WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Prasy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Ja

Re: Tygodnik „Nie” znika z Orlenu i Poczty Polskiej. „Skandaliczna próba cenzury”

Ja Śro Mar 15, 2023 7:50 am

Ja to jestem pełen podziwu w wiarę wygrania wyborów hejtem na symbole religijne, a tym jeszcze za życia stał się JP II, w kraju, który katolicyzmem stoi. To tylko dzbany z PO mogły wymyśleć...
Awatar użytkownika
tyl

Re: Tygodnik „Nie” znika z Orlenu i Poczty Polskiej. „Skandaliczna próba cenzury”

tyl Śro Mar 15, 2023 7:55 am

jeszcze z Ruchu wywalic!
Awatar użytkownika
Ateista

Ateista Śro Mar 15, 2023 8:00 am

Cenzury? Mnie to bardziej pod paragraf podchodzi i obrazę uczuć religinych. Ciekawe czy byliby tacy odważni i próbowali zrobić podobną okładkę ale z Machometem.
Awatar użytkownika
MaugoŚka

MaugoŚka Śro Mar 15, 2023 8:32 am

Nie - zawsze był obrzydliwym tabloidem jak jego właściciel smarzący się w gunwie demonuff. Ubefamilie rechoczą, ale rechot ugrzęźnie im w brudnych gardłach na wieki.
Awatar użytkownika
qwe

qwe Śro Mar 15, 2023 9:01 am

warto przypomnieć jak prawica się zachwycała wolnością prasy pod postacią karykatur Mahometa w Charlie Hebdo.
Awatar użytkownika
Wolne media

Wolne media Śro Mar 15, 2023 9:03 am

To może w Polsce zrobić taką okładkę z mahometem
Awatar użytkownika
Rafi

Rafi Śro Mar 15, 2023 9:22 am

Bardzo dobre posunięcie z usuwaniem ze sprzedaży NIE. Co do cenzury to mamy ją wszędzie, ostatnio wprowadził ją Interia, Onet, WP i ogólnie media "wolne" i zniewolone.
Awatar użytkownika
Adam 127

Adam 127 Śro Mar 15, 2023 9:31 am

Jak ci cham wyjdzie do domu to go wyrzucasz
Awatar użytkownika
fgh

fgh Śro Mar 15, 2023 10:29 am

Czyli Facebook i Google skandalicznie cenzurują? Nie - Orlen przyjął te same standardy czyli zero tolerancji dla nienawiści wobec rasy, religii i stylu życia.
Awatar użytkownika
dim

dim Śro Mar 15, 2023 10:48 am

prawda w oczy kole
Awatar użytkownika
dnodna

dnodna Śro Mar 15, 2023 10:50 am

ajent komuny chra. bota wspiera swoich czerw. onych panów
Awatar użytkownika
szum

szum Śro Mar 15, 2023 10:51 am

o jak dobrze ,że zniknie ufff
Awatar użytkownika
Trey

Trey Śro Mar 15, 2023 11:10 am

Jawne złamanie prawa. Za to będzie pasisk
Awatar użytkownika
Hope23

Hope23 Śro Mar 15, 2023 11:29 am

Czy zniknie już na stałe z obu placówek?
Awatar użytkownika
Strateg

Strateg Śro Mar 15, 2023 11:46 am

Czy kolejne numery będą sprzedawane na poczcie i stacjach paliw jeśli nieznana jest ich okładka? Co jeśli kolejna będzie w podobnym tonie?
Wróć do Prasa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości