WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Peter

„Wiadomości” bez rzetelnej relacji z marszu 4 czerwca, skupiły się tylko na nienawiści. Reporter ukrył logo TVP

Peter Pon Cze 05, 2023 10:47 am

To po prostu dzicz, nic więcej. Tylko Konfederacja, a nie jakieś śmieciowe partie.
Awatar użytkownika
asd

Re: „Wiadomości” bez rzetelnej relacji z marszu 4 czerwca, skupiły się tylko na nienawiści. Reporter ukrył logo TVP

asd Pon Cze 05, 2023 11:02 am

Co za żenada. Żal to komentować.
Awatar użytkownika
TVPis

Re: „Wiadomości” bez rzetelnej relacji z marszu 4 czerwca, skupiły się tylko na nienawiści. Reporter ukrył logo TVP

TVPis Pon Cze 05, 2023 11:13 am

Oglądając wczorajsze Wiadomości człowiek mógł poczuć się jak w PRLu. TVPis przebił Urbana i dawną ekipę Dziennika Telewizyjnego.
Awatar użytkownika
Jurek

Jurek Pon Cze 05, 2023 12:22 pm

Co za dno TVP zero wiadomości....smarowanie Holeckiej Adamczykiem naszych podatków
Awatar użytkownika
Groszek

Groszek Pon Cze 05, 2023 12:25 pm

Ruski przekaz TVP mowa nienawiści zero....prawdy nie powiedzą jak pomylą masakra blokuj dziadostwo
Awatar użytkownika
rolin

rolin Pon Cze 05, 2023 12:47 pm

Inne media też bez rzetelnego przekazu - nei pokazały tego co pokazało TVO.
Bedzie o tym artykuł, czy nie będzie?
Awatar użytkownika
elo

elo Pon Cze 05, 2023 1:09 pm

Cudownie było poczuć na marszu, że tylu myślących ludzi ma takie zdanie jak ja. Jest nadzieja!
Awatar użytkownika
Agresja wulgarność ulica i Targowica

Agresja wulgarność ulica i Targowica Pon Cze 05, 2023 4:20 pm

Trzeba było pokazać logo mikrofonu i tym samym ujawnić prawdziwe oblicze tej parady Tuska
Awatar użytkownika
Greszeft

Greszeft Pon Cze 05, 2023 4:25 pm

OMG przexież to co robiło TVP to 1:1 co TVN i Onet i Wybiórcza w kontekście Marszu Niepodległości. Przecież tam też było pokazywanie kilku agresywnyxh osób jakoby reprezentowali całość marszu. Też było zaniżanie liczby uczestników. Też było "nienawidzą ludzi niepodobnych do nich" (red Kajdanowicz).

A teraz oni wszyaxy wciskają kit, że TVP nie jest symetryczna względem TVNu czy Onetu. No już ręce nie mają gdzie opadać ...
Awatar użytkownika
Antysymetrysta

Antysymetrysta Pon Cze 05, 2023 5:27 pm

@Greszeft: Sam wciskasz kit. Na wczorajszym marszu nie było nielegalnych rac, agresywnych kiboli, rasistowskich haseł o „białej sile” (i tym podobnych bzdur). Nikt nie urządzał burd i bijatyk, nikt nikomu nie spalił mieszkania racą.
Awatar użytkownika
cringe

cringe Pon Cze 05, 2023 5:29 pm

A czy tam był jakiś inny przekaz oprócz nienawiści? Bo nie zauważyłem. To nawet spędy środowisk prawicowych z ich przaśnym klimatem, tzw. moherowe berety i miesięcznice razem wzięte nie miały takiego poziomu agresji i prostactwa. Wiadomości to siermiężna propaganda sukcesu wbijana zabetonowanemu elektoratowi - pełna zgoda. Ale w tym przypadku się z nimi zgadzam - wg mnie to nie powinno być w ogóle pokazywane, bo tylko zachęca do agresji i patologii, poziom chamstwa przebijający skalę. Liberałowie to kiedyś były partie na jakimś tam poziomie, bo to, co widziałem wczoraj na własne oczy, to niczym nie różni się od bojówek SA grasujących na ulicach Republiki Weimarskiej w latach 30-tych. Ja ze wstydu bym się zapadł pod ziemię, ot co.
Awatar użytkownika
bujać to my

bujać to my Wto Cze 06, 2023 10:42 am

Bo to był marsz nienawiści do rządu. Jak sekta, w imię miłości wyrżnąć wrogów.
Awatar użytkownika
wert

wert Wto Cze 06, 2023 10:46 am

Wszędzie napisy „gwiazdkowe” i hasła jak za komuny, trybuna jak kiedyś na 1 mają, tylko inni sekretarze. Widziałem na własne oczy, to nie był „pogodny” marsz, ale polityczny spęd pod hasłem „wykończyć ich!!”. Żadne zabiegi i uśmiechnięci politycy tego nie zmienią.
Awatar użytkownika
eee

eee Wto Cze 06, 2023 10:48 am

"elo" napisał(a): Cudownie było poczuć na marszu, że tylu myślących ludzi ma takie zdanie jak ja. Jest nadzieja!

To jak w sekcie. Łączy nas jedność miłości do guru, on nam mówi kogo mamy zniszczyć.
Awatar użytkownika
kiciarzu

kiciarzu Wto Cze 06, 2023 10:50 am

**** *** nawet dzieci krzyczały. No zero agresji.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 42 gości