WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Prasy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
gh

„Wczytaj się. Nie daj sobą manipulować” - „Gazeta Wyborcza” reklamuje subskrypcje

gh Pią Wrz 22, 2023 5:56 am

to ostatnia reklama giewu, bo kolejnych przegranych wyborow to "żetelne" medium nie przetrwa.
Awatar użytkownika
Z POmysłem : )

Re: „Wczytaj się. Nie daj sobą manipulować” - „Gazeta Wyborcza” reklamuje subskrypcje

Z POmysłem : ) Pią Wrz 22, 2023 7:03 am

Kampania G(n)iewu. Mocne, wyraziste i na czasie. Oby poskutkowało.
Awatar użytkownika
WCZYTAJ SIĘ

Re: „Wczytaj się. Nie daj sobą manipulować” - „Gazeta Wyborcza” reklamuje subskrypcje

WCZYTAJ SIĘ Pią Wrz 22, 2023 9:37 am

WCZYTAJ SIĘ
Awatar użytkownika
Serdusio

Serdusio Pią Wrz 22, 2023 9:38 am

Spada poziom czytelnictwa. Tej fali już nic nie zatrzyma!
Awatar użytkownika
Sralis Mazgalis

Sralis Mazgalis Pią Wrz 22, 2023 9:45 am

:))) no znowu kawą oplułem monitor. GW nie daj sobą manipulować buhajajahaa... no nie mogę :)) jajcarze :)
Awatar użytkownika
Gość

Gość Pią Wrz 22, 2023 9:49 am

Wolę kupić pizzę.
Awatar użytkownika
Rew

Rew Pią Wrz 22, 2023 10:05 am

GW i dziennikarska rzetelność przecież to partyjny biuletyn zmieszany z tabloidem reklamami. Okraszony błędami merytorycznymi stylistycznymi czy zwykłymi literówkami. Tam nawet prognoza pogody jest spaczona ideologicznie
Awatar użytkownika
mix

mix Pią Wrz 22, 2023 11:00 am

Spokojnie, nic nie trwa wiecznie, władza PiS również. A wtedy zobaczymy jak będą sobie radzić różne prawackie gazetki oraz gdzie pomieszczą się wszystkie Holeckie i Ogórki. TV Republika? WPolsce? Za pensje minimalną, bo reklam spółek skarbu państwa już nie będzie.

"gh" napisał(a): to ostatnia reklama giewu, bo kolejnych przegranych wyborow to "żetelne" medium nie przetrwa.
Awatar użytkownika
Adi

Adi Pią Wrz 22, 2023 12:36 pm

Świetna kampania
Awatar użytkownika
Konkurencja

Konkurencja Pią Wrz 22, 2023 12:39 pm

Calkiem spoko pomysł musze przyznac
Awatar użytkownika
Max

Max Pią Wrz 22, 2023 12:53 pm

Jacyś tacy nie bardzo wiarygodni po dwudziestu latach wydawania tępej propagitki dla lepszego sortu
Awatar użytkownika
Fotoedytor

Fotoedytor Pią Wrz 22, 2023 1:10 pm

Rzetelność i niezależność inaczej.
Wyborcza już dawno sama się zaorała
Awatar użytkownika
aq

aq Pią Wrz 22, 2023 1:24 pm

Sekta atakuje.
Wciąż z ta samą, ledwie skrywaną pogardą do ludzi.
Awatar użytkownika
Peany

Peany Pią Wrz 22, 2023 6:03 pm

2023-09-22 12:36 "Świetna kampania"
2023-09-22 12:39 Calkiem spoko pomysł musze przyznac
Awatar użytkownika
Aldona

Aldona Sob Wrz 23, 2023 5:36 pm

Nie mogę kupić Wyborczej, bo już kupiłam pizzę.
Wróć do Prasa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 51 gości