WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Radia

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
subskrybent

Zmiany w ofercie platformy RMF Classic+

subskrybent Wto Paź 03, 2023 6:08 am

Czyli klapa. Te dodatkowe audycje były bez sensu. Nie da się słuchać wszystkiego naraz. No i podcast z Bożenką z klanu zrobił swoje.
Awatar użytkownika
91.2

Re: Zmiany w ofercie platformy RMF Classic+

91.2 Wto Paź 03, 2023 6:56 am

Stacja z potencjałem, a szkoda że na FM zasięg jak kamieniem rzucił, bo netu nie toleruję, wiadomo lokalizacja i zero wolności.
Awatar użytkownika
Grzechu

Grzechu Wto Paź 03, 2023 3:15 pm

Lepszą opcją byłaby większa ilość podcastów z konkretną muzyką. Bardzo fajną opcja są stacje tematyczne, ale w stacjach takich jak "Czas skupienia" przydałaby się większa rotacja utworów i wzbogacenie playlisty
Awatar użytkownika
Liko

Liko Wto Paź 03, 2023 3:16 pm

Mam nadzieję, że subskrybenci dostaną możliwość , by od grudnia nie słuchać piosenek świątecznych, a platforma będzie nadal rozwijana
Awatar użytkownika
WTFLOL

WTFLOL Wto Paź 03, 2023 5:26 pm

Nigdy nie będzie sukcesu, jeśli nie udostępnicie możliwości wygenerowania klucza streamu dla stacjonarnych odbiorników radia internetowego. Nie każdy słucha na apce i na stronie. Półtora roku i podstawowa funkcja wciąż nie działa, partacze...
Awatar użytkownika
Robert

Robert Wto Paź 03, 2023 9:25 pm

Można dodać adres streamu do odbiornika. Adresy są dostępne na stronie, po zalogowaniu.
Awatar użytkownika
Rafał

Rafał Wto Paź 03, 2023 10:32 pm

Czas Skupienia rzeczywiście do poszerzenia za mało utworów. Co dziennie trafiałem na Autobann. A to trwa z 15 minut.
Awatar użytkownika
Olek

Olek Śro Paź 04, 2023 6:43 am

Bardzo fajne tak, ale muzycznie źle sformatowane, za często słyszę te same piosenki. W związku z tym nie da się go słuchać dłużej niż jeden dzień, ponieważ następnego dnia jest ta sama lista utworów tylko pomieszane w innych godzinach.
Awatar użytkownika
Pytanie do abonentów

Pytanie do abonentów Śro Paź 04, 2023 9:36 am

Czy w ramach płatnej subskrypcji nadawca oferuje lepszy bitrate (jaki konkretnie)?
Awatar użytkownika
Minda

Minda Śro Paź 11, 2023 11:07 am

Dodatkowe audycje i tak były nagrywane wcześniej i nie były na żywo, więc skoro informatycy nie radzili sobie z wystartowaniem ich o 13 lub o 20, to trzeba było je zostawić w formie podcastów i wypuszczać danego dnia o konkretnej godzinie
Awatar użytkownika
Masz

Masz Nie Paź 15, 2023 4:16 pm

Reklamy są. Zwłaszcza przed prognozą pogody
Awatar użytkownika
Maszynka

Maszynka Nie Paź 15, 2023 4:17 pm

Znamy powód odejścia Michała Zalewskiego. Po prostu mu podziękowano, bo jego udział w tym projekcie dobiegł końca
Awatar użytkownika
Maszynka

Maszynka Nie Paź 15, 2023 4:20 pm

Nie wiem , dlaczego nie dodają się komentarze po kliknięciu w pole "dodaj komentarz". Szkoda , że ktoś z dnia na dzień podziękował ludziom tworzącym audycje specjalne. Cyferki się przestały zgadzać , więc
Awatar użytkownika
Maszynka

Maszynka Nie Paź 15, 2023 4:22 pm

Nie wiem , dlaczego nie dodają się komentarze po kliknięciu w pole "dodaj komentarz". Szkoda , że ktoś z dnia na dzień podziękował ludziom tworzącym audycje specjalne. Cyferki się przestały zgadzać , więc pozbyto się ludzi. Ciekawy jestem czy to koniec rozwoju platformy czy są jeszcze plany? Testem będzie okres świąteczny. Nie każdy chce słuchać słodko- pierdzących piosenek. Jeśli nie będzie konkretnej oferty dla takich osób, to odejść może wielu subskrybentów
Awatar użytkownika
Maszynka

Maszynka Nie Paź 15, 2023 4:24 pm

Co jest z tymi komentarzami raz się dodają wcale, a raz podwójnie dodaje
Wróć do Radio

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości