WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Prasy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Kalina

Transpłciowy mężczyzna w ciąży na okładce "Glamoura". "To oznaka dojrzałości pisma"

Kalina Czw Cze 08, 2023 7:10 am

Dobrze że napisaliście że to oznaka dojrzałości pisma. Bo zwyczajnie pomyślałabym że to całe trans to zwykła ściema, odstawiasz tabletki i znów jesteś, kim jesteś. Natury nie oszukasz.
Awatar użytkownika
walter

Re: Transpłciowy mężczyzna w ciąży na okładce "Glamoura". "To oznaka dojrzałości pisma"

walter Czw Cze 08, 2023 7:24 am

obrzydliwe
Awatar użytkownika
Żelazna logika

Re: Transpłciowy mężczyzna w ciąży na okładce "Glamoura". "To oznaka dojrzałości pisma"

Żelazna logika Czw Cze 08, 2023 7:36 am

To nie dojrzałość tylko mądrość etapu. Czekamy teraz na odwagę i przedruk w krajach arabskich.
Awatar użytkownika
ciekawy

ciekawy Czw Cze 08, 2023 7:44 am

Przeszedł korekcję płci, bo czuł się mężczyzną. to przeszedł czy nie przeszedł? jak przeszedł to raczej nie powinien posiadać żeńskich organów chyba ze mamy niepokalane poczęcie naszych czasow
Awatar użytkownika
Obrzydliwy to jest ten kraj

Obrzydliwy to jest ten kraj Czw Cze 08, 2023 7:47 am

Wylew transfobii w wykonaiu polskiego kołtuństwa choć czasem po studiach często pseudostudiach... no cóż, spodziwany :(
Awatar użytkownika
D

D Czw Cze 08, 2023 7:48 am

Transpłciowy mężczyzna?! Genetycznie kobieta a reszta to nowomowa znana z 1984 Orwella.
Awatar użytkownika
hg

hg Czw Cze 08, 2023 7:49 am

no i zobaczcie leningi i postępaki jak wam robią wodę z mózgu... wiem wiem w imię postępu nikt nam nie wmówi że białe jest biale;)
Awatar użytkownika
hgw

hgw Czw Cze 08, 2023 7:54 am

co do wykształconych, to jakie studia trzeba skończyć żeby traktować serio meskosc tej ciężarnej kobiety? kulturoznastwo? socjologię? politologię? jakieś filologię? tylko tego typu przychodzą mi jak wyobrażam sobie co mają w głowach ci ludzie.
Awatar użytkownika
Obrzydliwe metody pronocji

Obrzydliwe metody pronocji Czw Cze 08, 2023 7:56 am

To kobieta i taką ona pozostanie, a że gazecie chodzi o podkręcenie fatalnej sprzedaży, no cóż, wszystkie chwyty dozwolone w tej branży medialnej.
Awatar użytkownika
Jak jest naprawdę?

Jak jest naprawdę? Czw Cze 08, 2023 8:34 am

Mariusz, Twój syn skończył dzienne te studia? Na uniwerku? Coś mi się nie chce wierzyć. W nagrody rektorskie już bardziej, bo akurat tam to są wyróżnienia za „aktywność na rzecz uczelnii”, czyli np. można pomagać przy organizacji potańcówek na juwenaliach. Ale to są bardzo uznaniowe rzeczy. Ale dzienne? Nie chce mi się wierzyć. Poza tym chyba jeszcze roku brakuje???
Awatar użytkownika
Y

Y Czw Cze 08, 2023 8:41 am

„Maja Staśko, dziennikarka i aktywistka działająca na rzecz praw osób LGBT+.”
To ta osobopostać, która za pieniądze bije inne kobiety? I faszeruje się codziennie farmakologią, bo ma depresję?
„trans osobopostacie część naszej rzeczywistości”.
Nie, panie Staszewski - to część cynicznego biznesu medycznego oparta na faszerowaniu ludzi farmakologią i skakaniu im po głowach. Codziennie, przez wiele lat.
Obrzydliwe osobopostacie na pasku koncernów farmaceutycznych.
Awatar użytkownika
Janusz

Janusz Czw Cze 08, 2023 9:02 am

Ciąża spożywcza
Awatar użytkownika
Mysia utopia

Mysia utopia Czw Cze 08, 2023 9:19 am

Maja stasko wyklada.
Awatar użytkownika
Pawel

Pawel Czw Cze 08, 2023 9:21 am

Jeśli coś nie krzywdzi człowieka to toleruje,ale takich jak ja jest malutko.Raczej nie jestem za adopcja dzieci przez pary jednopłciowe,bo takie malenstwo stawiane jest przed faktem dokonanym.Konkludujac III kadencja PIS.
Awatar użytkownika
Kliken

Kliken Czw Cze 08, 2023 9:25 am

xD upadek tego czasopisma
Wróć do Prasa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości