WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Maciek

TVN usunął z Playera odcinek „Kuchennych rewolucji” z mężczyzną, który zamordował córkę

Maciek Wto Sty 24, 2023 10:11 am

Czy tylko ja mam wrażenie, że ten nóż w czołówce programu jest zbyt agresywnym motywem?
Awatar użytkownika
Bożenna Anna

Re: TVN usunął z Playera odcinek „Kuchennych rewolucji” z mężczyzną, który zamordował córkę

Bożenna Anna Wto Sty 24, 2023 10:23 am

"Maciek" napisał(a): Czy tylko ja mam wrażenie, że ten nóż w czołówce programu jest zbyt agresywnym motywem?

Zgadzam się, też na to zwróciłam uwagę, kiedy mój synek, po obejrzeniu rzeczonej czołówki, moczył się nie tylko w nocy, ale i na następny dzień. A jest to o tyle problem, że Areczek jest kierownikiem w sklepie, i panie kasjerki się z niego śmiały. Cieszę się, że dziś mamy takich wrażliwych mężczyzn – dziękuję za ten komentarz. Może stworzymy grupę protestacyjną na Fejsbuczku, aby zakazać noży i ich graficznych reprezentacji? Nie chcemy takiej agresji. Pozdrawiam, Bożenna
Awatar użytkownika
Teleman

Re: TVN usunął z Playera odcinek „Kuchennych rewolucji” z mężczyzną, który zamordował córkę

Teleman Wto Sty 24, 2023 10:32 am

Maciek ,czy tylko ja mam wrażenie ,że potrzebujesz pilnej pomocy ?
Awatar użytkownika
Ela

Ela Wto Sty 24, 2023 10:50 am

Znając ich ułomność i tak puszczą w telewizji
Awatar użytkownika
Nozyczki

Nozyczki Wto Sty 24, 2023 11:23 am

"Maciek" napisał(a): Czy tylko ja mam wrażenie, że ten nóż w czołówce programu jest zbyt agresywnym motywem?

tak, tylko Ty :)
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] oraz 20 gości