WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Ja g

Viaplay podnosi ceny. Rozsyła także „ważną informację” dla klientów

Ja g Pią Sty 27, 2023 8:56 am

Z artykułu wynika, że Viaplay nie będzie ponosił odpowiedzialności za nic. Wszystkie reklamacje będą odrzucane z powodu niesprecyzowanych problemów po stronie odbiorcy. Gratuluję ich klientom.
Awatar użytkownika
GunFire

Re: Viaplay podnosi ceny. Rozsyła także „ważną informację” dla klientów

GunFire Pią Sty 27, 2023 9:11 am

A jakosc transmisji fatalna. Jak to jest ze na pirackich serwisach jakosc FullHD a Viaplay tak cienko?
Awatar użytkownika
m.

m. Pią Sty 27, 2023 9:58 am

Nic nie gwarantować, za nic nie ponosić odpowiedzialności i w 2023 nadawać w 720p i śladowym bitrate. Żyć nie umierać.
Awatar użytkownika
Saull

Saull Pią Sty 27, 2023 10:57 am

tak tak te wszystkie zmiany w regulaminie to przez dyrektywe Unii Europejskiej ...czy wy macie pojecie o co chodzi w nadawaniu spory na żywo ???
Awatar użytkownika
M. Radek

M. Radek Pią Sty 27, 2023 2:07 pm

Viaplay straci połowę abonentów bo internet w Polsce prowincjonalnej jest beznadziejny. Jestem z viaplay od początku i nigdy jeszcze nie zdarzyło się bym obejrzał mecz bez przerwy na ekranie po prostu kółeczko się kręci a ja czekam by powrócił obraz. Nigdy nie zapłacę podwyższonej ceny za coś czego nie otrzymuje. Mam Neostradę i reklamowałem te zaniki sieci. Odpowiedziano mnie ze w tej miejscowości gdzie mieszkam jest za mało abonentów by opłacało się położyć kabel światłowodowy o dl 1 km
Taki jest Orange który tu nazywamy ścierwem. Przepraszam ale tak jest. Dopóki coś się nie zmieni z dostawcami viaplay będzie tracił.
Awatar użytkownika
śmiechu warte

śmiechu warte Pią Sty 27, 2023 6:47 pm

Ile to było krzyku jak to ich UOKiK pogoni no i co? Ów regulamin dobitnie okazuje, gdzie mają klienta, gdzie mają UOKiK.
Awatar użytkownika
Nie

Nie Sob Sty 28, 2023 4:27 pm

34 za f1 może bym zapłacił ale ponad 50 to na bank nie
Awatar użytkownika
gad

gad Nie Sty 29, 2023 12:24 pm

Wykupiłem to coś na miesiąc na próbę. Brak polskiego komentarza na większości meczy NHL. Teraz jest Daytona24, komentarz po polsku był do północy i potem od 15, reszta po angielsku. To jakiś żart ? Jak tak ma to wyglądać to dziękuję.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości