WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Hotdog

TVP przyznała, że artyści dostali honoraria za koncert „Solidarni z Ukrainą”

Hotdog Pon Sty 30, 2023 7:31 am

Organizacją ścigająca rzekome nieprawidłowości w tvp szkoliła swoich aktywistów w sztuce wystąpień przed kamerą właśnie na Woronicza. Także za czasów Kurskiego. Oczywiście płacąc za te szkolenia.
Awatar użytkownika
Rysio

Re: TVP przyznała, że artyści dostali honoraria za koncert „Solidarni z Ukrainą”

Rysio Pon Sty 30, 2023 8:15 am

Wszyscy artyści, to prosytutki
Awatar użytkownika
Seba

Re: TVP przyznała, że artyści dostali honoraria za koncert „Solidarni z Ukrainą”

Seba Pon Sty 30, 2023 8:30 am

Zebrali 3 mln a wydali pewnie 5.
Biznes życia.
Awatar użytkownika
Danielos

Danielos Pon Sty 30, 2023 8:34 am

Na orkiestrze też grają za pieniądze ,sama Kozidrak się do tego przyznała w wywiadzie parę lat temu .Kiedy mój dobry znajomy pracujący w branży mówił mi kiedyś o tym ,powiedziałem że ma coś z głową ,potem musiałem przeprosić . Jak ktoś robi coś za darmo to tak że nikt oprócz zainteresowanych o tym nie wie.
Awatar użytkownika
Enter

Enter Pon Sty 30, 2023 9:46 am

Tam gdzie są pieniądze podatnika nie powinno być żadnych tajemnic i każdy wydatek na bip. Nawet to czy ktoś na delegacji zjadł śniadanie . Jeżeli się nie podoba to proszę spróbować sił w komercji.
I na koniec - po otrzymaniu 2 mld tvp nie jest podmiotem działającym na wolnym rynku.
Awatar użytkownika
AS

AS Pon Sty 30, 2023 3:51 pm

Jakież to tajemnice przed podatnikiem może mieć firma, która wydaje jego pieniądze?!
Awatar użytkownika
widz

widz Pon Sty 30, 2023 8:14 pm

Poza informacją, że wzięli wynagrodzenie, nadal nie wiemy nic? Kto, ile?
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości