WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Jacek

Wezwanie w sprawie abonamentu RTV po spisie powszechnym? Skąd Poczta Polska czerpie dane?

Jacek Sob Kwi 01, 2023 7:37 am

Każdy kto płaci abonament bierze udział w przestępstwie siania dezinformacji i rozpowszechniania mowy nienawiści.
Awatar użytkownika
fgasdfsd

Re: Wezwanie w sprawie abonamentu RTV po spisie powszechnym? Skąd Poczta Polska czerpie dane?

fgasdfsd Sob Kwi 01, 2023 8:09 am

Debile nie płacili abonamentu a potem szli na pocztę po dofinansowanie do dekodera czy telewizora. Poczcie dali wszystkie swoje dane dla tych chyba 100zł , a teraz się dziwią że muszą płacić po 2.500 kary.
Awatar użytkownika
nene

Re: Wezwanie w sprawie abonamentu RTV po spisie powszechnym? Skąd Poczta Polska czerpie dane?

nene Sob Kwi 01, 2023 9:38 am

Płacie dobrowolnie abonament.... Prima aprilis to artykuł dla żartu ha ha ha.
Awatar użytkownika
miś społeczny

miś społeczny Sob Kwi 01, 2023 11:04 am

"Jacek" napisał(a): Każdy kto płaci abonament bierze udział w przestępstwie siania dezinformacji i rozpowszechniania mowy nienawiści.

Głupszego komentarza dawno tu nie czytałem.
Awatar użytkownika
Foliarz

Foliarz Sob Kwi 01, 2023 11:42 am

Teorie spisowe? Mam pytanie do tych co myślą, że Ziemia jest płaska. Czy księżyc też jest płaski? :)
Awatar użytkownika
Sylwia

Sylwia Sob Kwi 01, 2023 11:43 am

"fgasdfsd" napisał(a): Debile nie płacili abonamentu a potem szli na pocztę po dofinansowanie do dekodera czy telewizora. Poczcie dali wszystkie swoje dane dla tych chyba 100zł , a teraz się dziwią że muszą płacić po 2.500 kary.

Hahahahahahahahahaha!
Awatar użytkownika
DJ off

DJ off Sob Kwi 01, 2023 1:58 pm

Dobry pomysł, skorzystamy.
Awatar użytkownika
Jamek

Jamek Sob Kwi 01, 2023 2:27 pm

Nie wpuszczam listonosza TVP....niech sami utrzymują ja nie
Awatar użytkownika
;-)

;-) Sob Kwi 01, 2023 8:15 pm

"Jacek" napisał(a): Każdy kto płaci abonament bierze udział w przestępstwie siania dezinformacji i rozpowszechniania mowy nienawiści.

Tak mówią w tvnienawiść.
Awatar użytkownika
Kambalarz

Kambalarz Sob Kwi 01, 2023 10:42 pm

Coś strasznie często ostatnio artykuły o abonamencie na .......
Awatar użytkownika
A

A Nie Kwi 02, 2023 2:19 am

Abonament, niech poczta zajmie doręczeniem przesyłek. W tym roku nie dotarły do mnie 2 z 3 przesyłek
Awatar użytkownika
Dlaczego

Dlaczego Nie Kwi 02, 2023 11:05 am

Mam płacić kupując telewizor. Telewizor nie jest własnością TVP tylko moją.
Awatar użytkownika
Adam

Adam Nie Kwi 02, 2023 12:43 pm

Dane abonentów od dziesięcioleci ma Poczta Polska, jak również dane o stanie płatności.
Awatar użytkownika
mike

mike Nie Kwi 02, 2023 1:58 pm

Ktoś poddał się temu spisowi bo ja nie znam nikogo takiego.
Awatar użytkownika
Magda

Magda Pon Kwi 03, 2023 4:11 am

Poczta to może mi naskoczyć, nie mają żadnych uprawnień ŻE MUSZĘ ICH WPUŚCIĆ. Ciao frajerzy.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 42 gości