WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Internetu

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Ja

Viaplay już w Polsce. Woli sporty zimowe od Ekstraklasy, w promocji miesiąc za darmo

Ja Wto Sie 03, 2021 6:40 am

Od kilku lat płacę za kolejne kanały sportowe, żeby oglądać w TV piłkę nożną. I co roku ktoś robi mi kolejnego psikusa. Tym razem już sobie odpuszczę i lepiej będzie jak pooglądam ptaki w ogrodzie :)
Awatar użytkownika
gośc

Re: Viaplay już w Polsce. Woli sporty zimowe od Ekstraklasy, w promocji miesiąc za darmo

gośc Wto Sie 03, 2021 6:58 am

to pan prezes Kurski wymyślił Viaplay prezes TVP dobrze robi co może bo reaktywuje teleturniej Fort Boyard” który był emitowany w tvp2 w latach 2008.2009 prowadzącymi byli aktorzy Robert Gonera i Katarzyna glinka a teraz poprowadzą Tamara Mariusz i nie chciana do prowadzenia programów Ela bedzie żenada tą platformę Viapley obejrzy tylko 110 widzów
Awatar użytkownika
Janusz

Re: Viaplay już w Polsce. Woli sporty zimowe od Ekstraklasy, zapowiada trzy seriale, w promocji miesiąc za darmo

Janusz Wto Sie 03, 2021 8:57 am

Ja widzę w aplikacji cenę 39,99 zł/miesiąc…
Awatar użytkownika
Max

Re: Viaplay już w Polsce. Woli sporty zimowe od Ekstraklasy, zapowiada trzy seriale, w promocji miesiąc za darmo

Max Wto Sie 03, 2021 8:58 am

Nadawanie w 720p, to jak splunięcie widzowi w twarz.
Awatar użytkownika
ROBSSS

ROBSSS Wto Sie 03, 2021 8:59 am

Tylko żeby nie było tak, że Polacy znowu nie zrozumieli oferty...
Awatar użytkownika
do jełopa

do jełopa Wto Sie 03, 2021 9:03 am

"Janusz" napisał(a): Ja widzę w aplikacji cenę 39,99 zł/miesiąc…

Bierzesz durniu pod uwagę prowizję Apple związaną z ich sklepem? Wejdź przez przeglądarkę internetową.
Awatar użytkownika
i tak i nie

i tak i nie Wto Sie 03, 2021 10:04 am

"do jełopa" napisał(a):

Bierzesz durniu pod uwagę prowizję Apple związaną z ich sklepem? Wejdź przez przeglądarkę internetową.

no tak, bez obrażania nie potrafisz....
Awatar użytkownika
Racja

Racja Wto Sie 03, 2021 10:14 am

"i tak i nie" napisał(a):
"do jełopa" napisał(a):

no tak, bez obrażania nie potrafisz....

Chyba mu się maść na ból czterech liter skończyła.
Awatar użytkownika
Klos

Klos Wto Sie 03, 2021 10:34 am

Ta oferta jest głupsza nawet od oferty C+ a nie jest to łatwe.
Awatar użytkownika
hdx

hdx Wto Sie 03, 2021 11:20 am

Jakość transmisji żałosne 720p, ale bardziej żałosne jest opóźnienie nawet o 90 sekund w czasie transmisji na żywo.
Tylko zatkać uszy aby nie słyszeć sąsiadów i wyłączyć telefon aby aplikacje nie spojerowały wyników.
Awatar użytkownika
Edward

Edward Wto Sie 03, 2021 12:03 pm

To się trochę zdziwią, bo szału z tą platformą w Polsce nie będzie. Za rok zgasza światło.
Awatar użytkownika
Tomek

Tomek Wto Sie 03, 2021 1:55 pm

Przez samą obecność Borka nie zamierzam oglądać.
Awatar użytkownika
nbt

nbt Wto Sie 03, 2021 1:55 pm

Mam nadzieję, że nie przygarną skoków narciarskich do siebie, bo jakkolwiek jestem fanem tego sportu, to nie na tyle, żeby płacić za pełny dostęp 35 zł miesięcznie. Wiadomo, sublicencja dla TVP będzie, bo zawody muszą lecieć w otwartej telewizji, a innego, sensownego kandydat anie ma.
I, paradoksalnie, straci na tym Eurosport, bo bez skoków zrezygnuję z subskrypcji Eurosport Playera.
Awatar użytkownika
Tom

Tom Wto Sie 03, 2021 2:18 pm

Faajny txt o tym projekcie napisał Redaktor Kucharski, gdzie on?!
Awatar użytkownika
sebastianek

sebastianek Wto Sie 03, 2021 2:36 pm

"Tom" napisał(a): Faajny txt o tym projekcie napisał Redaktor Kucharski, gdzie on?!

Pisząc "gdzie on" masz na myśli redaktora kucharskiego czy jego tekst? Jeśli to pierwsze, to wiedz że już wyleciał i kariery tu nie zrobił. A jeśli szukasz tekstu, to może sam jesteś redaktorem kucharskim i uprawiasz modny na ....pl autoPR? :D
Wróć do Internet

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości