WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Reklamy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
jak

Re: Adidas po 13 latach zrywa współpracę z Kanye Westem. Koniec współtworzenia marki Yeezy

jak Wto Paź 25, 2022 2:21 pm

Widziałem go kiedyś na Openerze, ale sobie poszedłem na jakiś inny koncert bo w dupie mam jego muzykę.
Awatar użytkownika
POL

Re: Adidas po 13 latach zrywa współpracę z Kanye Westem. Koniec współtworzenia marki Yeezy

POL Wto Paź 25, 2022 2:30 pm

Adidas? Nie dziękuje. Nie noszę niemieckich butów.
Awatar użytkownika
gh

gh Wto Paź 25, 2022 2:38 pm

"jak" napisał(a): Widziałem go kiedyś na Openerze, ale sobie poszedłem na jakiś inny koncert bo w dupie mam jego muzykę.

to tak samo jak na przykład ja i wiele innych osób Twój komentarz.
Awatar użytkownika
Krysia

Krysia Wto Paź 25, 2022 2:41 pm

"gh" napisał(a):
"jak" napisał(a): Widziałem go kiedyś na Openerze, ale sobie poszedłem na jakiś inny koncert bo w dupie mam jego muzykę.

Bynajmniej! Mów za siebie!
Awatar użytkownika
jak

jak Wto Paź 25, 2022 3:07 pm

"gh" napisał(a):

Wiesz gdzie ja mam ciebie lamusie niedomyty?
Awatar użytkownika
jak

jak Wto Paź 25, 2022 3:08 pm

"gh" napisał(a):

Jakbyś dziś umarł to by nie obeszło nikogo. Więc zdychaj.
Awatar użytkownika
Kamil

Kamil Wto Paź 25, 2022 7:10 pm

Może to i lepiej? Facet ma kilka fajnych kawałków, które miło się słucha popijając Perłę, ale w sumie jest totalnym świrem.
Awatar użytkownika
vippi

vippi Wto Paź 25, 2022 7:21 pm

"...ostentacyjnie nosił koszulkę z napisem "White Lives Matter", na której znalazł się też wizerunek Jana Pawła II"
a koszulka z napisem "Yellow Lives Mater" - to będzie demokratyczna czy rasistowska? Można taką nosić? Ostentacyjnie na dokładkę.
Prosimy o jedynie słuszną wykładnię.
Podpisał: Wdzięczny lud
Awatar użytkownika
gowest

gowest Śro Paź 26, 2022 1:31 am

Ten pseudo artysta ma ewidentnie coś nie teges pod kopułą. Jakiś czas temu szczycił się, że nie przeczytał żadnej książki, bo są jak jedzenie brukselki xD Bałwan par excellence. Ale tak się kończy, jak ktoś ma za dużo forsy i w pewnym momencie ma jej tyle, że nie wie co z nią i ze sobą zrobić. Zresztą, sądzę że wielu ulicznych grajków tworzy bardziej ambitną muzykę niż ten bufon. Afroamerykanie to byli kiedyś giganci muzyki, obecnie to jakieś marne popłuczyny, ale gawiedź słucha i się zachwyca. Tylko czym?
Awatar użytkownika
tupak

tupak Śro Paź 26, 2022 10:53 am

Przecież on się "Ye" nazywa, a nie Kanye West. Oficjalnie zmienił.
Awatar użytkownika
Pitchfork

Pitchfork Śro Paź 26, 2022 4:06 pm

To był akurat jeden z najlepszych koncertów w historii Openera, ćwoku.
Awatar użytkownika
Rozbawiony fest

Rozbawiony fest Śro Paź 26, 2022 5:46 pm

Jak widać Kanye West jest wystarczająco zamożny i stać go na własne poglądy. Reszta uważa to co trzeba, żeby ich nie zwolnili z pracy :)
Wróć do Reklama

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości