Forum Podziel się swoimi przemyśleniami. Wypowiedz się! Zaloguj się Zarejestruj się

TV Puls uruchomi TV Puls 2, ale na giełdę nie idzie

TV Puls jest gotowa uruchomić drugi kanał, gdy wystartuje naziemna telewizja cyfrowa. Możliwe, że pozyska do niego partnera, ale na razie spółka nie prowadzi rozmów z inwestorami, zawiesiła też plan wejścia na giełdę.

Przeczytaj cały artykuł »

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Robin, Moderator

Post Ola » Pią Wrz 03, 2010 9:34 am

Raczej nie sądzę bo : jeśli ktos mówi "Termin startu stacji zależy od uruchomienia drugiego multipleksu naziemnej telewizji cyfrowej" to nie wie co mówi. A dodatkowo jeśli ktoś mówi: "Na razie spółka nie zakupiła jeszcze biblioteki programowej do nowej stacji. - Mamy dobre relacje z partnerami, jeszcze z czasów News Corp., dlatego jesteśmy w stanie szybko zakupić kontent" to nie wie co mówi. A to mówi , jak wynika z tekstu, prezes spółki. Dziwne.
Ola

Przeczytaj cały artykuł »

Re: TV Puls uruchomi TV Puls 2, ale na giełdę nie idzie

Post toni62 » Pią Wrz 03, 2010 12:01 pm

A dlaczego nie teraz ,przecież nie wiadomo wkiedy wystartuje tvp,po co te ociągania,coś to nie tak z tv puls,zaczyna się czarowanie jak z tvp.
toni62

Post Bruce » Pią Wrz 03, 2010 2:44 pm

Panie Prezesie, samo przełączenie się z analogowej na cyfrową naziemną TV nie zonacza dotarcia do 100% gospodarstw domowych. Przeciwnie, wiekszość gospodarstw która ma obecnie jakąś formę płatnej TV w ogóle obędzie się bez naziemnej, bo po co płacic za dodatkowy set top box? Pana plany sa totalnie nierealne, potencjalni inwestorzy też się na to nie nabiorą.
Bruce

Post asds » Pią Wrz 03, 2010 5:09 pm

A ja się pytam: kto ogląda TVPuls???
asds

Post ja » Nie Wrz 05, 2010 5:33 pm

Dąbski nie wie co mówi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja

Post sta » Nie Wrz 05, 2010 7:01 pm

Telewizja rodzinna a w niej przemoc, gwałt, erotyka tak widzi Dąbski telewizje
sta

Post Magda » Śro Paź 20, 2010 6:31 pm

Czemu Puls przeniosl dwie telenowele "Pustynna miłosc" i "Gdzie jest elisa" tak wczesnie bez powtorek popoludniu. Ja nie mam czasu obejrzec jak emeryci calodobowo! Przychodze z pracy po 3.
Magda

Statystyki

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości

Ostatnie tematy na forum

Gorace dyskusje tygodnia

Gorace dyskusje miesiaca