WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Prasy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
spoko_2015

77 tys. subskrybentów płatnych treści „Gazety Wyborczej” w internecie. Agora liczy na 90 tys. za rok

spoko_2015 Pią Sty 15, 2016 6:05 pm

Za rok będzie spadek, teraz ministerstwa nakupiły tych prenumerat za rok tego nie będzie
Awatar użytkownika
Piotr

Re: 77 tys. subskrybentów płatnych treści „Gazety Wyborczej” w internecie. Agora liczy na 90 tys. za rok

Piotr Pią Sty 15, 2016 7:37 pm

Ministerstwa kupowały prenumeraty wydań papierowych, a nie cyfrowych.
Awatar użytkownika
do spoko

Re: 77 tys. subskrybentów płatnych treści „Gazety Wyborczej” w internecie. Agora liczy na 90 tys. za rok

do spoko Pią Sty 15, 2016 9:35 pm

Ty się raczej martw co tu w ogóle będzie za rok. Twoja partia panująca to wyjątkowe orły... Właśnie S&P obniżyło nam rating. Wkrótce możesz zarabiać 5 dolarów, jak zarabialiśmy 25 lat temu...
Awatar użytkownika
abc

abc Pią Sty 15, 2016 10:31 pm

Ministerstwo Spraw Zagranicznych zamawiało ponad 320 egz. Teraz chyba koniec milionów wydawanych z naszych kieszeni na zapomogi dla Czerskiej
Awatar użytkownika
2016

2016 Sob Sty 16, 2016 12:44 pm

kupiłem subskrypcję, wykupię jeszcze dla rodziców i teściów :)
Awatar użytkownika
rh minus

rh minus Nie Sty 17, 2016 2:04 pm

Nie rozumiecie, państwo z PIS, że wasza polityka będzie sprzyjała sprzedaży GW? Że tylko w gazecie będzie można teraz przeczytać o tym, czego rządowa telewizja i inne podporządkowane kanały nie podadzą? Pasmo pyrrusowych zwycięstw przed wami :)
Awatar użytkownika
rh minus

rh minus Nie Sty 17, 2016 11:32 pm

"Piotr" napisał(a): Ministerstwa kupowały prenumeraty wydań papierowych, a nie cyfrowych.

Niech mi ktoś wytłumaczy, po co się minusuje taką oczywistą oczywistość?
Awatar użytkownika
T.

T. Pon Sty 18, 2016 10:56 am

"rh minus" napisał(a):
"Piotr" napisał(a): Ministerstwa kupowały prenumeraty wydań papierowych, a nie cyfrowych.

Niech mi ktoś wytłumaczy, po co się minusuje taką oczywistą oczywistość?

Bo to oczywista nieprawda, właśnie w wersji cyfrowej prenumerata była dominującą.
Awatar użytkownika
56567

56567 Pon Sty 18, 2016 12:34 pm

4x tyle co kupuje GPC :D
Awatar użytkownika
misza to oni jeszcze zyja

misza to oni jeszcze zyja Pon Sty 18, 2016 4:04 pm

"2016" napisał(a): kupiłem subskrypcję, wykupię jeszcze dla rodziców i teściów
Awatar użytkownika
rewident

rewident Pon Sty 18, 2016 9:45 pm

"2016" napisał(a): kupiłem subskrypcję, wykupię jeszcze dla rodziców i teściów

lepiej wykup subskrypcję Hustlera. Jakąś korzyśc będziesz miał.
Wróć do Prasa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości