WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Prasy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Levic

Agata Kornhasuer-Duda: brak wywiadów to mój milczący sprzeciw przeciw manipulacji i kłamstwom w mediach

Levic Nie Lip 12, 2020 10:05 pm

No to mówi o TVPPIS
Awatar użytkownika
fss

Re: Agata Kornhasuer-Duda: brak wywiadów to mój milczący sprzeciw przeciw manipulacji i kłamstwom w mediach

fss Nie Lip 12, 2020 10:23 pm

Żałosna
Awatar użytkownika
Zniesmaczony

Re: Agata Kornhasuer-Duda: brak wywiadów to mój milczący sprzeciw przeciw manipulacji i kłamstwom w mediach

Zniesmaczony Nie Lip 12, 2020 10:23 pm

Zdumiewająca bezczelność...wszystko to, o czym mówi pani Duda pasuje idealnie do TVP. Naprawdę przykro, że coś takiego ma miejsce...
Awatar użytkownika
Krótko

Re: Agata Kornhauser-Duda: brak wywiadów to mój milczący sprzeciw przeciw manipulacji i kłamstwom w mediach

Krótko Pon Lip 13, 2020 12:23 am

Trzeba mieć coś do powiedzenia, żeby mówić....
Awatar użytkownika
patriot

Re: Agata Kornhauser-Duda: brak wywiadów to mój milczący sprzeciw przeciw manipulacji i kłamstwom w mediach

patriot Pon Lip 13, 2020 12:45 am

Czytając jej dzisiejsze słowa, można pomyśleć, że jednak lepiej się stało, że nie mówiła.
Awatar użytkownika
Agata

Agata Pon Lip 13, 2020 2:09 am

***** TVN
Awatar użytkownika
ik

ik Pon Lip 13, 2020 5:57 am

wydawalo się ze jest pani jednak rozsadniejsza
Awatar użytkownika
Lol.

Lol. Pon Lip 13, 2020 6:32 am

Prawdę napisała. I świetnie to zrobiła.
Ale beton i tak tego nie strawi.
Zresztą, przez pięć lat na profilach PAD było widać co robi i z kim się spotyka i rozmawia. Kto chciał zobaczyć widział. Kto zjadła ten się palił.
Awatar użytkownika
Piękniezaorała

Piękniezaorała Pon Lip 13, 2020 6:36 am

Prawdę powiedziała. I świetnie to zrobiła.
A beton i tak tego nie strawi.
Zresztą, przez pięć lat na profilach PAD było widać co robi i z kim się spotyka i o czym rozmawia. Kto chciał zobaczyć widział. Kto ujadał ten się opluł.
To co media zrobiły z MKaczyńską wyraźnie pokazało, że nie dla psa kiełbasa.
A teraz możecie skakać z koniem po ulicach. Tyle wam zostało.
Awatar użytkownika
dg

dg Pon Lip 13, 2020 6:49 am

Mocny atak na TVP, ale dlaczego dopiero teraz?
Awatar użytkownika
niema dama

niema dama Pon Lip 13, 2020 9:00 am

Chyba ma kobieta pretensje do TVP i polskiego radia. co za obłuda. Przede wszystkim posłuchaj córki
Awatar użytkownika
Justyś

Justyś Pon Lip 13, 2020 9:34 am

Słychać wycie? Znakomicie!

51:49
Awatar użytkownika
I tyle

I tyle Pon Lip 13, 2020 9:37 am

"Justyś" napisał(a): Słychać wycie? Znakomicie!

Pokaż jeszcze palec... 123 lata pod knutem niczego nie nauczyły.
Awatar użytkownika
Pankracy

Pankracy Pon Lip 13, 2020 10:31 am

"I tyle" napisał(a):
"Justyś" napisał(a): Słychać wycie? Znakomicie!

Pokaż jeszcze palec... 123 lata pod knutem niczego nie nauczyły.

Nauczyły, nauczyły.
Na przykład żeby dobrowolnie nie nadstawiać tyłka urzędasom z Brukseli.
Awatar użytkownika
Naprawdę??

Naprawdę?? Pon Lip 13, 2020 10:56 am

Naprawdę?? Pierwsza Dama, przedstawicielka zawodu nauczyciela, która w sytuacji strajku nauczycieli milczy? Która nie zajmuje stanowiska, nie mediuje, nie zaznacza swojej obecności w takim krytycznym momencie? Zarówno Pan Duda jak i Jego małżonka chyba zdawali sobie sprawę, że chcąc być najważniejszymi postaciami w RP powinni rozmawiać z mediami - od prawa do lewa - to się nam, Obywatelom RP po prostu należy. Klasę potrafiła pokazać Jolanta Kwaśniewska - Ona się nie bała mediów, nie bała się ludzi, nie bała się krytyki i trudnych pytań - była godną szacunku Pierwszą Damą, wsparciem prezydentury swojego męża a Pani Agata Duda niestety nie. Nie jestem z tych, którzy hejtują - ludzie wybrali, demokracja jest wartością ale w demokracji można poddawać krytyce każdego, również Głowę Państwa oraz Pierwszą Damę.

"Piękniezaorała" napisał(a): Prawdę powiedziała. I świetnie to zrobiła.
A beton i tak tego nie strawi.
Zresztą, przez pięć lat na profilach PAD było widać co robi i z kim się spotyka i o czym rozmawia. Kto chciał zobaczyć widział. Kto ujadał ten się opluł.
To co media zrobiły z MKaczyńską wyraźnie pokazało, że nie dla psa kiełbasa.
A teraz możecie skakać z koniem po ulicach. Tyle wam zostało.
Wróć do Prasa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości