WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Internetu

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Nara Netflix

Abonenci Canal+, UPC, Orange i Vectry bez współdzielenia Netfliksa. „Nie mieliśmy wpływu”

Nara Netflix Wto Maj 30, 2023 8:45 am

Powiem krótko - trzymanie netflixa przez cały rok od kilku lat nie ma już w sensu w takim przypadku.
Wystarczy mi jeden miesiąc w roku a w pozostałych skorzystanie z innych serwisów streamingowych i tym sposobem netflix swoją chciwością przekonał mnie to dzielenia się opłatą z innymi operatorami :D

Brawo Netflix - chytry traci dwa razy
Awatar użytkownika
Pytek

Re: Abonenci Canal+, UPC, Orange i Vectry bez współdzielenia Netfliksa. „Nie mieliśmy wpływu”

Pytek Wto Maj 30, 2023 9:12 am

A to czasem nie jest tak, że w UPC mam za każdym razem inne IP? To za każdym razem będą chcieli potwierdzania? O co tu chodzi?
Awatar użytkownika
sandra

Re: Abonenci Canal+, UPC, Orange i Vectry bez współdzielenia Netfliksa. „Nie mieliśmy wpływu”

sandra Wto Maj 30, 2023 10:04 am

Jestem stewardesą, więcej poza domem niż w domu, gdzie jest moje "gospodarstwo domowe"??? Co to za termin w ogóle? Czy oni żyją w Średniowieczu???
Awatar użytkownika
wniebowziety

wniebowziety Wto Maj 30, 2023 10:30 am

"sandra" napisał(a): Jestem stewardesą, więcej poza domem niż w domu, gdzie jest moje "gospodarstwo domowe"??? Co to za termin w ogóle? Czy oni żyją w Średniowieczu???
moze polatamy razem :-)
Awatar użytkownika
kolis

kolis Wto Maj 30, 2023 10:52 am

Dzielenie konta to po prostu było piractwo. Co za różnica czy oglądasz na koncie sąsiada, czy na serwisie nielegalnym. Taka sama strata dla platformy. I samo zachęcanie w komentarzach ludzi tutaj do łamania prawa, jest łamaniem prawa.
Awatar użytkownika
inlove

inlove Wto Maj 30, 2023 10:58 am

Jestem zdania, że Netflix powinien odpuścić tym osobom, które subskrybują go poprzez takich partnerów. Powiem więcej, że to ci partnerzy powinni też dążyć do tego i jakoś dogadać się z Netflixem. To napędzałoby im klientów, jeśli ci wiedzieliby, że poprzez nich nadal mogliby współdzielić konto bez dodatkowych opłat, a przy okazji mogłoby to zwiększyć ilość osób korzystających z legalnych źródeł oglądania.
Awatar użytkownika
Ultra

Ultra Wto Maj 30, 2023 12:33 pm

Miałem pakiet premium z uwagi na znajomych i rodzine. Mimo braku interesujących nowości moje konto leżało odłogiem. Chwilowa fascynacja. Z czystym sumieniem mogę zrezygnować ze tej platformy. Jak coś będzie godne uwagi to...ARRRRRR ;)
Awatar użytkownika
Bubble

Bubble Wto Maj 30, 2023 1:08 pm

"kolis" napisał(a): Dzielenie konta to po prostu było piractwo. Co za różnica czy oglądasz na koncie sąsiada, czy na serwisie nielegalnym. Taka sama strata dla platformy. I samo zachęcanie w komentarzach ludzi tutaj do łamania prawa, jest łamaniem prawa.

Nie było bo sąm Netflix na tompozwalal oficjalnie
Awatar użytkownika
Kliken

Kliken Wto Maj 30, 2023 1:17 pm

Nie lubię netflixa, wolę canal+ hbo
Awatar użytkownika
2PaC

2PaC Wto Maj 30, 2023 2:02 pm

Jak czytam żale polaczkow to pusty śmiech mnie bierze... słuchajcie na Netflix polska jest bez znaczenia ilu ma tu abonentów milion z 220mln jakoch ma obecnie ? Teraz po ukróceniu zlodziestwa pewnie zostanie 500 tys... nie stać was to nie oglądajcie proste...
Awatar użytkownika
r3r3r

r3r3r Wto Maj 30, 2023 2:22 pm

a kiedy netflix przestanie okradać artystów z tantiem?
Awatar użytkownika
Zert

Zert Wto Maj 30, 2023 11:26 pm

Nie kapuje. Zakladam netflix na laptopie i.nie moge ogladac bedac na wakacjach?
Awatar użytkownika
as

as Śro Maj 31, 2023 9:57 am

"Kliken" napisał(a): Nie lubię netflixa, wolę canal+ hbo

Problem w tym że ilość filmów w HBO w C+ nie jest taka sama jakbyś wykupił HBO przez aplikację. W aplikacji masz PEŁEN DOSTĘP do wszystkich filmów. Przez dekoder C+ masz mniejszy niż przez aplikację, ale o tym mało kto wie a C+ nie powie... A cena taka sama.
Awatar użytkownika
gjh

gjh Śro Maj 31, 2023 8:38 pm

polaczki wiecznie placza i gonia za pieniążkami.NIE MIELISCIE I NIGDY NIE BĘDZIECIE MIELI KASY.taki kraj i ludzie
Awatar użytkownika
Kaczor

Kaczor Czw Cze 01, 2023 7:07 am

sam miałem darmowy voucher canal+netflix i nieźle się zrobiłem. Gratis na pół roku, a ja netflix podpiąłem na brata konto 2 miesiące temu i już kaplica - ja nie obejrzę, ani nie mogę siebie dodać, a jeszcze dopłaciłem extra do wersji w 4k. Kablówki nie chcąc wziąć na siebie odpowiedzialności za sytuację stracą - lepiej wziąc netflix od netflixa bez pośredników.
Wróć do Internet

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 36 gości