WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
PL

Re: Serwery Polsat Box GO nie wytrzymały wczoraj zainteresowania meczem z Lewandowskim

PL Śro Wrz 14, 2022 8:12 am

No to już sobie wyobrażam co tam się musiało dziać w wielu domach, gdzie kibice z jedzeniem i piciem właśnie zasiadali aby obejrzeć hitowy mecz z udziałem Lewego, a tu taki ZONK. Ależ joby musiały lecieć...
Awatar użytkownika
meh

Re: Serwery Polsat Box GO nie wytrzymały wczoraj zainteresowania meczem z Lewandowskim

meh Śro Wrz 14, 2022 8:25 am

"shaman" napisał(a): w czasach, kiedy dobrze stworzone usługi informatyczne można poziomo skalować w praktycznie dowolną wielkość, taka wpadka obnaża zacofanie technologiczne Polsatu. Kiedyś tak się zatykały bramki SMSowe w Sylwestra - ale to może były 2, max 3 lata i operatorzy sobie z tym poradzili - a streaming mamy już tyle lat, że nagła niewydolność obsługi żądań przez serwery przy zwiększonym ruchu, świadczy tylko o tym, że cała kadra managerska jest do wymiany.

To ból wielu usług, gdzie core biznesu nie działa przez technologię. Pyszne.pl - regularnie problem z płatnościami, nikt tego nie naprawia od lat. HBO Go - apka wywala na połowie TV, nikt z tym nic nie robi. YT - webowa aplikacja nie nadaje się do użytku. Czego tu od Polsatu oczekiwać?
Awatar użytkownika
Dizel

Dizel Śro Wrz 14, 2022 8:28 am

I to pokazuje że wyłączanie sygnału analogowego zarówno dla TV jak i radia jest bez sensu. Internet nie udźwignie tego co bez problemu przesyłają zwykłe nadajniki.
Awatar użytkownika
zyga s

zyga s Śro Wrz 14, 2022 10:36 am

tylko setki/tysiące zgłoszeń do uokiku mogą realnie coś zmienić.
zatem - zgłaszamy!
Awatar użytkownika
maciak

maciak Śro Wrz 14, 2022 12:55 pm

Po trzech dniach subskrypcja anulowana , konto usunięte. Interia wpadła do kosza i tyle z mojej strony. Całe szczęście, że telefonu nie mam z plusa bo by w koszu wylądował. Nauka kosztuje więc te 40 dychy jest wasze.
Awatar użytkownika
NauczSięJęzyka-polskiego

NauczSięJęzyka-polskiego Śro Wrz 14, 2022 1:58 pm

"Andrzej" napisał(a): Dziwne, u mnie bynajmniej wszystko działa w porządku.

Jak "bynajmniej" to szacun :)
Awatar użytkownika
samba

samba Śro Wrz 14, 2022 2:38 pm

"Andrzej" napisał(a):
"damian" napisał(a):
"Andrzej" napisał(a): Dziwne, u mnie bynajmniej wszystko działa w porządku.

Znajomość słowa "bynajmniej" jednak u ciebie nie działa.

Jeżeli nie działa, to bynajmniej nie działa nie bardziej niż u ciebie kolego.

Otóż to, więc skoro działa to bez "bynajmniej". Dotarło?
Awatar użytkownika
A Damczyk

A Damczyk Śro Wrz 14, 2022 2:44 pm

polsat klops a nie box
Awatar użytkownika
Alek

Alek Śro Wrz 14, 2022 3:47 pm

a ja nie mogłem obejrzeć na PolsatBoxGo serialu "Komisarz Mama" w tym samym czasie ;-(
Awatar użytkownika
Nina

Nina Czw Wrz 15, 2022 3:33 pm

Grunt ze solorz i synal wzieli dywidende
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości