WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Prasy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Pyra

Re: Adam Michnik po śmierci brata: wiele wycierpiał z mojego powodu, choć nie z mojej winy

Pyra Pią Lip 30, 2021 7:16 am

I tak wychowany michnik, zaczął walczyć o wolność w Polsce i tworzy “wolne“ media... No kurcze interesujące :) genów nie wydłubiesz
Awatar użytkownika
walter

Re: Adam Michnik po śmierci brata: wiele wycierpiał z mojego powodu, choć nie z mojej winy

walter Pią Lip 30, 2021 8:26 am

wyrazy współczucia
Awatar użytkownika
Andrzej luft

Andrzej luft Pią Lip 30, 2021 8:45 am

Już jego niewinne ofiary nie cierpiały, w końcu to tylko kula w łeb. Jedna z najmroczniejszych postaci polskiej historii, diabeł w ludzkiej skórze.
Awatar użytkownika
bart

bart Pią Lip 30, 2021 8:58 am

WIKIPEDIA hasło Stefan Michnik : "Nigdy nie ukończył studiów prawniczych. Próbował uzupełnić swą wiedzę, studiując na Wydziale Prawa Uniwersytetu Warszawskiego, jednak po czterech latach nauki w 1955 zaliczył tylko I stopień studiów prawniczych. (...) Oskarżany jest o zbrodnie stalinowskie – był sędzią między innymi w procesach : (tu następuje długa lista ofiar). (........) Wymieniony przez komisję Mazura jako jeden z sędziów łamiących praworządność[6]. Stefan Michnik określił wtedy swoją działalność jako spowodowaną „młodzieńczą naiwnością”.
Awatar użytkownika
fiz

fiz Pią Lip 30, 2021 9:06 am

Adam to inaczej szło nie przeproś brata tylko przeproś za brata
Awatar użytkownika
Stefan

Stefan Pią Lip 30, 2021 9:09 am

Jego przyrodni brat był zbrodniarzem, który uniknął sprawiedliwości. Przykre, że umarł bez kary.
Awatar użytkownika
Stefan

Stefan Pią Lip 30, 2021 9:10 am

A nekrolog jest kuriozalny, czyni z kata jakąś rzekomą ofiarę. Wstyd.
Awatar użytkownika
Adrian

Adrian Pią Lip 30, 2021 9:18 am

"Stefan" napisał(a): Jego przyrodni brat był zbrodniarzem, który uniknął sprawiedliwości. Przykre, że umarł bez kary.

To tak jak Roman Kryże - ojciec prominentnego przedstawiciela PiS. Jego syn też wiernie konserwował miniony ustrój.
Awatar użytkownika
jak.to

jak.to Pią Lip 30, 2021 9:26 am

Skąd on się znalazł w USA ?
Awatar użytkownika
Lello

Lello Pią Lip 30, 2021 9:32 am

W GW zamieszczajac nekrolog pomylili Goeteborg z Gettysburgiem 😂, tam jest gorzej niż się wszystkim wydaje. zarząd Agory ma rację, to jest nie do uratowania.
Awatar użytkownika
bbc

bbc Pią Lip 30, 2021 9:37 am

Oczyszczona prokuratura pisowców też będzie ścigała po świecie.
Awatar użytkownika
raj dla papug

raj dla papug Pią Lip 30, 2021 9:39 am

Smutna informacja. Oczywiście nie ta, że ten zbrodniarz umarł, ale że umarł nieukarany.
Awatar użytkownika
Ida

Ida Pią Lip 30, 2021 9:48 am

Wyrazy współczucia rodzinom tych, którzy w wyniku działaności Stefana, stracili życie. Przykre ze nie odpowiedział za swoje zbrodnie.
Awatar użytkownika
Wąchocka rybka

Wąchocka rybka Pią Lip 30, 2021 9:55 am

"Stefan" napisał(a): A nekrolog jest kuriozalny, czyni z kata jakąś rzekomą ofiarę. Wstyd.
Tylko patrzeć jak będziemy wyczytywali peany w temacie Stefano, który jak się okaże był prześladowany. Jeszcze nie ustalono przez kogo, ale to się dorobi i puści w świat ! ps. i takim to sposobem zakłamuje się historię!
Awatar użytkownika
prenumerator

prenumerator Pią Lip 30, 2021 9:59 am

"Pyra" napisał(a): I tak wychowany michnik, zaczął walczyć o wolność w Polsce i tworzy “wolne“ media... No kurcze interesujące genów nie wydłubiesz

Idąc tym tropem dodam: Piotrowicz. Stanisław Piotrowicz
Wróć do Prasa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości