WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
słabe - jak zawsze

40 gwiazd, dziennikarze „Wydarzeń” i redakcji sportowej w wiosennym spocie Polsatu (wideo)

słabe - jak zawsze Wto Lut 21, 2017 12:22 am

Jaka telewizja - taki jak zawsze spot wizerunkowy (...) dla mnie kicz, wiocha, tandeta - gdyż tak też od zawsze oceniam i nie oglądam TV Polsat i ich tworów powtórkowych nadających reklamy - tak poza tym dla mnie tam nic nie ma, nigdy nie będzie, i nigdy nie było... Przepraszam ale jestem trochę bardziej wymagającym widzem - więc nie interesuje mnie głupi we wszystkim - czyli kicz, wiocha, tandeta - Grupa Polsat (...) może raz na kiedyś coś tam na chwilę coś Wam wyjdzie lub prawie zrobicie nawet dobrze - i to wszystko TV Polsat...
Awatar użytkownika
Bubu

Re: 40 gwiazd, dziennikarze „Wydarzeń” i redakcji sportowej w wiosennym spocie Polsatu (wideo)

Bubu Wto Lut 21, 2017 12:46 am

moze jestem głupi ale nie potrafię połączyć Polsatu i dżungli 😀
Awatar użytkownika
Ja

Re: 40 gwiazd, dziennikarze „Wydarzeń” i redakcji sportowej w wiosennym spocie Polsatu (wideo)

Ja Wto Lut 21, 2017 1:14 am

Po co polsat pokazuje wydarzenia i sport w spocie jak to leci cały rok nawet w zimę! Zamiast tego można dodać nowy program Super reklamy.
Awatar użytkownika
marketer

marketer Wto Lut 21, 2017 1:45 am

jak zawsze genialne, jak to w wykonaniu Polsatu ;)
Awatar użytkownika
Paweł

Paweł Wto Lut 21, 2017 9:31 am

Strasznie płaskie niestety. Okoliczności idealne dla optycznego 3D a tu taka dwóóója!
Awatar użytkownika
Kacper3100

Kacper3100 Wto Lut 21, 2017 10:19 am

Nudny spot jak zawsze. Myślałem, że zrobią jakiś dobry spot jak ten z jesieni 2016, a tu znowu kicz. Dobrze, że TVN trzyma poziom.
Awatar użytkownika
sknera

sknera Wto Lut 21, 2017 10:46 am

"Bubu" napisał(a): moze jestem głupi ale nie potrafię połączyć Polsatu i dżungli 😀
Jak to nie potrafisz ?... Polsat jak zawsze SUROWY. Żadnych gwiazd, żadnych publicystów, zamiast dziennikarzy media workerzy, te same kłopoty z umowami o pracę, małe płace czyli DŻUNGLA korporacyjna. No i te lemury , hahaha. Uważam, że SPOT trafiony w punkt ! hahahahaha
Awatar użytkownika
Lojza

Lojza Wto Lut 21, 2017 1:21 pm

Dobra, ale dlaczego akurat las tropikalny? O co chodzi, jakieś przesłanie za tym idzie, czy pomysłodawca po prostu wstał rano i tak wymyślił?
Awatar użytkownika
napakowany

napakowany Wto Lut 21, 2017 8:08 pm

super spot, jest moc Polsat
Awatar użytkownika
Bartek

Bartek Śro Lut 22, 2017 3:15 pm

Zgoda, bardzo fajny spot. I przy okazji widać, że będzie co w Polsacie oglądać. Szykuje się długa wiosna przed telewizorem.
Awatar użytkownika
Sulisław

Sulisław Czw Lut 23, 2017 7:24 pm

Czemu nie ma aktorów ze Świata według Kiepskich ?
Awatar użytkownika
Janek

Janek Pią Lut 24, 2017 12:41 pm

To fakt, Grabowski jest świetny i powinien być też twarzą Polsatu. Ale ogólnie spot i tak jest dobry. Poza Kiepskimi pokazuje wszystko to ciekawe, czego będziemy oczekiwać od Polsatu na wiosnę.
Awatar użytkownika
Monika

Monika Pią Lut 24, 2017 8:46 pm

Myślę, że bardziej chodzi o nawiązanie do wiosny i do tego, że się zbliża ciepełko - stąd las tropikalny. A przy okazji "przemycono" kilka nowych i starych propozycji Polsatu na wiosnę. Dla mnie fajny - nie lubię zimy i chciałbym, żeby już było ciepło.
Awatar użytkownika
Gargus

Gargus Sob Lut 25, 2017 8:41 pm

Spot interesujący i zapowiadana ramówka wiosenna polsatu również prezentuje się dobrze. W mojej ocenie The Brain może być hitem tej wiosny.
Awatar użytkownika
Pablo

Pablo Pon Lut 27, 2017 6:31 am

Zgadzam się, że spot jest ciekawy. Polsat poszedł w klimaty prawie letnie. Co do samej ramówki to nie muszą się obawiać spadku oglądalności, bo jest ona dobrze przygotowana.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 24 gości