WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Krotek

Ziemkiewicz i Ogórek skazani na grzywnę za zniesławienie aktywistki. „Chcę zamiany kary na areszt”

Krotek Czw Maj 25, 2023 6:11 am

Co oni wyprawiają Ziemkiewicz Ogórkiem...idą wybory będą kłamać więcej
Awatar użytkownika
Grzesiok

Re: Ziemkiewicz i Ogórek skazani na grzywnę za zniesławienie aktywistki. „Chcę zamiany kary na areszt”

Grzesiok Czw Maj 25, 2023 6:12 am

***TVP *** nie oglądam....rzucaj pomidory
Awatar użytkownika
Kasia

Re: Ziemkiewicz i Ogórek skazani na grzywnę za zniesławienie aktywistki. „Chcę zamiany kary na areszt”

Kasia Czw Maj 25, 2023 6:51 am

Ziemkiewicz i Ogórek to kolaboranci działający na szkodę Polski
Awatar użytkownika
prostownik

prostownik Czw Maj 25, 2023 7:06 am

Umysłowi dewianci z KOD, Lotnej Brygady, UBywatele RP to uosobienie zaprzaństwa -dzielnie wspierani przez Nadzwyczajną Kastę w togach. Wszyscy to potomkowie zainstalowanych tu z nadania Moskwy lub przywiezionych do Polski w 1944 na ruskich tankach.
Awatar użytkownika
widz555

widz555 Czw Maj 25, 2023 7:50 am

Ziemkiewicz, ty nie chciej tego aresztu.
To nie sanatorium, możesz wrócić w gorszym stanie niż tam wejdziesz. I to nie jest żart.
Co trzeba mieć nas...ane w głowie, żeby chcieć iść do więzienia?
Awatar użytkownika
Nat

Nat Czw Maj 25, 2023 7:53 am

"Kasia" napisał(a): Ziemkiewicz i Ogórek to kolaboranci działający na szkodę Polski
Słusznie towarzyszko, słusznie.
Awatar użytkownika
sss

sss Czw Maj 25, 2023 7:54 am

"Kasia" napisał(a): Ziemkiewicz i Ogórek to kolaboranci działający na szkodę Polski
Kolaborant to jezdzi po Polsce i pluje na nią razem TV-NEM
Awatar użytkownika
cyfry

cyfry Czw Maj 25, 2023 7:56 am

Panie Rafale, oni spiskują za Pana plecami bezustannie. Proszę się kiedyś wsłuchać, co mówią przechodnie, nawet oni szepczą o panu, i to niezbyt przychylnie, jestem tego pewna.
Awatar użytkownika
Kik

Kik Czw Maj 25, 2023 8:23 am

Dziadowi się pomerdało. Więzienie to jest kara a nie czas na zdobycie doświadczenia w marnej karierze powieściopisarza
Awatar użytkownika
hhhh

hhhh Czw Maj 25, 2023 8:53 am

"prostownik" napisał(a): Umysłowi dewianci z KOD, Lotnej Brygady, UBywatele RP to uosobienie zaprzaństwa -dzielnie wspierani przez Nadzwyczajną Kastę w togach. Wszyscy to potomkowie zainstalowanych tu z nadania Moskwy lub przywiezionych do Polski w 1944 na ruskich tankach.

Pierwsza udana instalacja z Moskwy udała się na Żoliborzu, kariera filmowa w wieku 10 lat, willa za darmo, w życiu pracy na etat.
PS Ile rubli dziś wpadło?
Awatar użytkownika
instytutka

instytutka Czw Maj 25, 2023 9:06 am

kochajmy nadzwyczajną kastę póki wydaję takie spieszne wyroki
Awatar użytkownika
bison616

bison616 Czw Maj 25, 2023 9:25 am

Jednych można wyzywać bezkarnie a o innych nie wolno powiedzieć nawet słowa krytyki. Idzie moda z zachodu, zamordyzm ideowy.
Awatar użytkownika
jackattack

jackattack Czw Maj 25, 2023 9:48 am

Skoro koledze brakuje pieniędzy, to niech wnioskuje o zamianę na publiczną chłostę i sprzedaje bilety. Chętnie jakoś wspomogę kupując pięć.
Awatar użytkownika
Pawel

Pawel Czw Maj 25, 2023 10:27 am

EP to zwykła zadymiara i grafficiara antyrządowa.
Awatar użytkownika
Mario

Mario Czw Maj 25, 2023 10:38 am

Panie Ziemkiewicz, nie mamy zamiaru utrzymywać pana w więzieniu. Albo pan płacisz, albo ewentualnie prace społeczne - w Warszawie jest sporo ulic do zamiatania, spełniłby się pan w tej kwestii.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] oraz 30 gości