WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Matt

1,8 mln widzów „Idola”, Polsat liderem w 16-49. Oglądalność spada z odcinka na odcinek

Matt Pią Mar 03, 2017 7:23 am

Ojjj. Czyżby porażka ?
Awatar użytkownika
~greg

Re: 1,8 mln widzów „Idola”, Polsat liderem w 16-49. Oglądalność spada z odcinka na odcinek

~greg Pią Mar 03, 2017 9:30 am

Teraz powinno iść w górę, bo mało osób wiedziało, że to już wystartowało
Awatar użytkownika
Helen

Re: 1,8 mln widzów „Idola”, Polsat liderem w 16-49. Oglądalność spada z odcinka na odcinek

Helen Pią Mar 03, 2017 9:31 am

Zajebisty program! Dziwi mnie czemu takie wyniki
Awatar użytkownika
Basia

Basia Pią Mar 03, 2017 9:34 am

Byłam sceptyczna do reaktywacji Idola dopóki go nie obejrzałam. Mega program. Świetne jury, bardzo fajni uczestnicy... i oczywiście moja miłość - Maciek Rock
Awatar użytkownika
idol

idol Pią Mar 03, 2017 11:03 am

Wolę te nowe, pełne optymizmu twarze, niż Twoja twarz brzmi znajomo. Mam w TV Panasewicza, Kozidrak i Kukiza powyżej dziurek w uchu.
Awatar użytkownika
widz

widz Pią Mar 03, 2017 2:06 pm

NIE OGLĄDAM.. WOGÓLE
Awatar użytkownika
Młodziak z TVN u

Młodziak z TVN u Pią Mar 03, 2017 7:41 pm

Strasznie nudne i nieświerze zwierze. Jakby wszystko ( jury ludzi repertuar) dobierała sekretarka lub krawcowa, pokazywał średniowidzący, ale miły , a o reszcie decydował mój dziadek. Dajcie ludziom coś fajnego. Rock, Panasewicz Zapendowska. To starcy. Już nie chcemy starców. W Tzg też starcy. Stacja upartych, zapieczonych, wystraszonych końcem starców. Ble
Awatar użytkownika
kamcio

kamcio Pią Mar 03, 2017 11:54 pm

Nudne strasznie zresztą pora zła xd
Awatar użytkownika
telewidz

telewidz Nie Mar 05, 2017 10:48 pm

nuda, dziwię się, że wyniki oglądalnośco nie są jeszcze słabsze
Awatar użytkownika
Arek

Arek Wto Mar 07, 2017 10:14 pm

A mi się Idol bardzo podoba. Bardzo dobrze, że Polsat wznowił ten program, było pewne ryzyko, że się nie przyjmie, ale moim zdaniem jest świetnie.
Awatar użytkownika
Dżuljan

Dżuljan Wto Mar 07, 2017 11:59 pm

Spoko. Powrót klasyki do polsatu. Idol może nie ma gigantycznej widowni, ale i tak wygrywa z przereklamowanym Belle Epoque. Po dzisiejszym The Brain to wydaje mi się, że to będzie hitowy program.
Awatar użytkownika
dominik

dominik Czw Mar 09, 2017 1:48 pm

Ile lat ten portal będzie kłamać? Też kiedyś wierzyłem w te cyferki. Idola moze oglądać rownie dobrze 1 milion, jak i 5 milionów. To jest tylko sondaz na grupie respondentów. Z tego co pamiętam 5000 osób. Nie da się na chwile obecna badać ile osób ogląda naprawdę. Wszelkie cyferki są oszustwem świadomie nakrecanym

Można podawać procenty wśród badanych. Wtedy to będzie uczciwie jak w sondażach politycznych

Powinien portal przeprosić, bo mnóstwo ludzi nabierali latami a kłamstwa powtarzane ileś razy sprawia, że ludzie w to wierza
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 75 gości