WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Juliusz

TVP kręci nowy film „Niepewność”, Nikodem Rozbicki w roli Adama Mickiewicza (zdjęcia)

Juliusz Śro Cze 07, 2023 7:22 am

Te puste kadry niepokojąco przypominają teatr Telewizji. Oj, nie mam dobrych przeczuć - emerytowany, zapomniany reżyser + niedoświadczony profucent + gwiazdki M jak miłość.. Zapach katastrofy tak gęsty, że prawie można go zobaczyć.
Awatar użytkownika
Marlena

Re: TVP kręci nowy film „Niepewność”, Nikodem Rozbicki w roli Adama Mickiewicza (zdjęcia)

Marlena Śro Cze 07, 2023 11:30 am

"Juliusz " napisał(a): Te puste kadry niepokojąco przypominają teatr Telewizji. Oj, nie mam dobrych przeczuć - emerytowany, zapomniany reżyser + niedoświadczony profucent + gwiazdki M jak miłość.. Zapach katastrofy tak gęsty, że prawie można go zobaczyć.
Landowska, Mastalerz, Kalita to gwiazdki M jak miłość? Albo mało wiesz o gwiazdkach, albo o M jak miłość.
Awatar użytkownika
Tadeusz

Re: TVP kręci nowy film „Niepewność”, Nikodem Rozbicki w roli Adama Mickiewicza (zdjęcia)

Tadeusz Śro Cze 07, 2023 1:33 pm

"Marlena" napisał(a):
"Juliusz " napisał(a): Te puste kadry niepokojąco przypominają teatr Telewizji. Oj, nie mam dobrych przeczuć - emerytowany, zapomniany reżyser + niedoświadczony profucent + gwiazdki M jak miłość.. Zapach katastrofy tak gęsty, że prawie można go zobaczyć.
Landowska, Mastalerz, Kalita to gwiazdki M jak miłość? Albo mało wiesz o gwiazdkach, albo o M jak miłość.

W "M jak Miłość" Dorota Landowska grała Mariolę Radomską, Marek Klita grał Janusza Kotowicza...
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości