WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Internetu

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
xxl

TOP 10 serwisów randkowych: Sympatia wyprzedziła eDarling, w górę Sympatiaplus

xxl Pią Lut 14, 2014 11:24 am

czego szukają na stronach randkowych osoby w wieku 7-14 lat? buhahahaha...
Awatar użytkownika
jooo

Re: TOP 10 serwisów randkowych: Sympatia wyprzedziła eDarling, w górę Sympatiaplus

jooo Pią Lut 14, 2014 4:35 pm

jak to czego? Seksu!! ;-D Trynkiewicz i jemu podobni już zakładają stałe łącze!
Awatar użytkownika
Znawca

Re: TOP 10 serwisów randkowych: Sympatia wyprzedziła eDarling, w górę Sympatiaplus

Znawca Sob Lut 15, 2014 6:37 am

To tam można znaleźć miłość? Ciężko mi w to uwierzyć. Tzn. na pewno na bzykanko się tam ludzie umawiaja. Ale coś więcej to watpie.
Awatar użytkownika
Andreas

Andreas Pon Lut 17, 2014 9:23 am

Dzieci 7-14 korzystają z takich portali by zaistnieć i pogadać. Rejestrują się wszędzie gdzie się da (fotka.pl, naszaklasa, facebook, sympatia, buziaczek, ask.fm, etc.) bo to jest trendy i nie ma nic wspólnego z randkowaniem. Przedział 14-24 to już inna bajka bo część tych dziewczątek szuka pierwszej miłości a część sponsora. A powyżej ? Część szuka niezobowiązujących spotkań, część kochanka, część sponsora, a nieliczni drugiej połówki. Nie można też wykluczyć że jakaś część zarejestrowała się po prostu z nudów lub dla zabawy.
Awatar użytkownika
Zakochana

Zakochana Pon Lut 17, 2014 12:47 pm

Ja znalazłam stały związek na stronie randkowej, ale żadnej z powyżej wymienionych.
Awatar użytkownika
Anna

Anna Wto Lut 18, 2014 3:57 am

Ja znalazłam miłość w tardycyjnym biurze matrymonialnym., a nie w internecie. Chciałam mieć pewność, że ten kogo spotykam ma wyższe wykształcenie, jest wolny i naprawdę szuka miłości, a nie przygód.
Awatar użytkownika
anitka

anitka Czw Lut 20, 2014 12:25 am

Wciąż nie mogę pojąć w jaki sposób edarling cały czas znajduje się na czele rankingów pod względem liczebności użytkowników… Czyżby moc reklamy była aż tak silna? Przecież to jest portal, który bardzo mało daje od siebie. Mimo tego, że mają tak wielu użytkowników, to każdy dostaje jedynie oferty tych, którzy są najbardziej dopasowani, nie ma tego zbyt wiele. Poza tym nie do końca ufam ich testowi, z tego co kiedyś sprawdziłam, to mało miarodajny. A w dodatku wiele słyszy się o ich przekrętach z tym automatycznym przedłużaniem członkostwa, że ściągają pieniądze z kart kredytowych i trudno wymówić członkostwo. Później korzystałam z mydwoje, czyli portalu też z półki portali matrymonialnych i mam o wiele lepsze zdanie na ich temat. Nie dość, że test jest dla mnie bardziej wiarygodny, to jeszcze nie ograniczają się jedynie do przekazywania ofert tych dopasowanych, tylko dają możliwość wyszukiwania we własnym zakresie, a w razie czego można sobie sortować oferty według punktów dopasowania. A to, że ma mniej użytkowników, według tego zestawienia, nie odbija się moim zdaniem na użytkowaniu portalu, ponieważ dla mnie 841 tys. użytkowników czy 155 tys. nie robi różnicy, i tak jest to taka liczba osób, że przy odpowiednim szczęściu uda mi się kogoś znaleźć:) Aha, a liczba użytkowników edarling jest liczona ogólnie, nie chodzi tylko o polski portal, ale także te zagraniczne ich? Nie wiem, tak czy siak moim zdaniem jakościowo ten portal nie powinien być tak wysoko...
Awatar użytkownika
aaa

aaa Czw Maj 01, 2014 10:50 pm

Niestety wykupiłam abonament w Sympatii plus, ten portal to kompletna porażka! Niby dostajemy pasujące do nas osoby, ale z całego kraju a nawet z zagranicy i nie można w żaden sposób zaznaczyć, że interesują nas tylko ludzie z naszego regionu. Kiedy wrzuciłam sobie do ukrytych osoby, które są spoza mojego miasta okazało się, że dopasowań jest zaledwie kilkanaście. Beznadzieja.
Awatar użytkownika
janko

janko Śro Maj 07, 2014 10:02 pm

Tak się składa, że mam abonament na sympatii plus i wszystkie dopasowania są z mojego miasta. Pamiętaj, że wszystko zależy od testu dopasowań i od tego jak go wypełniłaś.
Awatar użytkownika
ja

ja Nie Cze 22, 2014 12:59 pm

większość portalu wymaga abonamentu ale nawet po opłaceniu nie ma gwarancji że druga osoba odpisze bo żeby mogła odpisać to też musi zapłacić za abonament
Awatar użytkownika
Madzia

Madzia Pon Cze 30, 2014 12:27 pm

w sympatiaplus tez płaci się abonament ale nie jest to portal, który stawia głównie na kasę, już zauważyłam po rejestracji, że przede wszystkim chcą pomóc w znalezieniu drugie połówki, zachęcam do rejestracji bo naprawdę warto, ja już jestem z moim Misiakiem od pół roku i była to moja pierwsza randka dzięki własnie im
Awatar użytkownika
Lidka

Lidka Pon Cze 30, 2014 7:55 pm

Też się niedawno poraz pierwszy zarejestrowałam na tym portalu.Narazie odezwało się czterech chłopaków okaże się jak się to rozwinie.
Awatar użytkownika
sympatyczny

sympatyczny Pon Lip 28, 2014 12:39 pm

Można znaleźć wszystko łącznie ze stratą czasu i pieniędzy, ale na pewno nie miłość. Sympatia to największy knot. 99% nawet nie wie po co ma tam konto założone hehehe
Awatar użytkownika
misiaczek hehehe

misiaczek hehehe Pon Lip 28, 2014 12:42 pm

Ciekawe, jak się umówiłaś na tą randkę skoro nikt tam nie odpowiada. Widzę, że sympatia nawet tutaj przysłała swoich naganiaczy hehhee
Awatar użytkownika
Livia

Livia Pią Sie 01, 2014 2:10 am

Portal Sympatia Plus to totalna porażka:( Kompletnie nic tam się nie dzieje:( Za co więc ten abonament??? Zdecydowanie największą popularnością cieszy się Sympatia i jej warto się trzymać.
Wróć do Internet

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość