WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Srtyj

TVN Style rusza z programem informacyjnym. Wśród prowadzących Dorota Wellman

Srtyj Czw Mar 23, 2023 9:00 am

Oj będzie grubo
Awatar użytkownika
piotr

Re: TVN Style rusza z programem informacyjnym. Wśród prowadzących Dorota Wellman

piotr Czw Mar 23, 2023 10:16 am

Przykro patrzeć jak Wellman rozmienia się na drobne
Awatar użytkownika
Marek

Re: TVN Style rusza z programem informacyjnym. Wśród prowadzących Dorota Wellman

Marek Czw Mar 23, 2023 10:17 am

Teleexpress bis. Ciekawe czy będą unikali niewygodnych dla TVN tematów?
Awatar użytkownika
Otwi

Otwi Czw Mar 23, 2023 10:25 am

otwieram TV wyskakuje Pani W
otwieram internet wyskakuje Pani W
otwieram prasę wyskakuje Pani W
wiem co będzie jak otworze lodówkę
idę otwieram jest
mówię wyskakuj a ona nie mogę zaklinowałam się
Awatar użytkownika
Starszy szeregowy

Starszy szeregowy Czw Mar 23, 2023 10:36 am

"Otwi" napisał(a): otwieram TV wyskakuje Pani W
otwieram internet wyskakuje Pani W
otwieram prasę wyskakuje Pani W
wiem co będzie jak otworze lodówkę
idę otwieram jest
mówię wyskakuj a ona nie mogę zaklinowałam się

No pojechałeś Mironem Białoszewskim.
Ale na przyszłość polecam jednak przecinki, kropki i wielkie litery. Oszczędzisz nam "ócz kąpieli".
Awatar użytkownika
Seba

Seba Czw Mar 23, 2023 11:20 am

Boją się że pEdzio Dorotę kusi, że dają jej nowe formaty?
Awatar użytkownika
X

X Czw Mar 23, 2023 11:34 am

Welman jak Sekielski ... ciagle napieta, bo glodna
Awatar użytkownika
gfds

gfds Czw Mar 23, 2023 11:51 am

TVN chce dotrzeć ze swoimi informacjami do grona, które sie interesuje głownie doklejaniem włosów, rzes, paznokci, itd oraz kształtowaniem pośladów i plotkami o celebrytach? Nowe. Przypuszczam, ze jak zwykle, TVP skopiuje i tez wytoczy ciężkie działa.
Awatar użytkownika
a

a Czw Mar 23, 2023 11:58 am

"piotr" napisał(a): Przykro patrzeć jak Wellman rozmienia się na drobne

przecież ona zawsze była rozmieniona na drobne. Prezenterka dziennikarka z "radiową urodą i bez radiowego głosu".
Awatar użytkownika
fgh

fgh Czw Mar 23, 2023 12:09 pm

Więcej tego samego w odpowiedzi na spadki oglądalności? Tak chyba robiono tylko w socjalizmie.
Awatar użytkownika
Bert

Bert Czw Mar 23, 2023 12:34 pm

I tak nikt o zdrowym umyśle nie będzie tego programu oglądać ,gdzie ta Okropna kobieta w nim występuje tak jak ten teleturniej z jej udziałem nikt nie chcę oglądać a miał być taki Wielki Hit a wyszła Wielka Klapa
Awatar użytkownika
Rambo 2

Rambo 2 Czw Mar 23, 2023 2:02 pm

Pora na dziennikarkę anorektyczkę, gdzie parytet?
Awatar użytkownika
M

M Czw Mar 23, 2023 2:58 pm

"fgh" napisał(a): Więcej tego samego w odpowiedzi na spadki oglądalności? Tak chyba robiono tylko w socjalizmie.

Chciałem przypomnieć hasło eurokratów "więcej Europy w Europie" po inwazji 2015 i zamachach w Paryżu ale to przecież też socjalizm. Wygłupiłem się.
Awatar użytkownika
Rc

Rc Czw Mar 30, 2023 6:43 pm

Jak widzę to welman , wojewódzkiego to żygać mi chce. i zmieniam kanał .Jak można pokazywać takie brzydactwa. Jeszcze żeby to to jakieś mądre było.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 22 gości