paź 07, 2016 9:35 am

Może wreszcie zrozumie: masz prawo do swoich przekonań, światopoglądu i sumienia na równi z innymi!
Awatar użytkownika
Ice

Ice Pią Paź 07, 2016 10:26 am

Zdjęcie hitlerowskiego munduru się nie spodobało ?
Awatar użytkownika
Marcin

Marcin Pią Paź 07, 2016 11:43 am

A ja nazwę go tchórz. Mam poglądy ale się z nimi schowam, a jak będzie już bezpiecznie to znowu będę krzyczał. Sorry ale jak masz jaja to czy jesteś za, czy przeciw miej odwagę to powiedzieć...
Awatar użytkownika
Janusz10-

Janusz10- Pią Paź 07, 2016 11:45 am

Zastrzegam, że nie jestem bolszewikiem. Jednak, gdy widzę w telewizorze Terlikowskich lub Czarneckiego, natychmiast przełączam kanał. Ludzi typu Szweinfeld lub Pietru wyłączam
Awatar użytkownika
taaaaa

taaaaa Pią Paź 07, 2016 2:18 pm

skorzystał z rady R. Petru i nie będzie się z tym obnosił
Awatar użytkownika
zxc

zxc Pią Paź 07, 2016 2:24 pm

Ci co najgłośniej krzyczą i są najbardziej fanatyczni mają zawsze najwięcej na sumieniu. To jest reguła stara jak świat.
Awatar użytkownika
YES

YES Pią Paź 07, 2016 4:54 pm

Urlop od ...czego?
Co to jest "nieobciążanie stacji swoimi poglądami"?
Wstyd, że dorosły człowiek, szef stacji, musi się odsunąć w cień, bo nie potrafi się opanować i musi przeczekać niefortunny czas po swoim USUNIĘTYM WPISIE na wczasach!
Awatar użytkownika
kropka

kropka Wto Paź 18, 2016 12:20 pm

I już nieprawda. Wrócił. Jeśli to co do tej pory prezentował nie było obciążaniem TV Republika swoimi poglądami to nie wiem co on rozumie pod tym określeniem?
Wróć do Inne

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości