WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
alajoanna1

TVN 24 i TVN24.pl stawiają na kontakt z widzami

alajoanna1 Pon Wrz 20, 2010 5:12 pm

Trzymam si,ę tvnu,ale czasem irytują mnie.Jest kilka osób,które wysłałabym na kurs dykcji.Reporterów proszę o poprawną polszczyznę;mam uczulenie na p.Annę z Krakowa,która nałogowo mówi "w tym momencie".
Panów Rymanowskiego i Morozowskiego chętnie oglądam i słucham;czasem tylko
ich goście -szczególnie ci "spod krzyża"-działają mi na nerwy.
Nieraz mam wrażenie,że tvn nakręca niektóre tematy;po co ileś razy pokazują informację,że obywatel K.złożył kwiaty,jeśli to było prywatne "złożenie"?Pozdrawiam,Ala
Awatar użytkownika
aniapola5

Re: TVN 24 i TVN24.pl stawiają na kontakt z widzami

aniapola5 Sob Paź 16, 2010 7:28 pm

Dzien-dobry pokazujecie pogrzeby,ja kazdemu wspolczuje ale kto to oplaca.. Bo chyba nie z naszych podatkow,lataja na miejsce wypatku do Smolenska. Dowidzenia.pa.
Awatar użytkownika
pigwah

pigwah Śro Paź 20, 2010 8:28 am

Straszne to co stalo sie w Lodzi, zginal czlowiek. Stalo sie, bo J Kaczynski zieje nienawiscia i wrecz przemozna potrzeba wladzy, wladzuni, wladzuchny...
PO tez tak do konca nie jest bez winy, aczkolwiek znacznie mniejsza jest ta przewina.
Czy zabojca Ryszard C nie dzialal na zlecenie np partii malo normalnej ?
Czy Ryszard C zdazy zlozyc zeznania czy zginie w celi np w roli wisielca ?
Nie pisze kryminalow i nie czytam, nie mam tez specjalnie bujnej wyobrazni
ale taki scenariusz wydaje sie byc mozliwy. Chyba, ze jest to "dzielo" chorego psychicznie.
Awatar użytkownika
alajoanna1

alajoanna1 Nie Lis 14, 2010 12:14 pm

Tyle się dzieje i to wszystko wokół jednego człowieka.Mam już tego powyżej uszu.Po jakie licho Poncyljusz urządza te korowody?Dobrze wie,że zostanie w gronie pisowierców skończy się dla niego i t.zw.odczepieńców, zepchnięciem do na margines.Niech coś zadecydują;chociaż będzie im trudno.
Trudno i to bardzo ma i będzie miał Palikot.Mimo wybryków,do twarzy mu było z PO.Wygłaszał peany na temat Premiera,a teraz dołącza do grona plujców.-nieładnie.Albo wypominki, ile to zrobił w kampanii dla Prezydenta.
Awatar użytkownika
aaaa

aaaa Pon Mar 07, 2011 12:18 pm

Zupelnie nie rozumiem zachowania jednego z prezenterow TVN24.Za kazdym razem kiedy pan Jaroslaw Kuzniar prowadzi program daje wyraznie do zrozumienia ze lekcewazy miasto Poznan.Jestesmy obuzeni taka postawa.TVN to mocna stacja w kyorej pracuja inteligentni ludzie natomiast takie zachowanie jest ponizej poziomu.Zdaje sie ze wczesniej juz ktos zwrocil na to uwege ale widac pan Kuzniar nie potrafi sie pochamowac i odmowic sobie przyjemnosci zeby rzucic jakas cieta riposte gdy tylko uslyszy nazwe miasta - "Poznan"
Awatar użytkownika
pawel igaweł

pawel igaweł Nie Mar 27, 2011 11:09 am

WSTYD JAK WY SIĘ ZACHOWUJECIE ,PROGRAM p RYMANOWSKIEGO JEST
O/K PRZEKRZYKUJECIE SIĘ I WYPOMINACIE CO KTÓRY ZROBIŁ ,PRZYKŁADEM JEST WYWIAD pTUSKA Z MUZYKAMI BIERZCIE PRZYKŁAD JAK SIE ROZMAWIA I PRZESTAŃCIE OSZUKIWAC NARÓD BO JUŻ MAJA WSZYSTKIEGO DOSYĆ AFERA ZA AFERA . A CO DO p PREZESA PISU TO MU WSPÓŁCZUJE BO SKLEP W KTÓRYM ROBIŁ ZAKUPY TO JEST JEDYNYM SKLEPEM NA OSIEDLU I BARDZO DROGIM MIESZAŃCY .
Awatar użytkownika
mercik@live.fr

mercik@live.fr Śro Cze 01, 2011 10:59 am

pragne zwrocic uwage Panom redaktorom TVN 24,ze slowo "handicap" oznacza przeciwienstwo pojec "fory,przywilej,ulatwienie" "Handicap" to dodatkowe obciazenie,uposledzenie.Mozliwosc nieplacenia podatkow jest przywilejem dla FIFA a nie handicapem.
Awatar użytkownika
MATOŁ

MATOŁ Nie Cze 05, 2011 7:58 pm

BAWTA SIĘ GUT
Awatar użytkownika
eN

eN Pon Gru 19, 2011 7:25 pm

Dzisiejszy program Morozowskiego jest po prostu skandaliczny. Patrząc na jego ciągłe znudzenie, głupie miny, brak przygotowania do prowadzonej dyskusji, tragiczne komentarze przy użyciu słów podwórkowych . Patrzył do kamery robiąc niezrozumiałe miny gdy jego kolega odczytywał kolejne wydarzenia. Czy pan Morozowski jest wyspany? Pojedzony? Czy skończył dziennikarstwo i kiedy?
Czy nikt w TVN24 nie kontroluje występów p. Morozowskiego? Luuuuudzie!
Awatar użytkownika
marco

marco Śro Maj 16, 2012 7:50 am

PYTAM CZY W POLSCE NIE MA MADRYCH LUDZI SA ALE DZIENNIKARZE ROZMAWIAJA Z TYMI SAMYMI OD LAT A ONI NIE MAJA NIC DO POWIEDZENIA Typu Czarnecki Palikot Brudzinski Biedron Niesiolowski moze to i smieszne ale nie powazne
Awatar użytkownika
optymistka

optymistka Nie Paź 14, 2012 12:07 pm

W piątek 12,10 PO wystąpieniu premiera dziennikarze przedstawiali wypowiedzi osób w kuluarach sejmu . Po wypowiedzi p.profesora [ kandydata na premiera] poproszono p Szejnfelda o skomentowanie właśnie wypowiedzi p profesora . Mam wrażenie że jesteście bezstronną stacją i pokażecie kilka razy to na antenie . Mianowicie ,cały komentarz wyglądał tak ; ,,Ble , ble ble , turysta przyjechał ,turysta odjedzie,, i ja na na takiego chama mam głosowac ???
Awatar użytkownika
marta

marta Pon Lis 12, 2012 6:43 pm

Jak można w taki niekulturalny sposób przeprowadzać wywiad z p, Czempińskim.!
dziennikarz pyta i sam odpowiada , nie daje żadnej szansy na dokończenie zdania.
To nie jest dziennikarstwo tylko tylko jakieś zapasy. Oglądam TVN od początku ale ja i moi znajomi zaczynamy unikać również tej telewizji. Dziennikarze albo napuszczają jednych na drugich i nic poza pyskówką z tego nie wynika albo sami ,,przegryzają aorty.. Smutno,
Awatar użytkownika
Marlena

Marlena Czw Gru 13, 2012 12:50 pm

Moj komentarz dotyczy innego tematu , żeby urozmaicić życie * Mnie już trafia /każdy niech sobie dopowie co ?/, od dwóch-trzech miesięcy nęka mnie ktoś prawie codziennie po dziesiątki razy na komórkę , blokuje mi SŁUŻBOWY telefon . Za jego jedno połączenie mam 1/ kto tam , nie odebrane poł.
2/ wysłany sms ... teraz możesz oddzwonić ! ......... i tak od 10 - 20 połączeń/ niepołączeń . Niestety nikt mi nie umie pomóc , a moja sieć stwierdziła że najlepiej jak zgłoszę NĘKANIE ?!? Może moja ulubiona stacja , a raczej ludzie dzięki ulubionej stacji mi pomogą ????? pppllllsssss
Awatar użytkownika
Wiarus

Wiarus Śro Sty 02, 2013 11:11 am

Wiele polaków zwłaszcza starszego pokolenia oczekiwało na tradycyjna Szopkę
Noworoczną a ti nic takiego się nie ukazało.
Odpowiedź jest jedna . Cały rok mamy prezentowane przez wszystkie kanały telewizyjne wydarzenia,które można porównać do jednej wielkiej narodowej szopki.
Awatar użytkownika
kz

kz Śro Sty 02, 2013 5:03 pm

w telewizji polskiej należy używać języka polskiego a nie popisywać się angielszczyzną. Program Fakty na żywo prowadzony przez panią Jędrzejewską temu przeczy a jej zapowiedź o żubrach powinno brzmieć żubry na żywo.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 119 gości