WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskuje o kulturze i rozrywce

Moderatorzy: Moderator, Robin

Awatar użytkownika
micnow

"Zieloną granicę" Agnieszki Holland obejrzało w weekend 137 tys. widzów. Tegoroczny rekord polskiego fllmu

micnow Pon Wrz 25, 2023 3:18 pm

Jak sobie KINO ŚWIAT tych widzów narysuje magicznym ołówkiem ;) ;)
Awatar użytkownika
.

Re: "Zieloną granicę" Agnieszki Holland obejrzało w weekend 137 tys. widzów. Tegoroczny rekord polskiego fllmu

. Pon Wrz 25, 2023 3:28 pm

Gratulacje!
Awatar użytkownika
Ja_2023

Re: "Zieloną granicę" Agnieszki Holland obejrzało w weekend 137 tys. widzów. Tegoroczny rekord polskiego fllmu

Ja_2023 Pon Wrz 25, 2023 3:33 pm

Wszystko dzięki cudownej bezpłatnej reklamie rządu i TVP. Oby tak dalej. 🤣
Awatar użytkownika
Ewa R.

Ewa R. Pon Wrz 25, 2023 3:35 pm

Byłam, widziałam.
Film mocno polityczny, związki z rzeczywistością nikłe. Byłam 4 razy z darami PCK przy granicy i wyglądało to zupełnie inaczej.
Awatar użytkownika
Wpisujcie miasta: Pcim

Wpisujcie miasta: Pcim Pon Wrz 25, 2023 3:44 pm

Zakladam ze caly zysk producent i aktorzy przeznacza na pomoc dla emigrantow.
Awatar użytkownika
lol

lol Pon Wrz 25, 2023 3:49 pm

Jako jedna ze "świń" byłem w kinie. Takich świnek jak pełna sala. Dziękuję PISowi za doskonałą promocję filmu. Być może bym się nie wybrał, ale po takiej reklamie nie dało się nie pójść samemu ocenić.
Awatar użytkownika
Ja_2023

Ja_2023 Pon Wrz 25, 2023 3:49 pm

To sobie zakładaj. Ile ze "Smoleńska" poszło na pomoc rodzinom? Otóż nic.
Awatar użytkownika
Majkiel

Majkiel Pon Wrz 25, 2023 4:00 pm

"Ja_2023" napisał(a): To sobie zakładaj. Ile ze "Smoleńska" poszło na pomoc rodzinom? Otóż nic.

Slusznie, w obu przypadkach cel byl ten sam.
Awatar użytkownika
Olo

Olo Pon Wrz 25, 2023 4:10 pm

Targowica, Tusk i Ochojska są dumni z filmu Holland.
Awatar użytkownika
Putin z was dumny

Putin z was dumny Pon Wrz 25, 2023 4:22 pm

Ci co byli w kinie to był cały elektorat Ochojskich Jachir Sterczewskich
Awatar użytkownika
Mirek

Mirek Pon Wrz 25, 2023 4:41 pm

Nie dziwię się, że to tegoroczny rekord. To bardzo mądry film!
Awatar użytkownika
Mikolo

Mikolo Pon Wrz 25, 2023 4:42 pm

Nędza. Dobrych ludzi jest więcej!
Awatar użytkownika
lisidlo

lisidlo Pon Wrz 25, 2023 4:58 pm

"lol" napisał(a): Jako jedna ze "świń" byłem w kinie. Takich świnek jak pełna sala. Dziękuję PISowi za doskonałą promocję filmu. Być może bym się nie wybrał, ale po takiej reklamie nie dało się nie pójść samemu ocenić.

To pokazuje jak zidiociała jest część naszego społeczeństwa.
Film podły z podłych pobudek.

Obecność tych tysięcy nie dziwi.
Zamiast ze świeczką pod sądem poszli do kinas.
Zwykła demonstracja polityczna.
Awatar użytkownika
Fotoedytor

Fotoedytor Pon Wrz 25, 2023 5:00 pm

Taki film mogli zrobić wyłącznie ludzie którzy nie mają pojęcia o sytuacji geopolitycznej europy i reszty świata. A brawa biją bezmyślne marionetki.
Awatar użytkownika
Ola

Ola Pon Wrz 25, 2023 5:08 pm

A po odliczeniu bezpłatnych pokazów specjalnych film średnio ogląda 15 osób na sale. Patrząc na liczbę kopii i płatną średnią frekwencję film obejrzało 23 000 widzow co jest wyżej średnia
Wróć do Kultura-rozrywka

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości