WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskuje o kulturze i rozrywce

Moderatorzy: Moderator, Robin

Awatar użytkownika
To ja

Znakomite wyniki "Zielonej granicy". Ponad 260 tysięcy widzów w kinach

To ja Pią Wrz 29, 2023 4:55 pm

Jutro Święto kina i bilety w całej Polsce za 12 zł. Już sale na "Zieloną granicę" zapełnione. Znakomicie. :)
Awatar użytkownika
Tomeko

Re: Znakomite wyniki "Zielonej granicy". Ponad 260 tysięcy widzów w kinach

Tomeko Pią Wrz 29, 2023 8:25 pm

W Rosyjskich i Białoruskich mediach już film chwalą. Świetny prezent dla Putina i Łukaszenki.
Awatar użytkownika
Media

Media Pią Wrz 29, 2023 8:40 pm

"Tomeko" napisał(a): W Rosyjskich i Białoruskich mediach już film chwalą. Świetny prezent dla Putina i Łukaszenki.

Białoruscy pogranicznicy pokazani z najgorszej bandyckiej strony, super prezent dla Łukaszenki xD Oj wy pisie trolle, zrobiliście filmowi fantastyczną oglądalność, teraz zostaje wam rżnąc głupa.
Awatar użytkownika
Jan

Jan Sob Wrz 30, 2023 12:57 am

O tej sytuacji, o tych ludziach powinni mówić dziennikarze. Także TVP. Ale gdyby tylko choć jeden z nich zrobił taki rzetelny, nietendencyjny material, to od razu by wyleciał z roboty. Na granicy wciąż giną ludzie. Mamy w Polsce pięknych ludzi, którzy idą innym z pomocą. A rząd - chce wygrać wybory i znalazł kolejnego pseudowroga przed którym niby broni Polaków. A ludziska to łykają.
Awatar użytkownika

Re: Ponad 260 tysięcy widzów filmu "Zielona granica"

Sob Wrz 30, 2023 6:43 am

@Tomeko: Komentujesz ten film, a nawet go nie widziałeś w całości. Tak jak całe PiS… „nic nie wiem w tej sprawie, ale chętnie wypowiem się do kamery”
Awatar użytkownika
Danielos

Danielos Sob Wrz 30, 2023 6:58 am

Putin mówi ***** PiS z miejsca zostaje zaproszony do TVN ,portaliki jak ten i część społeczeństwa wyje z zadowolenia i ogłasza go bohaterem.
Awatar użytkownika
Poir

Poir Sob Wrz 30, 2023 8:22 am

Pokazywać in więcej potencjanyxh gości zobaczy ten film tym mniej będzie chciało szturmować naszą granicę. Zimno bagna oprawcy z SG. A tam miło cieplutko pontonik i 2 godzinki, jesteś na Lanpeduzie
Awatar użytkownika
Morfeusz

Morfeusz Sob Wrz 30, 2023 10:07 am

"To ja " napisał(a): Jutro Święto kina i bilety w całej Polsce za 12 zł. Już sale na "Zieloną granicę" zapełnione. Znakomicie.

2,5 godziny czarnobiałego filmu na którym pokazano rzucanie kobiety w ciąży na drut kolczasty (!) i dawanie do picia wody z potłuczonym szkłem (!).

W tym czasie puszczana jest między innymi "Piła X", "Moje wielkie greckie wesele 3" i "Teściowie 2". Co prawda sequele, ale hitów! Cóż wybrać? :)
Awatar użytkownika

Karma Sob Wrz 30, 2023 10:08 am

Na filmy Holland nie chodzę. Bo jest mi NIE PO DRODZE!
Awatar użytkownika
paszkwil

paszkwil Sob Wrz 30, 2023 10:53 am

najlepiej ignorować ten paszkwil. P. Holland po czyjej stronie stoisz?
Awatar użytkownika
Majcia

Majcia Sob Wrz 30, 2023 11:12 am

"Tomeko" napisał(a): W Rosyjskich i Białoruskich mediach już film chwalą. Świetny prezent dla Putina i Łukaszenki.

Dali 10/10?
Awatar użytkownika
Cwaniaczku

Cwaniaczku Sob Wrz 30, 2023 11:13 am

"Media" napisał(a):

Białoruscy pogranicznicy pokazani z najgorszej bandyckiej strony, super prezent dla Łukaszenki xD Oj wy pisie trolle, zrobiliście filmowi fantastyczną oglądalność, teraz zostaje wam rżnąc głupa.

Film jest o białoruskich pogranicznikach?
Awatar użytkownika
miś społeczny

miś społeczny Sob Wrz 30, 2023 12:11 pm

Jakim trzeba być p r z e g r y w e m, żeby pokazać Polskę w takim świetle i to w obliczu tych wszystkich problemów, które ma z imigrantami Europa zachodnia. Pokazano polskich żołnierzy jako nieludzkie b e s t i e, a po d r u g i e j stronie muru sami artyści, inżynierowie, tłumacze języków obcych i kobiety w ciąży. I jeszcze ten czarno-biały obraz, żeby jeszcze bardziej zdołować widza obrazem Polski jak jakimś piekłem na ziemi.
Awatar użytkownika
Obiektywny

Obiektywny Sob Wrz 30, 2023 1:24 pm

"miś społeczny" napisał(a): Jakim trzeba być p r z e g r y w e m, żeby pokazać Polskę w takim świetle i to w obliczu tych wszystkich problemów, które ma z imigrantami Europa zachodnia. Pokazano polskich żołnierzy jako nieludzkie b e s t i e, a po d r u g i e j stronie muru sami artyści, inżynierowie, tłumacze języków obcych i kobiety w ciąży. I jeszcze ten czarno-biały obraz, żeby jeszcze bardziej zdołować widza obrazem Polski jak jakimś piekłem na ziemi.

Na szczęście jest wiele ciekawszych filmów aktualnie wyświetlanych, które nie są czarno białe i nie trwają dwie i pół godziny.

Do kina idzie się oglądać film i wcinać popcorn popijając Coca-Colą. Oglądając kobietę ciężarną rzucaną na drut kolczasty (kto to wymyślił w ogóle? To jest "Piła XI" czy inny horror?) albo dawanie do picia wody z pokruszonym szkłem (no wygląda na "Piłę XI") chętnie będzie się wcinało popcorn popijając Coca-Colą?

Zatem czy warto - chcąc relaksować się - iść na ten właśnie film? Czy nie lepiej iść na jakiś akcyjniak ze świetną obsadą i ciekawą akcją? "Niezniszczalni 4" chociażby. Wybór należy do widzów.

Życie jest dość ciężkie, żeby je jeszcze bardziej dociążać tego typu filmami. Przykładowo idąc na "Piła X" wiemy, że wszystko jest tylko wizją scenarzysty i reżysera, więc oglądamy to wiedząc, na co się piszemy. Czy przed "Zieloną Granicą" jest informacja, że to o ciężarnej kobiecie i pokruszonym szkle do picia jest wizją scenarzysty i reżysera? Gdyż nie sądzę, a w zasadzie jestem pewien, że nic takiego na polsko białoruskiej granicy nie miało miejsca! No już bez przesady!
Awatar użytkownika
Aneta

Aneta Sob Wrz 30, 2023 4:23 pm

Dlaczego PiS zrobił taką reklamę pani Holland i jej filmowi?
Wróć do Kultura-rozrywka

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości