WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Polskie serialowe produkcje

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
Śliniak

Rodzina zastępcza

Śliniak Pon Sie 08, 2011 12:25 pm

Choć można Rodzinie zastępczej zarzucić propagowanie konserwatywnych, stronniczych poglądów w co niektórych, starszych zwłaszcza odcinkach, to trzeba przyznać serialowi miano kultowego. Poczułem sympatię do każdej postaci ze świata wykreowanego przez scenarzystów, nie sposób nie polubić Alutki, pana Jacka czy też (bezimiennego?) posterunkowego.
Ze smutkiem przyjąłem w zeszłym roku wiadomość o śmierci Gabrieli Kownackiej, odtwórczyni jednej z głównych ról. Pamiętam, że w wielu nowszych odcinkach w ogóle nie występowała, zapewne ze względu na walkę z chorobą.
Rozumiem, że Polsat nie ma zamiaru wskrzesić tegoż serialu? I nie ma co liczyć na nowe odcinki nawet w dalekiej przyszłości?
Awatar użytkownika
FronkkeK32

Re: Rodzina zastępcza

FronkkeK32 Wto Sie 09, 2011 4:28 pm

Szans raczej nie ma.
Btw. wczoraj na Polsacie2 oglądałem jeden z nowszych odcinków i jednak stwierdzam, że te nowsze nie umywają się klimatem do starszych :).
Awatar użytkownika
moons

moons Nie Sie 14, 2011 6:38 pm

Jak tylko leci wieczorem na Polsacie 2 to oglądam, najbardziej ciesze się, gdy trafiam na jakiś nieznany mi jeszcze odcinek, niestety coraz rzadziej taka sytuacja ma miejsce :( .
Awatar użytkownika
jk2

jk2 Czw Sie 25, 2011 9:57 pm

Oj tak, niesamowicie ciepły serial to był. Taki normalny, ludzki, poruszający problemy przeciętnej, zwykłej rodziny.
Wróć do Seriale polskie

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości