WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
janusz

Tylko „Teleexpress” na plusie w grudniu. „Wiadomości” straciły 340 tys. widzów

janusz Śro Sty 06, 2016 10:54 am

Kto chce jeszcze słuchać tego j azgotu
Chyba masochiści
Awatar użytkownika
gość

Re: Tylko „Teleexpress” na plusie w grudniu. „Wiadomości” straciły 340 tys. widzów

gość Śro Sty 06, 2016 11:36 am

Media reżimowe będą miały oglądalność po max 5%, po prostu ludzie je wyłączą, a zwłaszcza jak dostaną za to rachunek do płacenia irytacja będzie jeszcze większa.
Awatar użytkownika
ida

Re: Tylko „Teleexpress” na plusie w grudniu. „Wiadomości” straciły 340 tys. widzów

ida Śro Sty 06, 2016 12:35 pm

Nie taka powinna być telewizja publiczna jaką daje nam Kraśko. Dlatego nie oglądam. czekam na nowe zmiany, dobre zmiany
Awatar użytkownika
Agrafka

Agrafka Śro Sty 06, 2016 12:36 pm

Wszyscy którzy ubyli oglądają wiadomości na TVRepublice o 19.45 Kanał 219. Normalne, spokojne i bez spiny wiadomości, gdzie nikt nie straszy ludzi.
Awatar użytkownika
Pan Adam

Pan Adam Śro Sty 06, 2016 1:25 pm

Wyjdźta na ulicę z KOD-em. Ludzie chętnie będą bronić Kraśki, Lisy i Tadle.
Awatar użytkownika
Zdzisiek M.

Zdzisiek M. Śro Sty 06, 2016 3:33 pm

Porozmawiajmy na poważnie. TVP jest chora. Od dawna. Nie wiem kto zostanie ostatecznie prezesem TVP, ale ktokolwiek nim zostanie ten ma przed sobą ogromną szansę ona odmianę oblicza "ziemi", tej ziemi...
Misyjność programu telewizji publicznej jest wbrew pozorom bardzo prosta do określenia. ja bym to streścił w skrócie, który brzmi OKAP. Rozszyfrowuję. Oświata, Kultura. Apolityczność,. Pragmatyzm.
Jeśli porównamy telewizję publiczna do przysłowiowej kuchni, to znajdują się w niej wszystkie najpotrzebniejsze urządzanie, ale brakuje OKAPU... Gdybym znalazł się na miejscu nowego prezesa TVP, nie zwalniałbym wcale Tomasza Lisa, bo po co ? wprost przeciwnie, zaproponowałbym mu poprowadzenie programu z Janem Pospieszalskim. Trzeba skończyć z polityką antagonizowania środowisk politycznych Polaków. Telewizja publiczna ma za zadanie jednoczyć, ogromadzać Polaków a nie ich antagonizować. Do ramówki programu musza wrócić dobre programy programu w stylu SONDY z czasów PRL a także dobry dokument filmowy , którego tematyka ma dotyczyć najbardziej żywotnych dla Polaków obszarów rzeczywistości. Trzeba koniecznie przywrócić dobranockę dla dzieci, i coś w rodzaju Turniejów Miast lub Miasteczek po to, aby przytulic albo jak kto woli do Polski miejskiej koniecznie Polskę pozamiejską. Program TVP ma być adresowany do WSZYSTKICH Polaków czyli do 35 społeczeństwa mieszkającego w miastach i 65 % społeczeństwa zamieszkującego tzw, obszary poza miejskie. W ramach Apolityczności wprowadzić zakaz uprawiania partyjniactwa na antenie TVP. Politycy i liderzy odnotowujemy tylko w programach informacyjnych i to tylko wówczas gdy maja coś arcyważnego do powiedzenia. Należy skończyć z transmisjami obrad Sejmu. Sejm to nie kiepski teatrzyk tylko miejsce pracy ponad 400 posłów i to za nasze podatkowe pieniądze. Na koniec a propos Teleexpressu kiedy Orłoś "przychodzi" do mojego domu ma mieć krawat pod szyją.
Awatar użytkownika
Arek

Arek Śro Sty 06, 2016 9:11 pm

Ja również przestałem oglądać! Nie da się słuchać tej pro lewackiej "szczujni". Wiarygodne informacje aktualnie można czerpać jedynie z internetu.
Awatar użytkownika
Gary

Gary Śro Sty 06, 2016 9:54 pm

Wiarygodne informacje z internetu? Bracie zamknij komputer, wyjdż z domu - popatrz co się na świecie i wokół ciebie dzieje, to się dowiesz kto i na kogo szczuje...........
Awatar użytkownika
nikok

nikok Czw Sty 07, 2016 1:19 pm

To zadatek na całkowite runięcie po wygłupach Pis w dziedzinie mediów.
Awatar użytkownika
ŻeCo

ŻeCo Pon Lut 01, 2016 5:36 pm

Nie oglądam TVP od kilku tygodni (od kiedy polityk jest prezesem). To samo robią prawie wszyscy z mojego bliskiego otoczenia. Jestem ciekawy wyników TVP za styczeń tego roku....
Awatar użytkownika
TVP1

TVP1 Czw Sty 26, 2023 10:52 pm

TVP1
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 41 gości