WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
walter

Wielka awaria Polsat Box GO. Nie można obejrzeć meczu z Robertem Lewandowskim

walter Wto Wrz 13, 2022 10:14 pm

Nie można obejrzeć nic. Nawet serialu żadnego. Nawet się włączyć nie chce nic. Tak jak co mecz. Jak się zacznie to pada wszystko.
Awatar użytkownika
PO

Re: Wielka awaria Polsat Box GO. Nie można obejrzeć meczu z Robertem Lewandowskim

PO Wto Wrz 13, 2022 10:24 pm

Najgorszy steram w POLSCE, po raz kolejny sytuacja że ludzie płacą a usłyga nie jest świadczona. PIS powinno się tym zająć.
Awatar użytkownika
A

Re: Wielka awaria Polsat Box GO. Nie można obejrzeć meczu z Robertem Lewandowskim

A Wto Wrz 13, 2022 10:26 pm

Zgodnie z zasadami politycznych patronów, dużo obiecać, kasę zabrać, Klientów olać.
Nikt, kto śledzi jakość i historię dostarczanych usług nie powinien być zdziwiony.
Zawsze tak robią
Awatar użytkownika
Andrzej

Andrzej Wto Wrz 13, 2022 10:27 pm

Dziwne, u mnie bynajmniej wszystko działa w porządku.
Awatar użytkownika
CP

CP Wto Wrz 13, 2022 10:31 pm

Jeśli usługa nie zostaje wykonana mimo opłacenia abonentu to klient ma prawo wręcz obowiązek wypowiedzieć umowę
Awatar użytkownika
damian

damian Wto Wrz 13, 2022 10:33 pm

"Andrzej" napisał(a): Dziwne, u mnie bynajmniej wszystko działa w porządku.

Znajomość słowa "bynajmniej" jednak u ciebie nie działa.
Awatar użytkownika
Andrzej

Andrzej Wto Wrz 13, 2022 10:42 pm

"damian" napisał(a):
"Andrzej" napisał(a): Dziwne, u mnie bynajmniej wszystko działa w porządku.

Znajomość słowa "bynajmniej" jednak u ciebie nie działa.

Jeżeli nie działa, to bynajmniej nie działa nie bardziej niż u ciebie kolego.
Awatar użytkownika
Gosc

Re: Wielka awaria Polsat Box GO. Bez meczu z Lewandowskim

Gosc Wto Wrz 13, 2022 11:01 pm

No i macie te padające interety - a była dyskusja nad ich wyższością nad linearnym przekazem. A może się marzy jeszcze 4K przez jakąś skrętkę?
Awatar użytkownika
frajery szmery bajery

frajery szmery bajery Wto Wrz 13, 2022 11:03 pm

A ja sobie oglądałem na strims.top Polsat Sport Premium właśnie. Nic nie zacinało i za darmo
Awatar użytkownika
Adam

Adam Wto Wrz 13, 2022 11:19 pm

Jakby nie można było przewidzieć, że przy tym wydarzeniu wymagana będzie nadzwyczajna wydajność serwera/-ów. Makabra, dzięki Polsat za sprzedanie marzeń.
Awatar użytkownika
shaman

shaman Wto Wrz 13, 2022 11:32 pm

w czasach, kiedy dobrze stworzone usługi informatyczne można poziomo skalować w praktycznie dowolną wielkość, taka wpadka obnaża zacofanie technologiczne Polsatu. Kiedyś tak się zatykały bramki SMSowe w Sylwestra - ale to może były 2, max 3 lata i operatorzy sobie z tym poradzili - a streaming mamy już tyle lat, że nagła niewydolność obsługi żądań przez serwery przy zwiększonym ruchu, świadczy tylko o tym, że cała kadra managerska jest do wymiany.
Awatar użytkownika
Puzonik

Puzonik Wto Wrz 13, 2022 11:54 pm

Nie rozumiem, dlaczego w PL jakość takich usług jest na tak niskim poziomie, czyżby mieli jeden serwer na cały kraj?
Awatar użytkownika
Tomekk

Re: Serwery Polsat Box GO nie wytrzymały wczoraj zainteresowania meczem z Lewandowskim

Tomekk Śro Wrz 14, 2022 6:49 am

Zarówno PolsatBoxGO Jak i C+ONLINE powinni zainwestować w nowsze serwery. Ostatnio na C+ONLINE podczas magazynu Liga+Extra co chwila mnie wywalało i nie dało się normalnie oglądać.
Awatar użytkownika
Wojciech

Re: Serwery Polsat Box GO nie wytrzymały wczoraj zainteresowania meczem z Lewandowskim

Wojciech Śro Wrz 14, 2022 7:20 am

Tniemy koszty tniemy Polsacie i macie efekty he he ech ... najgorsza firma na rynku ...
Awatar użytkownika
Guru

Guru Śro Wrz 14, 2022 7:36 am

Aż tylu pacjentów chciało obejrzeć porażkę Lewego i jego nowego klubu?
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 39 gości