WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje na temat formatów

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
malami

Urbanska prowadzaca Taniec z gwiazdami

malami Wto Lip 19, 2011 12:03 am

DLA mnie porazka! Kobieta, ktora zawsze byla druga, nagle zajmuje podium
widzowie jej nigdzie nie chcieli to ja na sile wsadzili...
Awatar użytkownika
Heys

Re: Urbanska prowadzaca Taniec z gwiazdami

Heys Pią Sie 05, 2011 11:19 am

Łączę się w bólu. Ale to jeszcze nic, gorzej, że trzeba będzie ją oglądać w "Bitwie Warszawskiej" gdzie jednym spojrzeniem po prostu zabije cały klimat.
Awatar użytkownika
eastwest

eastwest Nie Sie 07, 2011 11:09 am

Jezu Chryste, wczoraj była gościem w Dzień Dobry Wakacje, nie dało się tego oglądać - wydawała się niesamowicie sztuczna.
Awatar użytkownika
whatEver

whatEver Pon Sie 08, 2011 12:30 pm

A kogo to obchodzi? Ktoś to jeszcze ma zamiar oglądać?
Awatar użytkownika
gość

gość Czw Sie 25, 2011 9:54 pm

No ba. Wszak to całkowicie odmieniony "Taniec z gwiazdami", jak go sami reklamują :) .
Awatar użytkownika
gossipmaker

gossipmaker Pon Sie 29, 2011 10:44 pm

gość napisał(a):No ba. Wszak to całkowicie odmieniony "Taniec z gwiazdami", jak go sami reklamują :) .

Tja, widziałem tę reklamę... odmieniony...tak nagle... phi, podczas gdy poprzednich 12 edycji niczym się nie różniło poza coraz bardziej marnymi marnymi listami uczestników...
Reguły jak widać ciąg dalszy.
Awatar użytkownika
ww21ful

ww21ful Pon Wrz 05, 2011 8:50 pm

gossipmaker napisał(a):
gość napisał(a):No ba. Wszak to całkowicie odmieniony "Taniec z gwiazdami", jak go sami reklamują :) .

Tja, widziałem tę reklamę... odmieniony...tak nagle... phi, podczas gdy poprzednich 12 edycji niczym się nie różniło poza coraz bardziej marnymi marnymi listami uczestników...
Reguły jak widać ciąg dalszy.

Kasia była i jest wspaniała pod kazdym względem !!!!!! urbańska jest dla mnie dno!!! do tego fałszywa! dwulicowa! za wszelką cenę chce się popisać pokazac jaka to ona jest naj a my tego nie doceniamy, to jak się wypowiedziała w jednym z odcinków Dzień Dobry TVN to mnie w sumie nie jest zadne zaskoczenie cytuje:" przede wszystkim chce się pokazać jako artystka z swoimi nowymi piosenkami występem, piękna aranżacja muzyczna" i dodaje Józefowicz nataszka jest naj lepsza w Eropie pod kazdym względem!!!! PORAŻKA ZEPSUTY PROGRAM PRZEZ URBAŃSKA I TYM JEJ CHORYM FAGASEM :oops: :twisted: :roll:
Wróć do Taniec z gwiazdami, You Can Dance

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości