WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Bb

Re: Z TVN24 po 10 latach odchodzi Paula Przetakowska

Bb Pią Mar 03, 2023 8:44 am

Pracować za 6.000zł w TVN to pośmiewisko w biały dzień.
Awatar użytkownika
Prezes TVN

Prezes TVN Pią Mar 03, 2023 9:53 am

Ona u mnie 10 lat pracowała a ja nawet nie wiem o jej istnieniu. Chyba nie będzie mi brakowało.
Awatar użytkownika
Lolol

Lolol Pią Mar 03, 2023 10:07 am

Musi być naprawdę słabo w tym tefałenie skoro uciekają ludzie… co się dziwić, słyszałam jakie dysproporcje są w zarobkach między samymi reporterami w tvnie… 5k w ogólnopolskiej stacji, pracując na żywo na antenie to żart. To już researcherzy niektórzy więcej zarabiają w Faktach…
Awatar użytkownika
Ela

Ela Pią Mar 03, 2023 10:19 am

O mój Boże, nic już nie będzie takie samo... Wolne media, wolne media, wolne media, chwała tuskowi
Awatar użytkownika
cataratas

cataratas Pią Mar 03, 2023 11:02 am

Praca w TVN jest niepotrzebnym problemem. Tracisz swoje najcenniejsze lata dla firmy, która ma ludzi za nic, ewentualnie za komórkę w excelu. 5K dla reportera to cieniutko, na zachodzie więcej socialu płacą. Żaden to interes pracować tylko na wynajęcie mieszkania, jedzenie, opłaty. TVN sprzedaje dalej młodym zielonkom kit, że poprowadzą Fakty o 19. Potem jest bolesne zderzenie z rzeczywistością. Można zarabiać dużo lepsze pieniądze, poświęcając na to maks 3h codziennie. Najpierw trzeba wyjść z matrixa i nie być medialnym slaverem. Życie poza mediami istnieje.
Awatar użytkownika
Twoje imię

Twoje imię Pią Mar 03, 2023 11:21 am

"cataratas" napisał(a): Praca w TVN jest niepotrzebnym problemem. Tracisz swoje najcenniejsze lata dla firmy, która ma ludzi za nic, ewentualnie za komórkę w excelu. 5K dla reportera to cieniutko, na zachodzie więcej socialu płacą. Żaden to interes pracować tylko na wynajęcie mieszkania, jedzenie, opłaty. TVN sprzedaje dalej młodym zielonkom kit, że poprowadzą Fakty o 19. Potem jest bolesne zderzenie z rzeczywistością. Można zarabiać dużo lepsze pieniądze, poświęcając na to maks 3h codziennie. Najpierw trzeba wyjść z matrixa i nie być medialnym slaverem. Życie poza mediami istnieje.
rada w stylu "zmień pracę i weź kredyt"
Awatar użytkownika
Management

Management Pią Mar 03, 2023 11:23 am

Spokojnie, nic się nie stało, zarządzamy dalej opędzimy wszystko pozostałymi researcherami, z różnych imprez mamy sygnał od organizatora, albo z facebooka. Zrobimy sobie korpokurs -zarządzanie kryzysowe i jakoś to będzie.
Awatar użytkownika
lololol

lololol Pią Mar 03, 2023 11:49 am

"Bb" napisał(a): Pracować za 6.000zł w TVN to pośmiewisko w biały dzień.

6k? to chyba brutto
Awatar użytkownika
lololol

lololol Pią Mar 03, 2023 11:51 am

"Management" napisał(a): Spokojnie, nic się nie stało, zarządzamy dalej opędzimy wszystko pozostałymi researcherami, z różnych imprez mamy sygnał od organizatora, albo z facebooka. Zrobimy sobie korpokurs -zarządzanie kryzysowe i jakoś to będzie.

nieoficjalnie słychać głosy, że z roku na rok jest coraz gorzej - nikt nie chce przyjść do pracy w mediach, no za takie psie pieniądze to wgl...
Awatar użytkownika
zdesperowany

zdesperowany Pią Mar 03, 2023 11:57 am

Warszawka podwyżki, premie - a ośrodki nie ma, nie da się, nie będzie. Indywidualnych premii nie ma, są śmieszne dodatki inflacyjne, firma część zabiera żeby potem dać więcej, ale tylko żeby zrobić efekt wow, bo wiecie szef powie większą liczbę, ale po czym doda, że ci tak część zabierzemy, no żenada... ludziom to żadna podwyżka, po prostu śmiech na sali.
Awatar użytkownika
lol

lol Pią Mar 03, 2023 11:57 am

"Ela" napisał(a): O mój Boże, nic już nie będzie takie samo... Wolne media, wolne media, wolne media, chwała tuskowi

hahahahaaha
Awatar użytkownika
hahah

hahah Pią Mar 03, 2023 11:59 am

"lol" napisał(a):
"Ela" napisał(a): O mój Boże, nic już nie będzie takie samo... Wolne media, wolne media, wolne media, chwała tuskowi

hahahahaaha

DEMOKRACJA JEST ZAGROŻONA!!!!!
Awatar użytkownika
bom dia

bom dia Pią Mar 03, 2023 11:59 am

"lololol" napisał(a):

6k? to chyba brutto
6k netto miała swego czasu Rucińska. Ale to tylko dzięki psiapsiółce w centrali w Warszawie.
Awatar użytkownika
demokracja

demokracja Pią Mar 03, 2023 12:08 pm

"bom dia" napisał(a):
"lololol" napisał(a):

6k? to chyba brutto
6k netto miała swego czasu Rucińska. Ale to tylko dzięki psiapsiółce w centrali w Warszawie.

niektórzy 5k nie mają nawet... operatorzy to zawsze mają najgorzej, a najlepiej zarabia... odpowiedzialność praktycznie żadna, bo i tak reporter dostaje opieprz za nich...
Awatar użytkownika
bom dia

bom dia Pią Mar 03, 2023 12:26 pm

"demokracja" napisał(a):
"bom dia" napisał(a):
"lololol" napisał(a):

6k? to chyba brutto

niektórzy 5k nie mają nawet... operatorzy to zawsze mają najgorzej, a najlepiej zarabia... odpowiedzialność praktycznie żadna, bo i tak reporter dostaje opieprz za nich...
Pieniądze można robić nie wychodząc z domu i nie potrzeba do tego TVNu... Trzeba tylko chcieć zrzucić kajdany i mentalność niewolnika.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości