WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Internetu

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
OLO

Re: Znów problemy z transmisją KSW w Ipli. Internauci wściekli, chcą zwrotu kosztów

OLO Sob Cze 03, 2017 6:52 pm

ludzie wiedzą, że Ipla ma problemy z transmisjami na żywo. mimo tego ciągle kupują za miast zaoszczędzić. nie samowite. dawać IPLI kasę mimo, że wielokrotnie pokazali, że nie mają problemy z obsługiwaniem wydarzeń na żywo. brawo WY!
Awatar użytkownika
misaczek

Re: Znów problemy z transmisją KSW w Ipli. Internauci wściekli, chcą zwrotu kosztów

misaczek Czw Cze 08, 2017 12:55 pm

ja wczoraj dostałem zwrot kasy-jestem zaskoczony,ale podczas transmisji wysłałem im wiadomość o awarii
Awatar użytkownika
Witold

Witold Pon Cze 19, 2017 2:25 pm

Ja tam z iplą kolejny już raz problemów nie mam żadnych. Bardzo fajny playerek, sprawdza się i jest co oglądać.
Awatar użytkownika
r2

r2 Wto Cze 27, 2017 8:58 am

Wystarczy poprosic servis platniczy
Pay pal o zwrot kasy za nie otrzymana usluge.
Ja tak zrobilem
Awatar użytkownika
r2

r2 Śro Cze 28, 2017 1:11 pm

paypal oddaje kase
trzeba tylko zglosic
Awatar użytkownika
Mario

Mario Śro Lut 14, 2018 7:28 pm

Ksw 41 zacinało sie.Polsat nie zwrocił kosztow gdyz nie stwierdził awari.Ja u siebie też nie stwierdzilem awarii.Kogo wina nikt nie wie nawet nie przeprosili.Aroganckie podejscie do sprawy.Nigdy już od nićh nic nie wykypie.
Awatar użytkownika
wku

wku Sob Paź 06, 2018 8:54 pm

dzis znowu to samo
Awatar użytkownika
kasdas

kasdas Sob Sty 30, 2021 10:00 pm

zacina sie znowu
Wróć do Internet

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości