WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Obiektywny

Agata Młynarska i Marcin Celiński na marszu KODu i opozycji. „Władzę w mediach ma publiczność, a nie prezesi”

Obiektywny Nie Maj 08, 2016 11:41 pm

I dobrze Młynarska podsumowała. Zresztą, 2 mln w niedzielnym prime time mówią same za siebie. Kiedy TVP1 miała ostatnio taką oglądalność hm?
Awatar użytkownika
widz

Re: Agata Młynarska i Marcin Celiński na marszu KODu i opozycji. „Władzę w mediach ma publiczność, a nie prezesi”

widz Nie Maj 08, 2016 11:43 pm

nic nie ma w tej TVP, WSTYD :(
Awatar użytkownika
Maciej konserwatywny

Re: Agata Młynarska i Marcin Celiński na marszu KOD-u i opozycji. „Władzę w mediach ma publiczność, a nie prezesi”

Maciej konserwatywny Pon Maj 09, 2016 12:12 am

Czy się to komuś podoba czy nie, PiS ma władzę w kraju, wyborcy (wśród których byłem też ja - nie ukrywam tego :D) dokonali swojego wyboru w uczciwym głosowaniu. Siłą rzeczy w TVP będzie się dużo mówiło o PiS, bo ta partia podejmuje ważne dla kraju decyzje, a media narodowe muszą propagować polską rację stanu. Ale oczywiście tego nie są w stanie zrozumieć nawiedzeni antyPiSowscy hejterzy, których wśród komentujących na tej stronie niestety nie brakuje...
Awatar użytkownika
MT

Re: Agata Młynarska i Marcin Celiński na marszu KOD-u i opozycji. „Władzę w mediach ma publiczność, a nie prezesi”

MT Pon Maj 09, 2016 12:24 am

Świat się kręci miał słabą oglądalność. Teraz Agata Młynarska będzie opowiadała różne bajki nie mówiąc jaki była prawda.
Awatar użytkownika
ja22

ja22 Pon Maj 09, 2016 12:30 am

Pani Agato, niestety przeczuwam, że niedługo w niewyjaśniony sposób zostanie Pani "oddelegowana" od prowadzenia "Świat się kręci", bo nagle nie będzie miejsca dla Pani w grafiku i w TVP. Smutna kolej rzeczy. Ale gratuluję odwagi! Sam, gdybym mógł, wybrałbym się na ten marsz. Wszystkiego dobrego :)
Awatar użytkownika
dgjg29

dgjg29 Pon Maj 09, 2016 12:36 am

"Maciej konserwatywny" napisał(a): Czy się to komuś podoba czy nie, PiS ma władzę w kraju, wyborcy (wśród których byłem też ja - nie ukrywam tego ) dokonali swojego wyboru w uczciwym głosowaniu. Siłą rzeczy w TVP będzie się dużo mówiło o PiS, bo ta partia podejmuje ważne dla kraju decyzje, a media narodowe muszą propagować polską rację stanu. Ale oczywiście tego nie są w stanie zrozumieć nawiedzeni antyPiSowscy hejterzy, których wśród komentujących na tej stronie niestety nie brakuje...

Jakoś ta partia nie wspominała nic podczas kampanii wyborczej, że planuje zawłaszczyć sobie kraj, podporządkować wszelkie możliwe instytucje (pozdrawiam panią Pielęgniarkę z Pis w radzie nadzorczej Energi) i podzielić i skłócić ze sobą jeszcze bardziej społeczeństwo pod przykrywką woli "suwerena" (ponoć tak wołają w Pisie na prezesa). MOJEJ ZGODY NA TO NIE MA. Dodam też, że nie byłem wyborcą PO, a "od koryta nikt mnie nie odciągał".
Awatar użytkownika
@Maciej

@Maciej Pon Maj 09, 2016 1:15 am

"Maciej konserwatywny" napisał(a): Czy się to komuś podoba czy nie, PiS ma władzę w kraju, wyborcy (wśród których byłem też ja - nie ukrywam tego ) dokonali swojego wyboru w uczciwym głosowaniu. Siłą rzeczy w TVP będzie się dużo mówiło o PiS, bo ta partia podejmuje ważne dla kraju decyzje, a media narodowe muszą propagować polską rację stanu. Ale oczywiście tego nie są w stanie zrozumieć nawiedzeni antyPiSowscy hejterzy, których wśród komentujących na tej stronie niestety nie brakuje...

To nie jest polska racja stanu, tylko PiS-owska... A to całkiem nie to samo. Nie jestem żadnym hejterem, możesz to pojąć? Po prostu brzydzi mnie ideologia tej partii!
Awatar użytkownika
zw

zw Pon Maj 09, 2016 1:53 am

Ale właśnie chodzi o to, że nikt nie neguje ważności tych wyborów, w pełni szanuję decyzję wyborców, a fakt, że jedne wybory odwróciły naszą scenę polityczną o 180 stopni świadczy tylko o dojrzałości polskiej demokracji, z czego możemy być dumni. Problem polega na tym, że wygrana w demokratycznych wyborach i większość w sejmie nie uprawnia nikogo do robienia co mu się tylko podoba, nadal istnieje prawo, któremu nawet rządzący muszą się podporządkować. Tymczasem przedstawiciele PiSu na każdy zarzut wobec nich odpowiadają, że przecież wygrali w demokratycznych wyborach i to wyborcy dali im większość, bo opowiedzieli się za tą całą ich "dobrą zmianą". Zachowują się jakby nagle zyskali władzę nad całym wszechświatem, a trzeba pamiętać, że są pewne granice, których poprzednie rządy, mniej lub bardziej, ale się trzymały.
Awatar użytkownika
Tomi

Tomi Pon Maj 09, 2016 2:56 am

Buahaha...!!! Kodziarka Agata Młynarska. Jej siostra również była w przeszłości na marszach KODu. :)
Awatar użytkownika
Patriota

Patriota Pon Maj 09, 2016 3:03 am

PO, PSL, .NOWOCZESNA i KOD reprezentują polską rację stanu ?
Hahahahihihi...!!! :D :D :D To targowica reprezentująca interesy swoje partyjne oraz interesy banków i koncernów zagranicznych.
Awatar użytkownika
Peaux Laques

Peaux Laques Pon Maj 09, 2016 6:19 am

Agato, jestem dumny, że znam Ciebie osobiście. Brawo , tylko kobiety sa w Polsce odważne. Brawo, Brawo, Brawo, Meżczyźni to tchórze.
Awatar użytkownika
jdtr

jdtr Pon Maj 09, 2016 6:32 am

Ha ha ha.. Ale ona odważna.... A wiecie dlaczego? Be juz wie, ze jest na wylocie....
Awatar użytkownika
Nata

Nata Pon Maj 09, 2016 7:42 am

Pani Agata właśnie złożyła wymówienie...?
Awatar użytkownika
Zeno

Zeno Pon Maj 09, 2016 7:54 am

"MT" napisał(a): Świat się kręci miał słabą oglądalność. Teraz Agata Młynarska będzie opowiadała różne bajki nie mówiąc jaki była prawda.
- nieprawda. W paśmie o 18:30 miał genialną oglądalność (jak na taki format, godzinę etc.) Trzeba się znać, żeby to docenić. Ten program był ewidentnym sukcesem, tak w kategoriach oglądalnści, jak i dochodowości. Poza tym miał w sobie wiele misji, którą TVP winna realizowac.
Awatar użytkownika
Kitty

Kitty Pon Maj 09, 2016 7:56 am

"Tomi" napisał(a): Buahaha...!!! Kodziarka Agata Młynarska. Jej siostra również była w przeszłości na marszach KODu.
Aha, trolle Kaczora, 1.50 złotego za wpis?
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 24 gości